![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Znači nope. Citiraj:
|
bome ljeto je tu, a to znači da će debele bete, ako ne i alfe biti na win 10, osim ako spartan ne izdaju poslije, za 10 godina recimo
|
Citiraj:
Citiraj:
|
još će ie11 ispast heroj, a ne zločinac :D
|
ahhahahhaha, nemoj tako :D
|
Tko voli nek izvoli, smatraj se upozorenim :D
|
Ima li tko kakvih informacija glede koje će sve verzije biti raspoložive i mogućnosti upgradea sa starih slabijih na nove bolje/jače. Npr. hoće li biti moguće nadograditi W7 Home Premium na W10 Pro?
|
Ljudi imam problem koji me užasno živcira, na build-u 10041 stalno mi se pokušava ulogirat ko other user kad palim komp. I onda ja moram izabrat svoj acc i upisivat šifru
-.-' . Zna netko rješenje jer ne vidim kako to ugasiti |
pa koliko lokalnih usera imaš?
|
Kak misliš lokalnih? Samo jedan acc je na kompu i to je moj. Guest acc mogu maknut ali ovo ni za ljek al našao sam da se to događa ako acc nema šifre a ja sam to maknuo na prošlom build-u jer me to nervira stalno upisivat iako me sada traži da upišem...
|
Što je ružan taj Spartan.
MS izgleda otpustio sve dizajnere. |
mislim ne znam za win10, ali generalno ako imaš više od jednog accounta onda naravno da ćeš se morat logirat svaki put.
|
Sa net user komandom moraš dodati novog usera i staviti ga u admin grupu i onda ne bi smjelo biti problema.
BTW pozdrav sa Spartana, u odnosu na build 10014 radi puno bolje, čak bih rekao i dosta stabilno. OK izgleda, zanimljivost je kaj je u Spartanu Cortana lokalizirana na hrvatski :) Mana je sync, tj. nedostatak dotičnog. OK, povukao mi je bookmarkove ali nije povukao passworde. |
Citiraj:
|
1 privitaka
Hmm sad me trazio restart, i nakon restarta imam ovo
Privitak 14741 To mi nije nikad bilo, cak ni nove buildove nije ovak instaliravo, o cemu se radi? |
ups, izgleda da ipak je novi bild moj bed :D
|
Da, to je novi instalacijski ekran od builda 10036 nadalje. Istina, neki osnovni elementi bili su dostupni i u buildu 10014 ali to ja zovem FIČROM :D
https://pbs.twimg.com/media/CAzJBkmVAAAPQsi.png:large |
Fakat neznam sta je sa dizajnom, jel to mozda cuvaju za kraj ili sta..i spartan i sveukupno svi elementi windowsa su u neskladu, neznam kak drugacije da se izrazim
|
da, došao 10049 build, upravo ga instaliram...erora ko po običaju pregršt :D
|
Ne, sve ove nove komponente koje vidite (obli slideri, tanke crte) su upravo ono kako će Win10 izgledati u finalnom obliku. OK, možda će biti nekih sitnih izmjena ali to je približno to.
Spartan je čak i ogledni primjerak "Windows app-a" zajedno sa Alarms, Maps i Photo aplikacijama u kojem smjeru ide Metro 2.0 |
Citiraj:
Read mode il kak ce ovo vec nazvati marker marker2 |
Citiraj:
|
Sljedeći tjedan se očekuje build 10052, ništa posebno novo u odnosu na 10049 ali koliko vidim imat će dosta bugfixeva i sitnih dorađenja.
|
Evo i mene sa Spartana! :D
Ovo je trebalo biti brže? Fluidnije? hm.. nego, kako ste povukli bookmarke? može li se uopće i zar sam ja jedini kojemu se sviđa taj minimalistički look? :D jedino ajde, da ima malo boje u njemu.. Edit: imate li vi sa 10049build-om frke sa wifi driverom? Meni odmah bsod... |
Build 10051 ima nekih zanimljivih novih sitnica i dosta bugfixeva, za sad mi se sviđa više nego 10049 :)
|
otkuda ti taj bild meni ga ne nalazi (na fast je)
|
Po meni ovo izgleda skroz OK. Ako neće stalno biti ovako ljubičasto
|
Je li na tom novom windowsu radi TrueCrypt 7.1a?
|
Citiraj:
vjerovatno boot ne radi. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |