![]() |
Uf, dobro je. 3 komada nam valjda ne mogu uvaljati :D
Svi dobri. Subasic nesiguran jako, Lovren isto u kurcu. Vlašić truba, nikako za reprezentaciju. Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Frajer mu je uzeo loptu, a kasnije ga je nadskočio njegov igrač. Valjda smo Brko i ja krivi :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne bi hvalio naše, premda su odigrali solidno.
Ono što me čudi je - gdje je nestala Grčka... Jesu li naši toliko neutralizirali Grke ili ovi uopće nemaju pojma igrati nogomet. |
Citiraj:
U slučaju da daš crveni i penal to je dvostruka kazna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Oduvijek su bili prgavi i antinogometni, totalno negledljiva igra. Smuči mi se kad se sjetim EP u Portugalu.
Što očekivati u uzvratu? Budu se naši usrali i povukli ili ćemo odigrati muški? |
velika euforija po medijima..kao da smo u polufinalu SPja...
svaki izbornik je tako počeo pa onda znamo kak je kasnije bilo...ovo je trenutni bljesak...sakečajmo grpupu i prve 3 tekme na SPju. |
Citiraj:
Čak nebih rekao usrali nego onako BMK stav i maneksko prešetavanje po terenu na ON. Iako moram priznati kako mi je drago vidjeti onako veliki broj građana BiH kako su došli navijati za repku :D :D :D |
Ne budu se usrali. Pa nije im u interesu ne ići na SP. Odigrati će taman toliko da ne izgube 3:0.
Ma dobro to i izgleda kak je izgledalo pred koji mjesec. Sent from Mobara |
Citiraj:
Još jedna stvar, kad spominješ loše dodanu loptu - uvijek me zafrkne kad vidim da se lopta vraća golmanu u okvir gola. To je valjda temeljna stvar koja se uči od malih nogu - nikad ne vraćat loptu u okvir gola. |
Jedan veliki problem koji je bio jučer prisutan je nepostojeća obrana. Lovren i Vida su dvije karikature i jako jako slabe karike kad igraju zajedno, a čisto sumnjam da će na SP-u biti išta bolji.
Da, mi smo mogli Grcima utrpati još tri četiri komada, ali komotno su mogli i Grci to isto napraviti i nama, i to bez ikakve igre ili truda, samo zahvaljujući našim stoperima. Ako se oni raspadnu u Grčkoj, mogli bi mi komotno popiti par komada (tri kornera npr). Veza djeluje fantastično, napad nije loš. Samo naći dvojicu dobrih stabilnih braniča i mirna bosna. |
3 gola ne možemo prokockati ni pod razno. Ne zbog toga što to nije moguće, nego ova grčka jednostavno nema kapacitet za zabit par golova
|
Citiraj:
|
Tako nekako.
Sent from Mobara |
Šveđani dobro stišću Talijane. Imaju simpaticnu leprsavu igru, ali bez pravog završetka. Dok Talijani igraju odvratan nogomet, obrana i kontre standardni calciopoli. Gade mi se.
|
A treba izdržat još 90min u Italiji,bit će gadno sad će i Talijani morat se ovoriti i napasti,naravno ako uopće znaju to :)
|
Citiraj:
Citiraj:
FIFA je mijenjala pravila, sada se vise ne daje crveni za takav prekrsaj. Grcka nije bila svoja, mislim da ce biti drugacija prica u uzvratu. |
Kad se sve utakimice dodatnih kvala zbroje, mi smo sami zabili više golova nego svi ostali.
Na 3 tekme 0:0, na 2 tekme po 1 gol a kod nas 5 golova od toga 4 naša. Sent from Mobara |
zna li netko koja od stranih televizija prenosi tekmu?
|
|
Treba izdržati početni pritisak, kad bi kontru povukli i zabili jedan.. ufff da se malo ohlade
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
može link za livestream? hvala
|
prgavi su, treba kartone djelit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |