![]() |
Najjača stvar je bio smotuljak duvana i panoraminog chilija koji je obišao sve čvalje tad prisutnih :D
|
Citiraj:
Otkud ste iskopali sve ovo, Fleks cak i frizuru ima na nekima:roller: I ovaj Vuco, pusio ko turcin a sad se pravi fin:goood: |
Citiraj:
Hahahaha ne znam jel smijesnije bila amdina kradja pljuge ili kaj su ostali morali to probat :D Wow gle ti Zeda, jebemti pa tebe ne vidjeh vise od 100 god. Sad jos da se bugica javi... :D |
Citiraj:
No, ti i Zed ste bili vjerojatno najmršaviji, gotovo ispijeni likovi na Žderonjama, al ste mogli stavit u sebe za dvojicu :goood: Onda je neka "siročad" koja je tek pristupila svetom hramu Žderonja kao npr. Matesonic ( markiral je zadnji sat da stigne na vrijeme jesti ) gotovo ostala bez hrane... |
Citiraj:
|
Razer jadan je na*ebal na svakim Žderama....jednom je išo pišat prije klope da mu niš ne metnemo, pa je žlica zavrsila u čiliju.
Slavodobitno veli, aha...sad me niste zajebali, metne žlicu u usta i umre skoro :D :D |
Ak se ne varam, jednom je (ili bas taj put) nosio tanjur na WC :D
|
Buljo je rekel da on jedini ni dobil kile.... Kak znas ak nas nisi vidio 100 godina
|
Nekim normalnim putem ljudi kak stare dobivaju kile :D
Nemoj mi reć da si isto debeo kao i na ovim slikama? |
Mogli bi i neki top10 dobitaka složit :D
Ko mene je +30 u odnosu na ove ultra stare slike |
Citiraj:
Ja moram priznat da se držim kao i kolega Renesis, u plusu par kg :) Zainatio sam se da neću tridesetu sa škembetinom dočekat :D |
Citiraj:
Hahahah, pa di si debeli :D |
Vidi ovo, netko izmislio vremeplov, odjednom su svi isplivali ^^
:banana: |
Kad je ljepše sjetiti se kad si bio mlad (i perspektivan), možda još neiskvaren, ... nastavi niz
nego danas sa škembom ko kontrapiz od dizalice, pred očima 2 dna od boce, ... 😂😆 |
Ne ne puno je tu neistina izneseno u vezi Razera :D
PRVI PUT Sjedi razer preko puta mene i supera te jasno ode čoek na wc. Mi mu u tanjur metnemo octa, soli papra ma čuda. Vrati se čoek i jede uredno ko da nikaj nije bilo. Super i ja grcamo u suzama nemrem disati ovaj ništ ne kuži. :D Što nas Razer više gleda zašto se Super i ja gušimo od smijeha to je nama smješnije. :D DRUGI PUT Naučio Razer lekciju i ode s tanjurom na wc. Taj put je panorama dofurao neke ubojite fefače. Probao sam vrh jednoga te mi je čeljust bila utrnula na pola sata. :D No u glavnom ode razer na WC s tanjurom, ja uzmem taj fefač, prepolovim ga i premažem mu žlicu i vratim se na svoje mjesto. :D Sjeda Razer sav ponosan s tanjurom i uzme tu istu žlicu te je digne u zrak i izjavi "AJ MI SADA NEŠTO STAVI". Ja naravno onak slegnem ramenima i kao jbg nemrem nikaj. Krene jesti i čuješ "U JEBOTE ZAŠ JE OVO TAKO LJUTO" :D Suze opet nemrem disati ovog peče sve od fefača od panorame. :D :D Razeru, svaka čast uveseliš me svaki put kad se sjetim. :D |
Citiraj:
Bilo bi zaista fora kad bi se opet sakupili na druženje |
Komentar za škembu za mene ne vrijedi, oni koji me duže znaju zajedljivo komentiraju da sam genetski modificiran :D:D
onda i sada u +- 2 Kg, baš neki dan izmjerio 72 Kg na 194 visine :fiju: Jednom sam trebao doći u ZeGe i na te čuvene ždere ali je to zbog tadašnjeg posla i financija na žalost otpalo, danas mi je baš krivo. Nije da branim Brku al čini mi se da je samo jednom bio i zaključio da je taj event opasan za obujam i težinu :D:D |
Kajgod! Ždere su uvijek bile dobre za ljude koji su se znali opustiti i zajebavati. :D Reklo bi se "za sve ljude dobre volje". :D Nek se nitko ne nađe prozvanim i uvrijeđenim. :p :)
Pa ste čak i vi iz Splita bili dobrodošli. :D |
Pazi ovo "čak" :D
Znam da smo dobrodošli i to je ok. Eh da se ljudi mogu više opustiti i zajebavati ... "gdje bi nam bio kraj" :D |
Meni je bas žao što nisam nikada bio. Jbg, besparica, put, i nisam nikada ošao. Poslije vise nije bilo i mos se slikat.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
hvala na brizi, nadam se da si sredio svoja vrata ili odabrao nova? Citiraj:
... |
ahhahahaha, falio si visaže, falio ;)
|
Citiraj:
|
Isuse ovaj ZED mi izmamio suze na oči!
Od kad je Lanište postalo pošten kvart, više se ne javljaš prijateljima iz centra! |
Citiraj:
Eh da, to su bili dani. Žao mi je što nisam bio u mogućnosti dolaziti na ove ranije Ždere :( Inače, tu sam ja, ipak većinom u lurk modu :D Pozdrav svim matorcima ovdje :beer: :beer: |
Gledam i prisjecam se svojeg tadasnjeg drustva (nema veze s forumom) iz tog vremena, dobro sto je ostao samo mali broj fotografija. Da se vratim na temu... Na stolovima su kutije bez slika, mobiteli koji su se koristile samo za pozive i poruke, a drustvo se razgovara i zeza. Rijetkost u danasnje vrijeme.
|
Hehe vidi kose.
Sta smo mladi bili onda. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |