![]() |
Porta Osijek: brat je nasao zadnji primjerak, netko je rezervirao 2 komada(nadam se netko od forumasa) :)
|
mogu otici do konzuma u ck i uzeti kolegama ako je kaj ostalo od diskova. troskovi dostave su na Vas trosak. javite tko zeli...
|
vjerojatno...možda ih bude na oglasniku ovdje ili njuški sutra/prekosutra
|
|
mislim da znam o kom je riječ :D
|
ne morate uopće pretpostavljati, nigdje nije skriveno da se radi o meni :chears:
|
Lajk :D
Citiraj:
|
Nema na skurinjama ni u toweru u rijeci
|
Citiraj:
|
Bit ce ih sutra na njuskalu ko pljeve
|
Citiraj:
Jes pitao u Portanovi Konzumu ? |
Nema vise u portanovi, brat je nekako jedva uzeo zadnji,a netko je ispred njega ili rezervirao telefonski ili kupio 2 komada. Iako vrijedi nazvati i pitati ih za svaki slucaj da ne gubite vrijeme.
Ocito su nama u Osijeku tih par komada stavili u Portu, a u sve druge konzume nisu nikad ni dosli... Btw. netko se bacio u biznis i kupio 26 komada (ZG) :D http://www.njuskalo.hr/usb-memorija/...oglas-20683694 |
Citiraj:
http://i.imgur.com/KVUM9I5.jpg A ništa, onda je netko drugi pokupovao ostale u toku dana. Ja sam bio pošten pa nisam kupio više od jednog, vjerujem u preplavu na njuškalu, već su sada ispod 300kn. A dobra i zarada, 100kn po komadu, za 10 komada je već 1000 kn. |
Citiraj:
|
jel ima neka stranica koja objavljuje dobre akcije sa raznih trgovina?
|
Citiraj:
Jel ti brat radi mozda u Portanovi ili ima veze sa tim deckom sto radi na tom odjelu ? Korupcija na djelu tog djelatnika na tom odjelu !! :D Uglavnom fino ste me ubili danas sa ovom informacijom, od 8-17h sam bio u sumi i ruso drva, doso kuc krepaniji od kakvog fosila i okupa se.. jeo i reko idem 10min nesto procitati forum prije nego me orusi za krevet. Normalno odmah akcija upala u oko i zovem Portanovu Konzum i dobijam informaciju sa info pulta da ima 3 komada jos me ona spaja sa tim djelatnikom na tom odjelu, on provjerava stanje i kaze mi da ima samo 2 komada iako ova na kasi i dalje vidi sva tri ! Nista reko nosi to na info pult, u 18:48h krecem za Osijek te sam stigao u 19:12h i preuzeo ta 2 komada iako mi nije bilo jasno kao ni njoj gdje je taj treci a ovaj djelatnik je negdje utekao :D Citiraj:
Isti proizvod ali sa 2 koda i 2 cijene, zato si izvisio :p p.s. Osjecani prosetajte se do Valpova i nosite za 300kn ili cekajte da me neka nevolja nanese opet u Osijek :D edit: naravno samo jedan jel, drugi meni ostaje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jbg, naletio baš tamo kad su s info pulta zvali zbog toga sto si napisao, lik došao za minutu, izvadio 3 komada iz ladice i nekako mu dao taj zadnji... Sorry! :D P.S. nije preko veze |
Citiraj:
Neka, nema veze.. ja sam zadovoljan i sa tim jednim za sebe a drugi kad se proda... proda, ne gori nigdje jer nije ni cifra za obadva bila velika. Nadoknadit cemo prodajom drva ;) |
Baš sam danas odabrao cijeli dan ne stići pogledati forum, kad ono diskovi za đaba :D
|
Citiraj:
|
Jamstvo na te diskove je 2 tjedna... do 08.11.2016?
Dobro da nisam kupio. |
Nije nego 2 godine od datuma kupnje ;)
|
Citiraj:
|
Onda OK. Nije mi bilo jasno tamo spominjanje uvoza 2014... no nebitno.
Imam WD essential 320GB iz 2010 i WD Blue 500GB SATA2 u Orico 2.5 USB3.0 kutijici. Iskreno ni sam ne znam kud bi još sa time. Ionako sam išao u konzum po lebac (50 m od stana mi je superkonzum) i vidio samo Adate po...449 kn čini mi se. Ajde, barem su se naši ljudi ovdje omastili što mi je izuzetno drago :) I svaka čast precjedniku na toj informaciji. Sad bi bio i red da kolegi platite pivu i čevose :D |
Ako izgubimo račun naiebali smo jer neće više bit jamstva od wda :)
|
Citiraj:
I tak ja 30km i 120km na sat uspio zgrabit :D Citiraj:
|
Racun je dokaz kupnje, garancija važi samo uz njega.
Kod sebe sam vidio barem 2-3 racuna iz trgovina široke potrošnje koja su izblijedila u roku godinu dvije ! Preporuka da racun kopirajte... Slucaj 1)Trgovci mu ne priznaju račun jer je izblijedio? Slucaj 2) Citiraj:
|
E jbg buljaka je sjebo sebe najvise... kupio bih svih 10 da je dobro ocitalq kod a ovaj kod na forumu sam kasnije tek vidio...
|
jel kupovo mozda netko negdje u vz?
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |