![]() |
Tko je ove kretene učio suditi? :)
|
Ajde nemoj tako. Dobro sude. Spriječili su svaki pokušaj tuče Srbije i ako ne promjene kriterij Srbija će izgubit bez borbe.
|
TOOOO!!! na poluvremenu ćemo imat 3 razlike!!!
|
Bolje igraju nasi. Izradeniji napadi i bolje obrana. Sreca i suci mogu pokvarit pobjedu.
Srbi se krumpiraju cijelo poluvreme. |
Trebamo na +3 tj. trebali smo. :)
Oni žuti kartoni nemaju veze s mozgom..barem dio njih. :) |
Citiraj:
|
Ako se održi ovo stvarno realno suđenje, moramo dobiti ovu tekmu. Pa HRV repka je za klasu bolja.
Samo treba to dokazat na terenu :-) |
Sarac mi je "best ever". Evo ga na telki. Frajer je Legenda..
|
Hehehee.. pa tako Srbija igra. Dosada su tukli u obrani i nitko im nije zabio puno golova.. to im je ključ uspijeha.. ja ne vjerujem da sudci puštaju ovako spore i dugačke napade..
|
Da pustaju Srebe sve dok ne uvale neki krumpir u gajbu. Nas napad sporo krene ali ih jako naivno izbaci iz obrane nakon nekog veremena, izrdaeno..
|
ako netko ima račun na nekoj online nek stavi kuću da naši dobivaju sa 5 razlike min.!! Pa zgazit ćemo ih!!
|
Razbranio se Stanic a to nije bas dobro..
|
prokleto jebeno ne i ne i ne fulavati takve zicere da ga jebo!!!
|
Citiraj:
Potegnu Srbi na 2 razlike i odmah ovi panično po golu okidaju |
jebemu koji je ovo ...:(
|
Tanman sam se ponado da nebu zivciranja ali nista od toga..
Ne znam dal se na bilo kojem sportu vise zivciram. Sad nam treba Halilović(lapsus)!!!!!! Ajmooo... |
ma ovo je jasno , srbi su "pročitali" taktiku i okrenuli kontru na poluvremenu a mi u igri imamo još ovog manekena-playboya Balića , trebalo bi ga ošišat
|
ocelavit cu, a i ovako nisam daleko...
|
Citiraj:
|
Citaj gore. Treba nam obrana u svakom smislu. Nije jos gotovo. Jedan gol i jedna obranai u igri smo..
|
Ahhhh.... nema ni jedne hrvatske repke bez živciranja.
Nažalost srbi preokrenuli utakmicu. Naših krila nigdje |
Cim dobijemo neku razliku od 2 ili 3 gola, sve smo losiji...tak je par puta bilo i treba na tome raditi, trebamo igrati kao da smo u vodstvu, na sigurno, a ne bacat bezveze...
A krila su valjda sklopljena pa ih nema nigdje na vidiku... |
jeste vidjeli kako Losertu laserom obasjavaju oči dok se izvodio sedmerac...
|
Sad su suci stvarno poceli kenjat..
|
pederluk s laserom...srpska posla kaj se tu moze.
|
Citiraj:
previse slusas dragu. |
da,to je komentator rekao,namjerno nekim laserima ciljaju nase i dekoncetriraju -.-"
|
Kako mrzim ove francuze i njihove suce, uvijek se oni nadju na nasim tekmama i zaseru 50% tekme, a ovo s laserom samo pokazuje koliko su niski srbi
|
Ovo gubimo. :(
|
Citiraj:
kojeg Dragu, znam prije nego sto on kaze..Ne svira prekrsaj u napadu nego nama pa im onda u istom napadu ne dize ruke. Suci kenjaju sa duzinom njihovog napada od pocetka tekme.. Nisu suci krivi za ovu razliku ali ne odzvaljavaju nam nikave nade. Evo opet nam dizu ruke i gledaj sad njihov napad.(25:21). Evo i Medvedi budu zgubili od Slovenaca.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |