![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to do sutra bude otkljucano :)
EDIT: animacije na 0:30 :care: |
Citiraj:
|
Uopće me se ne tiče, rekli su 1 000 000, kad dođe ta brojka ako ne otvore onda ću unlajkat :D
|
iskreno, ne dajem jeb za trailere, to je samo jedan dio jeftinog marketinga.
tek kad igra izadje cemo znati jesmo li dobili pravi battlefield, nasljednik bf1942 i bf2 ili tek neko govno za utrku s najjacim govnom na trzistu(cod). |
|
Jel to neka šala ili nešto ne valja? Ova stranica je linkana, a ne trailer.
|
Citiraj:
|
|
WTF,pa spojili su ona tri-četiri videa koja su več bila i za ovo je trebalo 1 000 000 lajkova??
Ali to je DICE pa se nažalost uopče ne čudim... |
To je nekakvo smeće, ovaj video je na BF3 stranici:
http://www.ea.com/battlefield3/blog/...es-of-gameplay |
Pa to je isti video i sve je to več bilo samo su sada spojili to,WTF?
|
Ona 3-4 videa ispadnu oko 5-6min tako da ostane jos toliko minuta novog videa :D
|
I onda onaj zhinto vajna kako je community prezahtjevan :fiju:
Već nam mjesecima prikazuju istu stvar, ali potpuno istu. Ovo je najgori pokušaj hajpanja koji sam vidio za neku igru |
Citiraj:
SVE je to več bilo,SVE! |
Citiraj:
Jbg mozda sam ja neki video preskocio |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odjavio bi se sa bf foruma da mi nije linkan za bf accaunte......ovo je pateticno....... Ontopic: Steve Jobs izdaje biografiju, preporucam svim community menagerima, i ostatku marketing divizije dicea da je kupe, za***ac im diplome i skolovanje, ovo je samo iziritiralo beskonacno ljudi. |
Isto mi je bilo drago pogledat ovaj 12-minutni trailer, ali mislim da ste vi nešto pobrkali, još nema milijun lajkova, ovo ne bi trebao biti novi trailer kojeg najavljuju...
|
Citiraj:
Code:
The 12 minute gameplay trailer for Battlefield 3 has been released |
Ne znam, ništa mi nije jasno.
|
Citiraj:
Zato taj dio neki još nisu vidjeli. |
|
wow,jednostavno wow,ostao sam bez rijeci,stvarno se isplati skinut ovo.Engine izgleda brutalno dobro,valjda ce ovako izgledat i finalna verzija na mom kompu.
|
Pre-order Battlefield 3 Limited Edition for 22,49 Euro
EA has a special Easter promotion, the upcoming Battlefield 3 Limited Edition with additional Back to Karkand DLC and pre-order goodies in Battlefield Play4Free for just 24,99 Euro. If you use the 5 Euro discount link on the EA site, your Battlefield 3 pre-order is even cheaper: 22,49 Euro. dobio kupon za jednu upotrebu.. e sad mene zanima kako da upotrebim taj popust da dobijem za 22€ ? |
24,99-5 bi trebalo bit 19,99. Ispravite me ako griješim.
|
Citiraj:
|
Nekuzim ovo jeli to samo key ili sta jer je na ea storu bc3 50 eura.
EDIT: Da sada nebi bio spam napisat cu u ovom postu. Kada se kupuje preko ea stora dali se dobiva kutija kasnije na kucnu adresu ili je to samo key? |
Sa ovim promo kodom sta sam dobio snizi mi cijenu na 25€ tj. za 50%
edit: ja ga necu iskoristiti pa da ne propadne: I4250 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |