![]() |
Citiraj:
tesko je njemu, jednu utrku ne biti barem na podiju - treba to moc izdrzat, nije to lako |
Citiraj:
|
Odlican rasplet za sezonu mada ferrari mora nesto strasno napraviti da alonsu pruze priliku, sve su losiji iz utrke u utrku posebno u kvalif. Nadao sam se da cemo cuti nove raikonove razgovore s pitom :lol2:
|
Ja sam odvalio na ovo sto sam jutros procitao... Webber je u razgovoru s Alonsom i Rosbergom prije podija rekao da je dobro sto je usao SC s obzirom na to gdje je Michael parkirao bolid lol :D
To naravno nisam cuo jer je zvuk jucer na SPTV bio koma. Ne znam kakav je inace jer.ugl. gledam na BBC-u ili Skyu... |
Citiraj:
Stalno su imali neku jeku u studiju, cinilo mi se kao da neki osnovnoskolac radi zvuk. Ne znam je li to do njihovog novog studija, ali ovo se mora popravit... |
I slika je bila prilično gadna. O njihov famozni visoko tehnološki studio..
|
Ima li gdje prijenos treninga?
:chears: |
Citiraj:
U 14 h 80% šanse dajem Fetelu, 15% Rosberg, 5 % ostali. |
Čini mi se da je ferrari promašio strategiju za sutra..
|
Citiraj:
I ja se nadam, Mercedes je uz RB daleko brži (na prošloj utrci da nije bilo Sefti kara i slučaja sa gumom Hamilton bi imao razliku preko 30-40 sec najmanje.). Ovako očekujem borbu za prvo mjesto Ham-Fetel. |
Trebaju dati svima novi set guma za utrku a ne da gledamo najuzbudljiviji dio kvalif gdje se pola vozaca ne pokusava boriti nego cuva gume. Tuzno mi je gledati kako ferrari odustaje od bitke i pokusava nesto strategijom napraviti :(
|
Citiraj:
Mislim, kada Bernie kontrolira postavke bolida i postavlja ograničenja, ajde, još još, ali kada proizvođač guma počne govoriti da se guma nesmije koristiti kao što su se do sada koristile.:stoopid: |
A gledaj, ako Pirelli kaze da se tako ne smije koristit, onda ne smije... Nisu dali prozor, dali su minimum granicu, a svi znamo da timovi vole sve gurati do granica.
|
Nevjerojatno kriminalna slika. Moram pogađati koje znamenke pišu na vremenima među vozačima. Slika je vjerojatno predviđena za 14" monitor, a ne za 42" TV.
|
Šta je to ljudi, ja gledam na sptv na pana gt50 plasmi i slika je skroz ok. Nemogu ništ zamjerit.
A i zvuk je dobar. EDIT: strava u ulici RB. Valjda nije poginuo onaj čovjek. |
F1 sezona 2013
Citiraj:
od 10-15 kg..direkt u glavu,nenadano...nadam se da je samo pao u nesvjest! ruzno posve.. edit:hamilton ce pocet plakat....isusa ti...jado! |
Uzas! Jadan covjek, ima li info dali je sve ok sa njim? :(
|
Uuuuf.. Prestrašno!! Samo da ne umre još.. užas, svi su se sklonili a on nije vidio. :(
|
Dobar zvuk? Možda sada, al kad su u studiju katastrofa koliko ječi sve
|
gledam i samo najedanput doleti neka guma nisan ni skuzio odakle je stigla :O
|
A možda moj tv to ispegla sve, ne znam..
Hamilton previše priča a premalo vozi. A šta je sa ferrarijem? Opet tehnički kvar na Massi. A Alonso se pati.. |
ajmo okrsaj...alonso-kimi!!!!
|
Citiraj:
Sad su rekli da su ga prevezli u bolnicu. |
Bilo je očito da će bolid krenuti u rikverc. Pa išao je u rikverc dok je vozač izlazio van. Kakav nevjerojatan propust popratnog osoblja.
|
Haaahahaa. Šta je SC dobio ovog suvozača koji mu govori kako i kojom brzinom može obići. t u zavoj. Haahaahaha
Čudo jedno da Vettel ima bolid brz po ravnom. Čini mi se da ga neće uspijet nitko obići. |
Ovaj Fetel pojma nema, (možda je sreća?):D:D:D:D:D
|
Vettel u kombinaciji sa RB je nepobjediv.. strašno.. I ove godine će osvojit prvenstvo.. juuuhuuu
|
Utrak dosadna. RB i Vettel mogu polako privodit prvenstvo kraju. Mercedes je totalno podbacio..
Koja blamaža s ovim SC. Koji drek je trebao SC kad je bolid več bio prilično izvan staze.. |
Dok se čeka Rush malo zanimacije. :)
James Hunt: Clash Of The Titans - Lauda Vs Hunt Barry Sheene & James Hunt - When playboys ruled the world I sutra poslije Top Gear-a novi dokumentarac "Hunt vs Lauda: F1's Greatest Racing Rivals" 2014 Rules: First Look |
Yeah... F1 koji lete preko hupsera k'o rally auti. Jedva cekam... sigh.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |