PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ve-mil/Unusmedia/Informatika Vrbani iskustva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=164286)

thedream 04.12.2009. 14:12

Čini se da bi..odo danas nakon posla,da je bliže pijanac,povezao bih ga.:kafa:

Uglavnom priča u dva reda ide ovako,unusmedia vemil cijenik je ažuriran - to je bitno,valja posjetiti web i potražiti ima li šta.
Drugo,sve šta je rasploživo - bi i trebalo biti,na Vrbanima. Treće - reklamacije bi trebale biti ostvarive,također ondje,u servisu.

Baš ću vidjeti te OCZ kitove,šta je njemu krepao taj baš,800mhz Vista upgrade?

Doink the Clown 04.12.2009. 14:24

Citiraj:

Autor thedream (Post 1502501)
Čini se da bi..odo danas nakon posla,da je bliže pijanac,povezao bih ga.:kafa:

Uglavnom priča u dva reda ide ovako,unusmedia vemil cijenik je ažuriran - to je bitno,valja posjetiti web i potražiti ima li šta.
Drugo,sve šta je rasploživo - bi i trebalo biti,na Vrbanima. Treće - reklamacije bi trebale biti ostvarive,također ondje,u servisu.

Baš ću vidjeti te OCZ kitove,šta je njemu krepao taj baš,800mhz Vista upgrade?

Mislim da je OCZ 800Mhz u pitanju ali Gold Extreme 2x1 Gb ako se dobro sjećam ali svejedno, bolje pitati možda imaju i to negdje ako je roba iz svih ugašenih poslovnica sad u centrali a možda po iznosu na računu dobije 2x2Gb kit u zamjenu, who knows.

thedream 04.12.2009. 14:34

Pretpostavio sam da je jer su imali inventuru prošli tjedan,nisam spavao pred poslovnicom da čekiram svaki dostavni koji je prošao.:D Ali nešto robe ima,i to solidnih proizvoda,po u redu cijenama,pogotovo to napajanje kažem,isplati se za 300kn,ima nešto i kućišta vidim,sa 400W psu-om, izgledaju čisto u redu za torrent mašinu ili sekundarni komp,149kn.:)

Edit : PAK-u sam zeo DDR3 za lap,1gb je 84kn..sebi sam zeo Elixir neke ramčuge DDR2 2gb 1066 209kn je keks,isplati se,koliko vidim i clockaju se :) hehe..nanya neki čipovi,Bog te pita,ali ok su za tu lovu,CL5/6 ovisno 1.8V ili jača voltaža.

Ima grafa,ima tona caseova,čini mi se da sam bio u pravu,dosta robe iz drugih poslovnica je vraćeno na Vrbane,isplati se zaviriti ovako ciljano,DDR2 ova mema,GB psu,neki case laganini,neki zvučnici hi-fi,i slično.

FitzTN 04.12.2009. 17:40

Pitanje je: zašto ja želim kupovati u ve-milu?

mymoon 04.12.2009. 18:02

pitanje na mjestu. :p

thedream 04.12.2009. 18:11

Nema odgovora.:D:kafa:

ivan77 04.12.2009. 18:44

kaj je ovo rasprodaja do kraja ili?

Razer 04.12.2009. 18:47

Promijenili ime i nastavljaju s poslovanjem, barem tako izgleda.

thedream 04.12.2009. 18:57

Tako i je kako Dani kaže,nastavili di su stali..tko zna šta će tu bit..možda se i spase,u manjem opsegu..ali to nije ista pravna osoba više,ne bi smjela biti. Pogledati ću baš šta dno računa kaže,mislim da sam gledao 20 000kn temeljni kapital,trgovačko društvo znači izgleda.

Što su bili i prije,možda će nastaviti sa manje poslovnica,ne bih znao,uži asortiman se nameće isto kao logičan slijed.

Ali ima u redu stvari,nadam se samo da neće propast,garancija na RAM je 3g.:D Ludilo,sad ću probat nafrljit prvo 1x2gb,pa 2x2gb pa 3x2gb.:D

Dizel 04.12.2009. 19:58

Ja posalo upit na mejl pa mi se vratio natrag :)

fran123456 04.12.2009. 21:26

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1502797)
Ja posalo upit na mejl pa mi se vratio natrag :)

Ali još uvijek im je telefon nepoznat pojam. Ma koliko puta zvao nikad se ne javljaju. Vjerujem da nisu napravili nikakve "čistke" unutar firme, već samo rename i sve po starom. Žalosno i jadno.

Citiraj:

Autor Branx
Novi su brojevi telefona i novi su mailovi, provjerite na sajtu prije nego zovete i šaljete mailove...

Pa zvao sam na te, ništa od odgovora.

Branx 04.12.2009. 22:56

Novi su brojevi telefona i novi su mailovi, provjerite na sajtu prije nego zovete i šaljete mailove...

pasanac 04.12.2009. 23:39

Nekakva unusmedia preuzela Vemil? :stoopid:

Na telefone mi se nitko ne javlja, a volio bi znati imaju li još uvijek poslovnicu u Splitu ili samo ta u Vrbanima radi?

mislav_os 04.12.2009. 23:53

Koliko znam samo ta na Vrbanima radi :)(zasad)

Dizel 05.12.2009. 00:40

Citiraj:

Autor Branx (Post 1502957)

Poslao sam mejl na tu novu adresu i s te adrese mi se vratilo to sender, tojest meni kao takvom.

Branx 05.12.2009. 13:39

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1503028)
Poslao sam mejl na tu novu adresu i s te adrese mi se vratilo to sender, tojest meni kao takvom.

Ja poslao na prodaja@unusmedia.hr i dobio odgovor najnormalnije.
Koju grešku i kaj ti javlja točno u tome kaj ti se vratilo?

thedream 05.12.2009. 14:27

Ja uzeo još malo rama na 1066,nek se druže.:D:zdero:

Dizel 05.12.2009. 20:22

Citiraj:

Autor Branx (Post 1503309)
Ja poslao na prodaja@unusmedia.hr i dobio odgovor najnormalnije.
Koju grešku i kaj ti javlja točno u tome kaj ti se vratilo?

Citiraj:

This is the Postfix program at host mail.ve-mil.hr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

: unknown user: "cijenimovasemisljenje"

Sonic1984 05.12.2009. 20:29

Sta je sa garacnijama iz Vemila? Oce li vridit u te nove firme?? Ili, ne daj Boze, cu morat priko uvoznika rijesavat ako crkne sta.....(radi se o Gigabyte maticnoj)

Alfa_R 06.12.2009. 00:04

Citiraj:

Autor Sonic1984 (Post 1503712)
Sta je sa garacnijama iz Vemila? Oce li vridit u te nove firme?? Ili, ne daj Boze, cu morat priko uvoznika rijesavat ako crkne sta.....(radi se o Gigabyte maticnoj)

Budi sretan sto ti i uvoznik nije vemil.... :fiju:

dubravkol 06.12.2009. 00:23

Garancije na stvari kupljene u vemilu vrijede i dalje. Bio sam tamo i pitao

Mortal 06.12.2009. 00:36

Meni je vemil uvoznik, imam Gecube grafu koja je krepala i slučajno su oni uvoznici....

RAUL 06.12.2009. 11:40

U Puli na mjestu gdje je bio Ve-mil otvorena Chipoteka

TomG 06.12.2009. 16:18

stvar je sljedeca.ve-mil Osijek odapnuo,to znaju sve ptice na grani.riknuo mx610 (radi dvoklike,stavio nove winse isti k,sve sam isporbao u opcijama i nikako da se uozbilji).Sad je pitanje komu pisati ovaj problem,gdje obratiti? Također mi pada na pamet logitech podrska,molim nekoga mail ili slilčno.fala

Angelus 06.12.2009. 16:42

Citiraj:

Autor coconut (Post 1485745)
Links manja firma? 5 poslovnica i 2 u otvaranju je za tebe 'malo'? Links će preživjeti jer ne svaštare kao hgšrot i vemil (frižideri, tv, i friteze skupa sa grafama i matičnim pločama) nego se koncentriraju na IT opremu za koju uvijek ima kupaca.

I jer im je posluga sjajna!
Dok nisu imali trgovinu u os,naručim ja preko webshopa par stvari,među ostalima cable sleeving kit,zove mene lik u 9 ujutro(dobrano poslje radnog vremena) da mi se ISPRIČA,jer su oni prodali zadnji CS kit pa da se nebih ljutio.Ako se dobro sječam ime radnika je bilo Kristija :goood:

A u Osijeku,rikne mi giga Crucial Ballistix Tracera(u kitu 2x1) i odnesem na agranciju,lik kaže "sry,nemogu ti sad odma dati memoriju novu jer nemam tu,ali ako oćeš mogu istestirat jel ti jedan stick valja pa si ostavi taj"
U koju poslovnicu još uđeš i zaposlenik ti ODMA hoće dati novo.Pa to ima samo u Linksu.

Nije da imam loša iskustva sa Ve-Milom i HGspotom,štoviše u Os u oba shopa su radili ispravni ljudi(osim zadnjih god dana u HGsptu di je radila neka ženska koja pojma o pojmu nije imala),ali Links mi je ostao u nevjerojatno dobrom sjećanju!

walbandon 07.12.2009. 08:23

Citiraj:

Autor RAUL (Post 1504009)

sta je otvorilo ili je jos u otvaranju? nisam vec neko vrijeme bio u centru..

Dizel 07.12.2009. 09:42

Citiraj:

Autor Angelus (Post 1504374)
I jer im je posluga sjajna!
Dok nisu imali trgovinu u os,naručim ja preko webshopa par stvari,među ostalima cable sleeving kit,zove mene lik u 9 ujutro(dobrano poslje radnog vremena) da mi se ISPRIČA,jer su oni prodali zadnji CS kit pa da se nebih ljutio.Ako se dobro sječam ime radnika je bilo Kristija :goood:

A u Osijeku,rikne mi giga Crucial Ballistix Tracera(u kitu 2x1) i odnesem na agranciju,lik kaže "sry,nemogu ti sad odma dati memoriju novu jer nemam tu,ali ako oćeš mogu istestirat jel ti jedan stick valja pa si ostavi taj"
U koju poslovnicu još uđeš i zaposlenik ti ODMA hoće dati novo.Pa to ima samo u Linksu.

Nije da imam loša iskustva sa Ve-Milom i HGspotom,štoviše u Os u oba shopa su radili ispravni ljudi(osim zadnjih god dana u HGsptu di je radila neka ženska koja pojma o pojmu nije imala),ali Links mi je ostao u nevjerojatno dobrom sjećanju!

Je, bas me zanima gdje ce ti u Linksu iskopati novi kit DDR2 Tracera. Ja sam svoje zarikane poslao prije 10 dana u Links i jos se ne javljaju. A hocu memoriju sto svijetli plavo prema slotovima i tocka :D

V.I.P 07.12.2009. 09:56

Citiraj:

Autor RAUL (Post 1504009)

cudno.. ja sam bio cuo da ce links uletit..
a i ta chipoteka je jad i bjeda.. mi u puli nemamo konkretni comp shop :hitthewal:

thedream 07.12.2009. 14:38

I onda je dream lud kad je kupio 8 giga odma.:D Bili su do subote valjda popodne 209kn 2gb DDR2 1066,a viđe sad,370kn.

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1011590

Lovely buy.:D:chears: Prodao svoje GSkille na 800mhz za 400kn,uzeo 8gb ovog čuda,za ravno 436kn.:D Tako ispada.

Čudna memorija inače,cpuz i JEDEC ju deklariraju na CL6 555mhz,dakle efektivno 1110mhz?! na 1.8V. Prostora za overclock ima.:zdero: Trenutno su na 1.9-2.0V kod mene ovisno o latencijama CL5 i CAS/RAS precharge timeovima,itd.

Red Dwarf 08.12.2009. 16:21

wtf...što je vemil sad postao anus media d.o.o? kakve su to sad šeme?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01.