![]() |
Citiraj:
ma, nisam nis puno prešo, kupio sam mu dućan jer sam mislio da ću dobivat novce ko u Vice cityju i sad me jebu jebeni avjoničići, svako malo probam i svak malo se raspizdim na njima. il mi se avjon zaokrene il nece poletjet, nista, znam da sam to u vice city bez problema rijesavo, a ovdje nemrem nis. :( |
Citiraj:
A ako hoces hrpu love, za malo vremena, pogledaj screenshot par postova prije.. :D |
mislis na kladenje na konje?
Bas sam te to htio pitat, citao sam malo i po tvom GTA fForumu, i tam kažu ili kažeš :) da toga ima u Las Venturas, kak ja mogu do tam doc? |
Citiraj:
http://www.iskon.hr/forum/servlet/Ji...kladionica.jpg Kasina su u Las Venturasu (Four Dragons i Caligula) Lakse je lovu zaraditi na kladionici. (barem meni) Kupis "safe house" u blizini kladionice, snimis igru tamo, odes u kladionicu i ulozis sve sto imas na najveci omjer (obicno 1:12 i 1:11) Ako dobijes - super :D, odes i snimis... Ako ne dobijes - load game, i ponovno trk u kladionicu... Npr. ja sam imao cca $ 500,000 otisao i ulozio na 1:12, dobio $ 6,000,000 otprve :D Nakon toga isao oko 15ak puta ponovno u kladionicu i stalno ulagao po $ 3,000,000 i dobio $ 36,000,000 i sad imam cca $ 41 milijun (puno vise nego sto mi treba :D ) |
Zbog hot coffe patcha gta zabranjen u australiji:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Bar ovde u Hrvatskoj nama nije niš zabranjeno od igrica
|
Citiraj:
|
:beer:
|
Citiraj:
edit: wtf FF mi nije prikazao sliku u onom postu?!!:fuming: |
Citiraj:
|
ma u onom....kad si reko da ima kladionica u Los Santosu...
|
Citiraj:
|
N. T. Bullock aka SneakyD je napisao i snimio ovu odlicnu parodiju na GTA: San Andreas soundtrack.
Zove se GTA:San Andreas - "King of the Ghetto" Preporucam za d/l :beer: Velicina oko 9 mb Link |
evo upravo slušam CIJELI soundtrack iz GTA San Andreasa!!! imam sve stvari i sve stanice plus 6 bonus pjesama!!! :D :D :D
|
Citiraj:
|
jok imam ga...
ma frend mi dao, al ima i ime autora i pjesama. |
Citiraj:
|
ok ok ok
aj danas sam ga tek dobio... @ shady btw. koja ti je naj stanica? |
Citiraj:
GTA III - Chatterbox, Head radio, Flashback Vice - Sve (mi lajk di ejtis :D ) San Andreas - RadioX, WCTR, BounceFM :beer: |
ma 2!!! šala
mislio sam na san andreas ipak je ovo taj topic...:burn: |
Citiraj:
|
:confused: :confused: :confused:
|
Citiraj:
Sta ti nije jasno? |
ko mi je sakrio burek kojeg sam jučer stavio u ormar?:D :D
|
Ekipa koja izraduje LVS mod je na dobrom putu kako se cini :D
Trenutno su na 15% sa unosenjem Vice citija u San Andreas tj 10% sveukupnog posla je gotovo. Par novih screenova... :clap: Official site |
''/images/news/lvs2.jpg
The page you have requested is not valid.'' (za druga dva linka) inače,zakon. A engine će biti isti ko u San ANdreasu znači iz Vice Cityja?:D |
Citiraj:
Oni ce "ugraditi" Vice i Liberty u San Andreas, tako da ces imati sve "pogodnosti" SA u sva 3 grada :beer: Engine je ipak drugaciji, jer se u SA javljaju puno detaljnije teksture i kompleksnije animacije (jedan od razloga zasto se ne mogu importirati auti iz GTAIII i Vicea u SA...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace ne bi trebalo biti vise od 300mb, jer imas isti takav mod za Vice (jedino sto u Viceu se cijeli grad konvertira u Liberty...) a velicine je 70Mb. Aute nece mijenjati, jer ce biti isti kao u SA. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |