![]() |
Jos cu pokusat nekoliko stvari, ako ne upali ide sve na servis.jedino mi pada na pamet da je to mozda zato sto strix 970 ima onaj silent mode pa ne zavrti ventove odmah kad se pali dok se ne ugrije dovoljno grafa.
|
Citiraj:
Pitam ovo jel nisam skužio dali pišti MBO ili GPU? |
Citiraj:
Sve sam probao, sa starom grafom se to ne čuje i to me najviše muči. |
Pokusaj noviji bios staviti ako vec nisi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMHO je cijela ta CPU bottleneck priča prenapuhana po ovim našim internetima :) |
sad mi nije nes jasno bas. nekak sav poceo dobivat dojam da vise nije ni i5 dosta za potpuno iskoristit najnovije grafe u najnovijim igrama, a sad ispada da je i i3 dost?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam to vec jednom pokusao objasniti u jednoj drugoj temi na ovom forumu, ali sam naišao na takav zid da mi se neda više uopće filozofirati o tome... Ukratko i bez dodatnih objašnjenja - preko 90% igara će raditi savršeno igrivo sa max detaljima ako imaš dovoljno dobru grafičku za tu igru i iole normalniji procesor. Ja imam phenoma II, koji brat bratu postaje fosil od procesora (i svejedno ga nemam namjeru mjenjati još solidan period) i sad sam nabavio r9 290tku. Neki "stručnjaci" na ovom forumu bi to prozvali blasfemijom. A ja ti garantiram da ću igrati full hd sa full detaljima bez ikakvih problema u svim najnovijim igrama (osim nekakve masivne mape u BF4 i slično). |
Citiraj:
Upravo tako...svi testovi koji se mogu naći na netu za BF4 MP su uglavnom rađeni na praznim serverima jer jednostavno postoji previše varijabli koje mogu utjecati na krajnji rezultat. U tim testovima vidi se razlika i3 vs i5 koja bi se na punom serveru samo povećala. Nije da je BF4 jedina igra na planetu (uzeo sam ju kao primjer), ali ima nas dosta koji igramo samo MP. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Generalno pretjeruje ekipa, a vani po forumima se može vidjet gdje ekipa piše da će i5-2600K biti bottleneck GTX 780 (i ono, nek kupi i7-4770K) i slične gluposti... |
Citiraj:
Ma kad vidim što sve ljudi rade... Naišao sam čak i na primjere gdje su išli mjenjati procesore zato što bi im neka eye candy igra štekala kad bi stavili neki žestoki AA... da upravo tako, procesore O.o |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad bi trebali stati jer je otislo u OT. |
Gigabyte lansirao prvu ITX verziju GTX 970 čipa !!
http://videocardz.com/53393/gigabyte...eforce-gtx-970 |
Ovdje se uglavnom priča o MSI ili Gigabyte proizvođačima kao najpoželjnijim za kupit 970, nego ima li itko iskustva sa ZOTAC proizvođačem?
http://www.techpowerup.com/gpudb/b30...c-gtx-970.html Vidim da oni imaju tri različita modela dok je ovaj najjeftiniji i može se nać za 309€. |
Zotac je ok, registracijom grafe u roku od 28 dana ok kupovine, produzujes garanciju na 5 god.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam DELL Ultrasharp U2412M. Nisam primjetio nikakvo bipkanje. |
Citiraj:
- recimo produže jamstvo s 2 na dodatne 3 god. (da li i dalje triba čuvat račun, eventualno ambalažu...)? - da li znaš kome se šalje u slučaju da grafa pandrkne (direkt proizvođaču tj. nekoj europskoj državi di im je centralna ispostava ili nekome u HR)? Inače na stranicama ZOTACA je sve madakatafakingstrofa (da ne bude šta nisam sam pogleda): - idem na sekciju where to buy - ne može se odabrati nijedna država http://www.zotac.com/where-to-buy.html - vidim ovaj 5 year certifikat/znak - kliknem na njega za detalje = 404 page not found http://www.zotac.com/about-us/the-pulse-story.html Nadam se da su im grafičke u boljem stanju od ovog gore WEB odrona :p (njihove stranice mi učitava par minuta, a sve mi druge instant šibaju) Hvala unaprid Nino |
Automatski te baci na Croatia gore desno. Tako da promjeni u English i peri...
Ja tražim njihovu 970 AMP Extreme!, ali imaju bug sa biosom. Zasad. :( |
Meni su očajno gadne te debele Zotacice nove, ali dobro, just me :D
A ovo za Gigabyte je čisti win! Kakva mrcinska mala, tiha i štedljiva konfa se može složit... |
Citiraj:
|
Citiraj:
čeka se još samo msi gtx 970 ITX i onda bi možda mogao nabavit msi itx ili gigabyte itx 970 |
Dok se god 970 i 980 prodaju ko vruće kifle cijene mogu ići nažalost samo gore.
EDIT: Stigla mi danas u 18h Gigabyte GTX 970 G1 naručena iz Alzashop-a, trebalo je 6 dana. I ono kaj je najbitnije radi. :) |
Citiraj:
Da sam znao za Alzashop prije i ja bi naručio od njih, a ovako sam preko computeruniverse morao platiti poštarinu. Vidim da u GeForce Experience ima opcija LED visualizer što bi značilo da se može kontrolirati onaj WindForce natpis, vjerovatno oni sa prozorom na kućištu bi od toga imali više koristi od mene, ali eto ako netko nije znao. :roller: |
Citiraj:
@xulos eto pa citaj :/ Ne daj se smesti sa 980, isto vrijedi i za 970 seriju.. Ima i tome clanak. Gugl ak te zanima... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |