![]() |
Evo i rezultat u Rijeci. Ocito je bio problem u LG-u.
http://www.pohrani.com/?1n/xi/2o8YJ9...1408210001.png |
Citiraj:
Ima netko slicnih problema? |
Ljudi kak ste zadovoljni sa signalom na doticnoj mrezi?
Razmisljam nekaj da prejdem na Vip (zakon tarifa), zena ima Tomato (L520) signala ima 4 crtice u zatvorenom, dok je kod mene (N5) bonbon jedva 2 crtice... |
Već sam 3 mjeseca na bonbonu i prezadovoljan sam. Net piči uvijek na 3G, ono E nisam vidio od tada.
|
Signal mi je uvijek odlican, osim ako sam negdje na trcanju ili voznji podno Dinare :D 4G mi je na WP ok, 3G nema problema. A roaming par km od veceg grada ima samo Tele 2 :D
|
Citiraj:
A ne vidim zasto su dvije crtice lose? Jedino sto recimo u Vipu bi dobio vise za iste pare. Sad cak imaju akciju da ko prenese broj dobiva godinu dana 1500 MB dodatnih u Zakon tarifi. |
Ma inace i doma imam losiji signal od zeninog tomata.
Trenutno se nalazim u Medulinu, u hotelu, signal 1-2 crtice, mjenja se konstantno h+/3g/E.. S tim da potonji koji put imam duze vremena, a zena na tomatu, uredno 4 crtice i H.. Cak sam prek njezinog surfal malo, posto je prek bonbona losa veza... |
Platio im račun sa respiro rokom, a u međuvremenu poštom stigao pozdrav od njih, što je OK, no nisam znao da smo na ti, a preživio bih i da nisam pročitao "šmrc" s njihove strane.
Ok, možda misle da su cool, zajebantska i urbana teen mreža koja nudi 4G (na papiru doduše) al ono "šmrc" jebote... |
Vole biti mladi :D
Zašto na papiru? Gdje ima 4G signala uredno radi. |
U centru Osijeka uredno 4G na HT-u i VIP-u a bonbon kifla.
|
Ako loviš na HTu trebao bi i na Bonbonu.
Da nije neki problem u mobu? |
Kolegica ima S5 mini na t-mobile i radi uredno, meni na S4 radilo uredno na VIP-u prije no što sam prešao u bonbon.
|
Čudnovato stvarno.
Niš, vratiš se na Vip na Zakon tarifu i ubereš dodatnih 1500 MB sada :D |
4G na bonbonu samo ako uzmeš internet od 5gb, sve piše citajte ...
|
Citiraj:
4G je tada po punoj brzini ako se uzme 5GB paket. Ako se nema taj paket uredno se može koristiti 4G ali po max brzini od 7,2 mbps :kafa: |
Novi mobiteli:
SAMSUNG GALAXY YOUNG 2 – 660,00 kn SAMSUNG GALAXY S5 MINI – 3.000,00 kn SAMSUNG GALAXY CORE LTE – 1.560,00 kn |
Primijetio sam nešto čudno u zadnja 2 mjeseca...na bonbonu sam te imam aktivirano max razgovore,150 sms-ova i 800mb interneta. Ovih 150 poruka ne potrošim ni pod razno...ma nemoguće...a nakon 2 tjedna provjeravam stanje i javljaju mi da mi je ostalo 30-40 sms poruka.E sad meni nije jasna jedna stvar...kako oni obračunavaju jednu sms poruku ? Da li se broje slova...da li više uzimaju slova tipa č,ć,ž itd...? U čemu je kvaka ? Pa realno pošaljem mjesečno oko 50-60 sms-ova...:stoopid:
|
Naša slova ako upisuješ u sms šalje se više od jednog sms-a
|
Ako koristiš naša slova, onda je 1sms 70 znakova, a ne 160.
|
Citiraj:
Naša slova ? Znači č,ć,đ,š,ž ? |
Citiraj:
|
Vec sam mozda pisao o tome,jesam li jedini ili nekome nestane mreza na par sekundi,ponovno mob trazi i za par sekundi je tu ?
Uzi centar Zagreba,dogadalo mi se isto sa LG 4X i sad Coolpadom F1,nije mi jasno,pun signal ( H+) i odjednom samo nestane i nakon par sekundi pojavi se ... Ne vjerujem da je to do moba jer na 2 razlicita mobitela isto... |
Citiraj:
|
Kakve sad veze sistem i drzava imaju s (ne)koristenjem dijakritickih znakova?
Veliki broj ljudi ih u obicnoj internetskoj komunikaciji ne koristi. Ja na mobitelu nikad, a kad nesto ozbiljno pisem za sebe, nikad se ne zajebem pa da pisem nekoristeci ih. Veca je tipkovnica i brze je. A pravilo sa HR znakovima za vise znakova valjda postoji s razlogom. |
Citiraj:
|
slova s kvakama uzimaju 3 znaka (ako se ne varam) umjesto jednog.
negdje sam cuo da uzimaju i po cjeli red. |
Događa li vas se da se javite i čujete drugu stranu, ali sugovornik vas ne čuje? Meni se to često događa u zadnje vrijeme i nekako mislim da je do mreže...
Problem se rješava prekidanjem linije i ponovnim zvanjem... |
Moze biti i do moba.
Kak cesto ti se javlja? Si probao na vise uredjaja mozda? Ak se i na drugom dogadja onda je do mreze. Cak i sim kartice mozda. |
Meni se to zna dogadjati s vremena na vrijeme. Prekinem pa ponovo, neda mi se navlaciti sa sluzbama pa nek stoji tako :)
|
Danas sam u t-centru uzeo karticu i prenio broj u pon. mi aktiviraju. Zanima me vi koji imate pošto sam prvi put na bonbonu pa nisam baš ni viđao prije bonove njihove, znači dođem na kiosk i tražim bon od 160kn htio bi 160 uzet, predpostavljam da će bit nekih 175 valjda ona naplata za pokretne mreže još.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |