![]() |
Jel čitao tko Metro 2034? Jesam ja zabrio ili nije baš nešto? :S
Valjda mi je 2033 bila odlična knjiga, pa se ovaj teško nosi s postavljenim očekivanjima :D |
Citiraj:
|
2034 je malo teže štivo od 2033. Radnja je dobra ali taj filozofski aspekt mi nikako ne sjeda. U 2033 je akcija.
|
Citiraj:
|
A 2035 će navodno imati sličnu radnju kao Last Light? To sam negdje pročitao. Samo naravno, s puno više detalja :)
I kad naš Dmitry misli dovršit 2035? :) |
Citiraj:
Prosinac 2013 je release date za sada. navodno i službena informacija, ali tko zna. Sve kaj valja je uglavnom uvijek pushed back :D |
Nebi bilo realno da se vrate na povrsinu jos par sto godina sigurno.
|
Citiraj:
Opcija je milijun. A nerealno je puno toga, mislim, od čega bi Demoni nastali, križanjem šišmiša i lava :D ? Od čega su nastali škampi, od riječnih pijavica :D ? |
Jel samo meni u dlc-u kad treba skupljat dijelove, nema checkpointa? Uvijek me baci na pocetak ili negdje fulavam ?
|
Citiraj:
|
Psmtr, pa jos mi lik govori go to rest, jesam mujo :)
|
Momci, pitanje. Budući sam kupio limited edition igru, ranger modove već imam unutra pa mi ne treba ranger mode dlc.
Uzeo sam za 1 euro onu rpk pušketinu :D e sada, nudi mi još 2 dlca. Faction pack i Season pass. Faction je 5 eura, a ovaj drugi je 15. Pitanje je: jesam dobro shvatio da season pass sadrži faction pack u sebi i da mi je dosta da kupim samo season pass? |
Citiraj:
Metro:_Last_Light_-_Season_Pass_details |
Citiraj:
|
@Brko u pravu si, ja uzeo season pass i dobio faction pack cim je izasao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene Analno pozdravili na hardu na ranger nivou, o idem do baze, o gle 10 nosalisa QQ
|
Citiraj:
A kad ono... majke im ga spalim :D njih 10, a ja 2 noža za bacanje, 1 vatrenu bombu, 3 metka u pištolju i prazan kalašnjikov. Probo sam klat nožom, ali kita marjanova. Rastepli me ko svinja masnu krpu... Drugi puta sam znao, pa sam ih dočekao široke ruke sa MGR mecima :D |
Unlockao sve dostupne ačivmente :D ekstremno se naseksao dok sam dobio Survalist i Shadow ranger. Danas konačno dobio Gunslinger - treba napraviti barem jedan kill sa svakim oružjem u igri.
No, ako nekoga zanima, kod Gunslinger ačivmenta postoji kvaka. Sva oružja moraju biti "pick up", dakle od lešina ili na lokacijama u igri (razni stashevi). Ne broje se killovi sa oružjem koje je kupljeno od dilera po stanicama. Treba pripaziti i na dodatna oružja, a to su Nož (za klanje), noževi za bacanje, dinamit, zapaljiva bomba i ona proximity mina što se nađe u Marshes. I to sve treba iskoristiti. I također isto treba ih naći u igri a ne kupiti, tako da se kupuje samo municija za oružje. Zadnje, na kraju igre, onaj minigun treba iskoristiti već na vojnicima, prije onog zadnjeg tupana kojeg brane štitovi, jer se ti killovi ne broje, ne znam zašto. Također, ne računaju se ni killovi onih oklopnjaka Spiderbugsa koji se boje svijetla, ne znam zašto. Pa eto, ako netko želi krenuti putem Gunslingera, to je to. |
druže brko za tebe
http://www.dsogaming.com/news/embarr...egistry-tweak/ Nisam probao jos, bum vidio kad se vratim s joba ;D |
Citiraj:
BTW, sutra nam dođe Tower Pack, kao dio Season Passa... jedva čekam :D |
Eto, izašao Tower Pack, ali preko Season Passa ništa još, mogu ga samo kupiti za 5 EUR-a. Valjda će se sutra moći skinuti...
|
meni se skidao jucer navecer? I isto imam season pass, doduse nisam isprobao igrat
|
Citiraj:
|
Upravo odigrao :D puno puno manje od Faction packa, manje zanimljivo, ali jebalački teško.
Uspio pobrat oba ačivmenta :D |
Dostupan je i treći DLC, Developer Pack :D trebalo bi biti nešto bolji i duži od Tower packa, nadam se ;)
jel igrao tko? |
Igrao ja :D
btw doslo je jos nesto spiders lair, ako si htio bit sam među over 9000 paukova sa MADAFAKING BACAČEM PLAMENA... onda zaigraj ^^ |
Jel bude kakva akcija za uhvatit povoljno last light?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |