![]() |
Jel' netko dobio minipeta? Ja bi jednog, char mi je star samo 7mj a vidim prodaju se po 40k :( bit će farmanja... :D
btw dali je samo meni ili u ovim low lvl mjestima black dye droppa prije nego u ostalim? Tamo oko ascalona i u misiji gates of kryta sam nasao 4 tih (dok u npr shiverpeaku niti jedan, a ni u desertu,...) |
LOL, ja koliko god farmo i igro - nikad black dye u dropu!!!!! :(
Silver je najbolje što dobijem... |
ja evo naručio obični gw, pa ak mi se svidi budem i factions... pa da i to probam kad svi pričaju o gw-u
|
Citiraj:
in other news: odlučio sam se potpuno posvetiti igranju monkice. prvo što želim napraviti su svi Tyria mission bonusi, a zatim expert's reward u Kanta misijama za obje "protector" titule. Tyria bonusi koji mi nedostaju su: THK :D, ring of fire, abbadon's mouth, bloodstone fen, iron mines of moladune i još jedna u southern shiverpeaksima koje se nemrem sjetit. kada završim s "protector" titulama idem na exploranje 100% Tyrie. to će biti veselo jer mi je Lornar's Pass totalno zamračen. :D ako se želite pridružiti u bilo čemu, javite se. IGN za one koji ne znaju je Antigone Amidala. |
Citiraj:
|
Ja jos uvijek placem, no poceli su sredjivati taj problem, recimo Holy Veil nisam mogao do neki dan nabaviti u Factionsima.
Jezi ga kad neki nemaju love i za Proph. i za Factions. A Factions je ipak novo... |
Citiraj:
ali fakat mi je glupo uć u bilo koju igru koja se nadovezuje da prvo ne odigram sve prethodne dijelove... |
Cata - dali možda pričaš o Thunderhead Keep misiji :D:D:D
više volim biti non caster :) |
Citiraj:
|
IMHO to mi je najgora/najteža misija u samoj igri, ponavljo sam ju jedno 20 puta, isprobo 20 buildova, igrao ju sa jedno 100 igrača, izgubio živaca dovoljno za 5god, i na kraju ju jedva jedvice prešao, a kamoli bonus; light up the beacons to draw more mursaat attention :D
|
vjerovao ili ne, misija je sama po sebi lagana do bola. ono što je otežava su suigrači. :D svaki ima neku svoju viziju što i kako bi trebalo, a oni koji je nemaju - nemaju niti pojma što se u misiji uopće i radi. zatim timski rad. to sve misije u kojima je naglašen čini teškima do zloglasnosti. ljudi su THK prelazili s henchijima, ja sam je prošao iz prve s rangericom (team je većinom bila škvadra iz BoA, a imali smo jednog jedinog monka). ono kaj masa ljudi ne zna jest činjenica da se i misija i bonus mogu napraviti u jednom runu. nakon što ubiješ Confessor Doriana, log ti veli da odeš pričati s kraljem Ironhammerom. ako to napraviš - misija je gotova i nemaš bonus. zato lijepo ne pričaš s njim i odradiš bonus dok on lijepo čeka na onoj svojoj osmatračnici.
|
Skoro sam završio 55hp monkicu, a tek tak radi dosade napravio jednu pvp mesmericu, najbolje je kad mi dođe bunny humper, zašarafim mu 2 hexa (ineptitude i clumsiness npr) pa se ljepo opeče, pa odustane... :D
|
Meni osobno je bila najteza Thirsty River...toliko me nazivcirala da sam odustao od igre na 20 dana! Nisam ju mogao smisliti! Prolazio je jedno 50 puta... Koma!
|
Ja sam ju iz prve prešao :p :D
naravno, capirao sam mantru of recovery koja mi baš i ne treba i tek kad sam skužio da drugi boss ima marksman wager nisam imao više cap sigova al nema veze :D |
OK prije cca 10min jedan kurcoglav mi je ukrao 1k golda!! 2k za do war camp run i sad dosli smo u grenth i nikako nije mogao doci!! Da se stvar još dodatno zakomplicira nisam uzeo nikakve skrinšotove njega kako to obećava i nastavlja umirati, ali imam skrinšotove chat windowa nakon što je leftao game (ono što je ostalo)
i obećao sam Daishi da ću joj vratit natrag novac jer je on trebao vratiti i meni i svima nama no međutim nije :anrgy: KAKO DA GA PRIJAVIM :@ :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Citiraj:
|
|
tko je za neku igru veceras oko 21?
i recite odmah vase nickove tako da znam moga traziti.. ;) |
Team arena? :D
naravno :) |
moze i team arena, moze i farmanje, moze i questovi ako imas Factions...
p.s. toliko o tome da sam napomenuo da se kazu nick name-ovi... :P |
Pa već sam bio naveo nick, tu je negdje po topicu, ali nema veze, dakle, Dj SniperWolf (najstariji lik, ranger/mesmer) + DJ Fearache + (ritualist/elementalist) + I Will Hex You Down (mesmer/necro) + Aligona Adalami (monk/necro)
|
Citiraj:
|
Znači runnanje je relativno illegalno? :o
|
Citiraj:
|
*s licencom
|
Dali i vama u zadnje vrijeme toliko lagga?
Nakon 1-2h igranja mi ponekad zna se lik ,,ukopati'' u mjestu i ni vamo ni tamo, nego moram restartati igru. A i inače zna laggati. |
ne, nista od laga.
|
|
wtf?!
cappirali smo skillove u mineral springs, i sad odjednom par membera su bili diskonektani i evo sad i ja hodam po mapi i jdnostavno se vise nemogu micati, svugdje lag, gw daje neki error, restartam igru, nemogu uci vise na char :(!!!! |
Ovako trenutno izgleda situacija u Elona Reach :D
sve sami mo/w ili w/mo, ima par (možda 3-4) ljudova koji su stvarno za misiju, ali je to nemoguće jer niti jedan monk ne želi ući :D ja zapravo nikad nisam ni odigrao misiju (na drugim charovima) upravo zbog tog razloga, nego si nabavim runnera za 1k i to je to :D http://www.imagesforme.com/thumbs/6547Clipboard01.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |