![]() |
Hahahahhaha
nek im je, kad već nisu izbacili engleze. Evo vam ga sad deželci. hahahahaaaa |
Najjača fora im je sada: "Vi niste ni bili na prvenstvu, nje nje..." :D a poslovni drugar iz Ljubljane ugasio mobitel, zvao sam ga da mu čestitam na epskoj hrabroj i požrtvovnoj borbi sa englezerima :D
|
Ma cijela utakmica mi je bila bezveze. Toliko prilika propustenih s obje strane...
Iako, Englezi su dominirali tokom citave utakmice, tako da su i zasluzili pobjedu. |
Citiraj:
Kaj su oni pokazali na prvenstvu? Jednu jadnu pobjedu protiv nabildanih camelfuckera i jedno dobro poluvrijeme i to 1. protiv SAD-a. Ako se s tim ulazi u 2. krug natjecanja, gospodo Slovenci kako kaže ludi kolega, bacite se sa Triglava svi :D |
Fakat je bilo degutantno slušat našeg komentatora, valjda je htel napravit svoju inačicu HRT za sosede:)
Gledal sam za kompom Alžir-USA ali mi je probijal uši... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od kojeg sam ono komentatora čuo 2 puta za jednog igrača da je stoper, a frajer beka igra.
Čini mi se da je Prasićko, možda čak i Vela, nisam siguran. Da čovjek ne zna razliku, nevjerojatno. Ma Ćosić je još najbolji od njih. |
Kek: Naj gre vse skupaj k vragu
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ode Slovenija :banana:
Inače večeras očekujem zanimljivu utakmicu Njemačka - Gana :zdero: |
Meni je Slovenaca milo :fiju: Baš su onako mali zaslužili izbacit neku veliku naciju.
|
Ma nek i Srbi ispadnu, posto je dosla rata na naplatu,s one mastercard fore koju su janezi smislili, nek i fudbaleri dodju kuci posto su se kurcili da fudbaleri idu a nogometasi ne idu.
Novi obiteljski disney film: " Janez se vraca kuci " :D |
Joj zlovenci. Odeeee. :D
Napadaju fino srbi australce. :) Ovaj Krasić fino igra. :) TO TO TO TO I JEBENO TO!!!!!! GO AUSTRALIA! :) |
Kenguri vode :D
|
KMU!!!:D
|
GOL!!! :goood:
|
Odoše Srbi doma
|
UJ!! :D
2:000000 |
Kengurčine vode 2:0 :D
|
HAHAHAHA odoše trokolice doma :D
|
Evo i drugi
|
DVA KOMADA!!! TO JE TO!!!!
|
Odoše drugovi čiku hahahhahahahha:D:chears: živjela Australija:care:
|
Citiraj:
|
Ode Srbi i dragi Slovenci u istom danu doma, sad mogu i na isti avion....
Australci su popizdili, možda misle da mogu još i proć :D P.S- nije to kaj Srbi idu doma, nek igraju loše u 3pm, pa kak su oni došli na WC, Slovenci bi se pograli s njima. |
Al kak su Srbi ovog žutog pustili da im dotrči i puca - katastrofa, lik im je zabio ko Mateus Yugi devedesete u Italiji.:D
|
UJ umalo zaleđe. :D :D
2:1 :) Gde ćeš panteliču. :D |
Kaj ako slučajno bude 2:2, srbi idu dalje?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |