![]() |
Jucer narucio cyberpunk ujutro u 10. Evo sada postar donio. Nije mi dosao uopce email da su poslali. Top.
|
Citiraj:
|
da. ja govorim o igrama u maloj kuverti, ne paketima velikim, to sigurno ide kak treba
|
Ocito ovisi o postaru. Meni je zvonio na parlafon i pricekao da se spustim, donio je mali paket, igru. Iako su bila otvorena vrata od zgrade i sanducic mu je dostupan.
Dobio sam tek sada sms od Paket24, sat vrimena nakon dostave. Brza dostava od sms-a |
Citiraj:
|
evo menid anas došle obje igrice, paket24 poslao sms a dostavio običan poštar na motoru, sretan sam da nije ceduljica
|
yep, meni isto stigla igra, običan poštar isto dostavio
|
kakva je to šema onda, malo smo OT ali nije li paket24 kakti stari hpexpress = dostavni kombi?
|
Nemam pojma iskreno, meni isto stigao sms da će paket24 poslat, ali je dostavio kvartovksi poštar.
A vidiš da je pošta u banani, krpaju se kak znaju. |
Te manje hpexspresse i nosi kvartovski poštar, nije to od jučer.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk |
Stigao moj paket, paket24 dostavio.
Manji paket od 400kn |
Eo nemogu vjerovati stigao Grundig sa akcije.
Postavio na zid, sad podešavanje. Ovako na brzinu, alikom zadovoljan, zvukom isto. Menu je iz 80tih godina, daljinac je stvarno nikaki( meni zapinje tipka prema desno tak da cu vidjeti sta sa tim). Sto se tice garancije ja bih trebao ovlašteni servis sad ganjati, ne vise SD? |
U subotu preordao cyberpunk i odmah im uplatio. Znači apsolutno nikakva potvrda u ovo svo vrijeme o potvrdi uplate, da li je poslano, ništa. Danas u 14h im šaljem mail za bilo kakvu informaciju, tracking broj, nešto.... i od odgovora ništa, od pošte nikakav sms kao da nisam ništa ni naručivao. Po meni jako neodgovorno. Na stranici pod narudžbom stoji Luceed - Dokument snimljen, koji god vrag da to znači.
|
Dobio SMS da je roba iz SDa zaprimljena u skladište HPa i da će mi biti isporučena u slijedeća 3 dana.
|
Moj ispručen danas (tj. jučer, jel)
Dobio najavu 09.12. negdje oko 20h, stigao danas oko 12 |
Kod mene apsolutna tišina, pisao prije sat vremena novi mail pošto na onog jučer nisu odgovorili. I baš sam išao pogledati uplatu bila je prošli četvrtak a ne u subotu kako sam mislio. Tražio sam povrat novca sad pa da vidim što će odgovoriti, ako će.... Ionako vidim da više u ponudi nemaju PC verziju. Od pošte ništa, znači 99,9% da me Sancta jednostavno zaboravila/izignorirala. Tako loše iskustvo još nisam doživio a nakupovao sam se online sa svih mogućih dućana.
Edit: uspio ih nakon duljeg čekanja sad dobiti na telefon, poslali su ali zapelo naravno na našoj predivnoj pošti, paket je još u ZG :wtf: |
Kao što rekoh, plejke dostavlja gls, maloprije mi stigao mail od njih da je paket pripremljen.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Jel zna možda 'ko kolko naplačuju svoj poziv na 072 pošto im nigdje ne piše taj podatak,a trebao bi. Samo znam da mi je uzelo sve sa računa sad kad sam ih čekao da se jave.
|
Citiraj:
Cak i ne mora biti podatak jer nije poseban broj. Cijena poziva prema 072 je cijena poziva u tvojoj tarifi prema nepokretnoj mrezi (minute iz tarifa se ne mogu trosit prema tom broju). |
Jel to samo meni ne rade kuponi danas uopće?
Pa čak ni oni što su na pageu od proizvoda? |
Zna li netko može li se u SD platiti go!card Mastercard ZABA karticom beskamatno na 24 i 36 rata, ovisno je li u dućanu ili online?
Na stranici piše samo ZABA Mastercard® |
Citiraj:
|
I to je beskamatno bilo?
|
Citiraj:
|
Ima koja trgovina da nudi rate na kartice ali uz kamate a da to nije neki potrošački kredit?
|
Dakle sancta prije 3 tjedna ps5 bundle 4699kn a danas 5199kn sve identično. Pa jbt pa kaj kod nas mora apsolitno sve bit ko da smo najveci debilo na zemlji? Pa kaj nije dosta kaj nemreš kupit golu konzoli ko u austrijo ili njemačkoj nego se sad i cifre diži kome kako pukne? Užas.
|
Pa ako prodaja ide i po toj cijeni, gdje je problem?
Ako je tebi skupo ima drugih kojima nije. Nema smisla kukat oko cijena koje trgovci odrede, ako ti ne paše produžiš i čekaš bolje dane. |
Veći problem za ekonomiju i stanovništvo su cijene hrane koje konstantno poskupljuju, a ne konzoli. No nevermind, nije tema :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |