![]() |
Odradio R4, odlican autic, sve super samo jbga skupi se losih hairpina i sitnih greskica, 10ak sec po brzincu sporije i na kraju minuta zaostatka lol
Ali da ne bude kako vas nisam odrao :D https://youtu.be/NpOPkiyuMD8 |
i mislio sam :D
Iss kak sam los. prvi stage u R4 eventu 4min zaostatka. Plus kaj mi je volan na desnoj strani u autu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pas matr i grupa b i finska :fuming: vodim do zadnjeg stage-a preko minutu i naravno da mi se na zadnjem stage-u mora probušiti guma na samome početku :fuming:
|
Digitalno trnje, kazem ti ja, tamo uz stazu kaktusi rastu ;)
|
Nisam se bas previse proslavio u R4 danas, ali ovo je omiljeni trenutak - moglo je bit i gore po gledatelje :D
|
Hahaha ovo je baš bilo po nožnim prstima :D
Kakva je to trava koja može razbiti farove hmm... https://youtu.be/UQCRoi19Bw4 |
Citiraj:
Citiraj:
|
evo baš odvozio R4, nema stagea da nisam zagazio u gledatelje, još isključio i abs pa u zavojima samo ravno, mislim da ću ga ipak vratiti :D
|
Citiraj:
xlr-meni se čini da je tebi osigurač pregorio :lol2: Matoje-igraj kako misliš da ti je najbolje, ovdje smo radi zajebancije :) |
S čim snimate? geforce experience? Nekak zaobilazim to.
|
Lol Sale, moze bit, moze bit :D
Nub, upravo taj. Radi neocekivano dobro (snimanje na hdd, trimanje videa, upload na yt, sve u jednom appu). Ljudi, igrajte kako vam je gust, ne sekirajte se. Ovdje nema predrasuda :) Btw 2010 - odvozio prvu polovicu na noz, cak bio i prvi (nakratko). Onda malo spustio tempo i fijasko na kraju - 15sec penalty i izgubljeno drugo mjesto. Nestrpljivo cekam sljedecu grcku :) |
A ništa, onda ću apdejtat nvidia drivere i ovaj put instalirat experience, da budem spreman ako se nađe neka zanimljiva situacija :)
|
Ja koristim Radeon ReLive. Poslije dodatno obradim video sa obicnim Movie Makerom, ako je potrebno montirat nesto. Totalni sam noob u tome pa zato video najcesce izgleda koma nakon uploada na YT :D
|
Daj mi onda reci kako ti je video tako fluidan. Ako si primjetio meni dosta trzucka a ne bi trebalo s obzirom na hardware. Postavke su mi 720p zbog 16:10 monitora. Igra lockana na 60 fps kao i relive. Mozda da maknem fps lock u reliveu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo i ona vožnja s Quatrrom od pred nekoliko dana, ona koja je posramila RWD grB Lancie. Obratite pozornost na vjetrobransko staklo prije i nakon onog skoka (na 5:51) :D |
Gledam ove filmiće i kao prvo u glavi mi je nonstop slika kako siluješ onu ručku od joysticka :D a drugo vidim da se dosta suzdržavaš i dosta to nekako presigurno izgleda dok voziš. Moraš puno više riskirati.
|
Citiraj:
S druge strane, na asflatnoj podlozi se treba drzat racing line, obicno je tako bolje vrijeme. Iako ne izgleda posebno atraktivno. I prikočit na mjestu di znas da ce te razbacat i da cesto zavrsis "u graji" :D Kad se to sve dobro savlada, onda se pomalo dize tempo. Racunaj da vecinu staza stvarno ne znam napamet, iako Njemacku pomalo ucim vec. Izmedju ostaloga, mislim da moja pozicija na tablici otrpilike govori kako vozim. Zavrsavam rallye, relativno konzistentno. Do sljedece godine se mozda istreniram, jos sam totalni noob. DiRTam tek par mjeseci :D |
Ma sve 5 samo sam vidio da se dosta suzdržavaš a možeš u puno zavoja oplesti po većem gasu nego jesi.
Nego da mi se provozati u bilo kojoj Lancia-i iz njegove kolkecije :D |
Citiraj:
|
Samo flatout taktika pali kod mene :D ali nekad zbog toga bude i :fuming::fuming::fuming::fuming:
|
Aj baš me zanima kako ćete odvozit group A. Tamo sam odvozio praktički cijeli onaj dugi monaco na prednjoj lijevoj felgi. Mislio sam si kolko god bio spor, nema šanse da će duže trajat nego da mijenjam gumu (+1:30 min)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
denton-bez toga nema naprijed :D |
Kako sam ekspresno izletio iz f2, ne znam jesam punu minutu izdržao. I to da sam bar sletio niz provaliju ko čovjek nego skoro uspijem stati i malo ručnu cimnem da me zanese i zadnji kotači prijeđu preko ruba i druga gas ništa, prva gas i počne me vuć u rikverc i game over. Centimetri su mi presudili. Fuckin' donkey trails. :fuming:
|
Citiraj:
|
Vidim danas da li ima pikes peak u ligama pa složim za probu.
|
Može :D. Tamo nema suvozača za navigaciju, pa je vožnja doslovno po rubu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |