![]() |
evo malo novosti, krecemo sa kuponima za pojedine modele koji ce trajati 3 dana..
prvi je Xiaomi Redmi 3S 3/32 verzija u gold/gray/silver bojama.. kupon vrijedi do nedjelje, shiping je iz Kine.. kupon je u vrijednosti 15€ : REDMI3SHR :) from my x500 on TT |
Ne moze se kombinirati sa onim popustom koji su mi dali kao kompenzaciju :(
|
neznam @brodjo probaj..
ali sumnjam.. :) from my x500 on TT |
Ma probao sam, izjavna je recenica :)
|
Razmišljam uzeti ovaj mi5 na grossoshop sta je sad na saleu. Ne prima mi kupon GROSSOPCEX. Je to zato sto je special offer ili je istekao kupon?
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
Nece, evo probao sam u IE;
https://i.gyazo.com/a73581259d1d37cd...f064f50dc0.png |
imas PM..
from my x500 on TT |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovakve oblike dostave nisu poceli "skidat" jer ovo nema veze sa EU skladistima i neplacenim porezima.. nemoj sirit dezinformacije molim te.. jucer je uredno dosao covjeku Le Max2 u Cakovec.. from my x500 on TT |
Citiraj:
I nisam širio dezinformacije nego postavio pitanje da li dostava još prolazi. Još jednom hvala i priključujem se sljedečoj grupnoj. |
Naručen Mi5. Hvala na asistenciji oko kupona.
|
@BundyR sad znas.. sljedeca grupna u 10. mjesecu.. ;)
@oxer i drugi put.. nek nova igracka dobro sluzi.. :) from my x500 on TT |
poskupio je shiping SF expressom iz Kine za 3€, jos uvijek neznam zasto.. cim dobijem info napisem.. :)
shiping je poskupio za tu nas balkance, bugare, rumunje, nas i tako.. koliko cujem poskupio je i na Top One za 5€ tako da je izgleda sve zakacilo.. from my x500 on TT |
eto opet male akcije.. :)
ovaj tjedan imamo kupon za Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 u gold/silver bojama i to u iznosu od 10€. no posto je RN3 Pro vec na akciji onda ispadne jako dobra cijena.. kupon vrijedi do subote do 23:59.. zivili.. :) NOTE3PROHR from my x500 on TT |
Kako tjedna akcija može biti od srijede do subote?
|
polutjedna.. :)
pisano je u smislu akcija ovaj tjedan.. from my x500 on TT |
Voljela bih da padne još koja akcija na Redmi 3S, jer sam fulala onu prethodnu :(
Sent from my Redmi 3S |
Najavljena je neka akcija za slijedeći mjesec, samo treba dogovoriti modele koji će biti na akciji.
|
da, u 10. mjesecu planiram jednu grupnu samo sto nisam jos odredio modele.. budemo vidili, nista ne obecajem..
from my x500 on TT |
Cijena dostave
Dostava s top one je oko 26$ kao i prije.Dakle nije poskupila.
|
Citiraj:
|
meni se cini da je bila 21 ili 22€ a sada je 25€.. mozda se varam.. nek si ti prva dva posta na forumu stavio ovdje, znaci da pratis..
pozz.. from my x500 on TT |
Pratim ima dva mjeseca.26 $ dhl dostava a pratim i grosso, bilo 15€ a sad 19€.U subotu zamalo kupio redmi 3 x na grooso ali odustao zbog tih pustih romova i nema recenzije za njega još.Pozdrav.
|
Redmi 3X je ista stvar kao 3S, samo što dolazi u 2/32GB varijanti. To je jedina razlika po specifikacijama.
Sent from my Redmi 3S |
Hvala,Pozz...
|
još danas RN3 Pro na Grossu gold i silver na popustu + kupon od 10 eurica: NOTE3PROHR
http://tinyurl.com/RN3Pgold http://tinyurl.com/RN3Psilver navali narode.. :) |
Zasto su telefoni skuplji s Eu skladista od onih iz Kine.?
|
Citiraj:
iskreno nisam obracao paznju na to.. a i ne vidim zasto uzimat iz EU kad iz Kine dolaze bez carine/pdv-a.. from my x500 on TT |
Naravno i ja bi narucio iz Kine jer je jeftiniji i tel i dostava.Mislim na cijenu telefona bez dostave.Zasto je iz Eu skuplji isti mob.?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |