![]() |
Citam da je rulja po netu flashala 5850 sa asusovim 5870 biosom pa me zanima jel ko probo to ovdje?
Navodno je onda 5850 na 850/1200 na 1.16v na stocku |
Probaj :D
|
Citiraj:
biosi su iste veličine pa možeš i obrnuto.5870 s 5850 biosom ne funkcionira,odnosno baca artfakte |
ne kuzim kaj rulja dobije s tim biosom.
grafa im bezveze na 1.16v na stocku i grije se nepotrebno. kod mene je asusov bios 5850 koji drzim na stock voltazi na 800/1200 a to je velika razlika u voltazi |
Evo ja probo, prije je idle bio 38-39°C, sad je 44°C.
http://www.pohrani.com/t/2e/vi/1GmI9UbY/capture.jpg |
kak ti je tak velika temp u idle-u?
radi li powerplay s tim biosom? |
Evo sad je idle 40°C, radi sve normalno.
|
Citiraj:
|
nejde svaka bas.
evo moja na difoltu vozi na 820/1250 al brijem da bi mema mogla jos. |
Nemaš sreće onda:p
|
taman htio bocnut doticnu za par dana, ali me plasi sad ovaj bug...
neda mi se skesirat lovu i odna dobit qurčić. jel ima kakav fix ili je u fazi kao što forumi kažu ? |
koji bug? WTF?
|
Valda gray screen...
|
ma ovo sto su decki pisali vec na par stranica iza...
isto tako, ovo bi mi bio prvi prijelaz IKAD na ATIja :) |
Ja nikakvih problema sa svojom nemam. kuc-kuc
|
Ni ja.. Bar ne zasada.
|
jos jedan zadovoljan korisnik.. sve radi savrseno.. apsolutno nikakvi problemi..
|
Nemam taj problem na svojoj.:)
|
ja ga imam jedino pri nesto vecem OC-u kad ga skroz opteretim sa furmarkom,ali inace sve 5.
|
jel netko skuzio da novi avp zagrije 5850 skoro kao furmark ili je to samo kod mene?
gpu-62c vrm 72c nakon 2 sata igranja avp-a na 820/1250 difolt voltaza vuce konstantno oko 40A dok furmark na testu vuce oko 50A izgleda da bu sad nadolazece igre rostiljale grafe pa furmark nebu vise bio tak nerealan |
Tak ti je to kad je igra neoptimizirana (ili rađena i za konzole pa im je ovak bilo lakše:))
|
Ja nemam takvih problema s grijanjem dok igram AvP3. Grafa jedva da se cuje nakon sat vremena igranja.. Kad pogledam u CCC, temp ne prilazi 50-tak stupnjeva...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
gledaj temp u gpu-z jer tam vidis i vrm |
Grafa je na default, nema nimalo potrebe za oc (osim za cmark :)). Znam za vrm i gpu-z ali koliko ja znam ccc ne laze.. Sad kolika je temp vrm-a neznam ali provjerit cu. Uostalom ako je gpu na 50-tak, na koliko moze vrm biti? Nece valjda biti razlika veca od 10 stupnjeva...
Ps: uzimajuci u obzir koje kuciste imam (i koliko ventova ima u njemu) te da mi je u sobi relativno prohladno nije cudno da su mi temp. manje... |
Evo ga, došlo je i ovo, ali mi nije baš neš. Kakve su to čudne boje stavili? Izgleda mi preplastično.
|
Pošto ti link ne radi, pretpostavljam da misliš na HD5850 VaporX.
Nema review na netu, ali pretpostavljam da je hlađenje slično kao i ono na HD5870 VaporX. Ako je kao i sva druga VaporX rješenja, hladnjak je odličan. |
Da, 5850 vapor-x je, neznam zašto više ne radi link, ali nema veze. Samo sam htio dati do znanja da mi nije nešto dobra od prvog puta kad sam ju vidio, nekako je čudna :S
|
Što je bolje XFX HD5850 BlackEdition ili Sapphire HD5850 Vapor-X i zbog čega?
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |