![]() |
Citiraj:
|
Kad bu bu samo neka bu i da izađe u boljem stanje nego CP2077
|
Citiraj:
|
|
|
to je već malo konkretnije, fak jea!
|
|
Nisu smiješni, cringe.
|
Ne može nitko reć da je neočekivano :zubo:
|
Ma 2025 i to ako
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Ajde, taman dobro, riješim Space Marine 2 do 20.11., ako uleti Stalker 2 super, ako ne, valjda će uletjeti KCD2.
Ja zadovoljan do kraja godine. :D |
|
|
|
Prednaručio pa sad izašla ili ne :D
|
|
|
za ovo ću si uzeti drugu grafu, ganjam tržnicu do izlaska igre
|
Uh. Manje od dva tjedna ostalo i nema novih odgoda.
Sad mogu kupit :D |
|
ovakvu igru puštaju van sredinom tjedna, blasfemija
|
Citiraj:
|
Biče svega :) UE 5
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
ćemo podržat ukrajinu,hmhm,mislm reć nema kolko vidim đenuva,pa će bit isti/drugi dan u igraoni,da je 40 eura ili čekat da popeglaju bugove ii padne cijena,ja ionako moram igrat na 1440p dobro da sam uzeo 2x16 rama a ne 2x8.
|
Odigram mozda dve tri igre godisnje tak da cu kupit i ne se zajebavat s potencijalnim sranjima.
|
Tako je, potpis.. Mi koji ne igramo često čemu odlaziti u videoteke.. Steam je moja videoteka već godinama..
|
Kupujem tek kad popeglaju, UE5 je u pitanju vec se promovira DLSS 3.0 sta mi smrdi jer nisam fan upskejla ili downskejla u igrama.
Nativ 2K 60 fps med/high ako nece to sa 3080 12gb onda skip od kupnje. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Daklem sutra digitalno? Čekam ovo cca 15 godina. Zadnje što sam igrao je bio neki mod prije 10ak godina. Pokušao sam Metro...kad je bio došao, i dok se najavljivao kao Stalker nasljednik. Ništa od toga. Držao me možda 15min. Sistem klikni kad dobiješ naredbu. Nikakve veze sa Stalkerom.
Baš me zanima je li moguće danas napraviti i prodati igru kakve su bile Stalkeri. Ak ništa drugo, hardverski sam spreman. Kak to ide na Steamu? Nikad nisam to koristio. :hitthewal: Hoće li biti jefitnije ili skuplje od preordera kad izađe? |
kakve su cijene preordera na steamu sada, takve će bit i za 2 dana i za mjesec dana, niš ne dobiješ preorderom
|
Možeš ga odigrat i preko Game Passa za 12€/mj mislim. Ako završiš u mjesec dana, otkažeš pretplatu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |