![]() |
ja opet nabrijan. Idemo?
|
čekam
DOZA |
Gdje ste,ajmo se dogovoriti na koji čemo server?
|
Citiraj:
A nije shema uopce igrat kraj grand kempera killera segala:rambo: viđaj http://img510.imageshack.us/img510/1...00079pv.th.jpg Stizem:p |
Ja i Mrkonja vas čekamo na dozi:D
|
Eto danas smo se stvarno naigrali...
Ova zadnja je bila zestoka, svabe sa dugim cijevima, a rusi sa mlincima za kavu :) |
212.13.232.173:28969
|
Mogli bi za sutra dogovorit se za zadnji ovogodišnji obračun
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
: lol2 : ;) |
Citiraj:
|
Pa jesam stariji ali sam daleko od toga da "odrastem" u nekim elementima :D hihihi
|
Idemo na dozu :)
|
Idemo.
Ja čekam. |
Bili smo samo ja i Fleks na dozi?:confused:
|
Hočemo ovdje:
^1LogosoftOnLine ^3 Call of Duty 2 ^4TDM Server ^3/ games.lol.ba / www.lol.ba^7 |34ms|217.75.192.84:28961 Dok se ne skupimo da ne igramo na dozi 1 na 1. Ja idem gore sad mam.:beer: |
Večeras ču vam se i ja ubaciti, jučer sam kupio procesor, danas sam dobio mother board, a "posudio" sam iz firme grafičku na dva dana jer mi u pon. stiže nova. :D Što sve ljudi ne čine za malo COD2... :rambo:
|
ej ljudi a mogu kako da mi filtrira samo servere na kojemu ne igraju neki profići, ja sam tek prije tjedan dana počeo igati cod2 a nikad nisam igrao cod 1 tj. nisam igrice igrao 2godine pa baš nisam odličan i onda se spojim na neki server a tomo nemogu nikog ubiti jer sve samo profići!!!!
šta znači onaj ping??????????? |
194.247.192.45:28960 - eunet cod2
Srpski server za tamanjenje čeda |
Citiraj:
odi na bilokoji mađarski server...tamo ti igraju "profići"... samo viču koscog, koscog i kickaju sa servera ako slučajno budeš prvi... |
Citiraj:
to ti je ono kad pucaš u neprijatelja sad, a metak do njega stigne tek za 1sec (sporo)...i to se može nazvati lag, dakle što manji ping to ugodnije igranje! ;) |
|
Di ste sad, jel idemo u kokaonu:D
|
Molim vas da ne budemo igrali onako ko jučer kasno becose I can't keep up vi nastavljate a ja u krpe :(
|
Citiraj:
Di je sad onaj grizli da ga razrokamo:D |
Citiraj:
|
Ja sam DJ Fearache:D
idem ja sad na DoZu. |
Citiraj:
|
ZED kaj ti uopce drugi dio metcha nisi igro!?! ono vidim te na spawning pointu sa žaruljom iznad glave:confused:
http://img407.imageshack.us/img407/6094/pboheda2pb.jpg malo mi je falilo :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:22. |