![]() |
Moze netko pojasnit o kakvoj se sa to "gen2" radi? Da li je to sad nesto novije od WDTV Live ili je to neki novi firmware?
|
Citiraj:
Gen 2 je nova genaracija u koju spada WDTV i WDTV Live. Znaci to bi ti bilo kao revizije maticnih ploca i sad je to recimo WDTV v2.0 koji ima isti hradware kao i WDTV Live osim hardwerskog djela mreznog izlaza :) |
Citiraj:
player kutija mene je šokiralo (pozitivno) koliko je sami player mali..veličine CD-a (samo kutijast naravno)...kakav li je tek mini.... |
Citiraj:
|
Jel bi uspio on vrtiti fullHD filmove preko Wirless USB-a koji radi na 108Mb?
Po nekoj teoriji bi mu to trebalo biti dosta, ima ko kakva iskustva u praksi? |
Pa iskreno ja ni u teoriji ne vidim da bi to radilo... možda neki n standard ako se ne varam bi prošao. (ili se varam)
|
n standard prolazi, netko je stavio link gdje tri laptopa istovremeno vrte film. samo nisam siguran je li bilo 1080p ili 720.
|
evo kako možete riješiti poziciju titlova kod WDTV-a gen2 i Live (sad su previsoko, kod gen1 su to popravili sa firmwareom)...
Dakle titlovi će vam se pokazati niže (kako je i normalnije) tako da se npr. u Subtitle Workshop-u titl konvertira (sejva) kao Advanced Substation Alpha. To je za sad rješenje dok ne izađe fix za titlove u jednom od slijedećih firmware-a..... |
Ajd ostavi neki tutorial :D kao neki :D
|
Citiraj:
startaj workshop otvori titl koji već imaš i sejvaj ga kao Advanced Substation Alpha (potražiš ga u drop down list kaj klikneš Save as)...takav titl bit će prikazan niže odn. pri dnu ekrana kak i treba... |
Citiraj:
:chears: |
ima li ovih lajvova igdje za kupit?
|
Citiraj:
|
Nema nigdje za kupit...
|
vjerojatno mozemo onda ocekivati i rast cijene kad dodje jer je potraznja ogromna :D
|
Da moglo bi se dogodit da poskupi :(. Ja trazim jos od prije Bozica i za sad nula a i oni sto kao "imaju" na nabava.net u biti nemaju kad nazoves :(.
Jedino sto sam skuzio da je ovaj obicni WDTV (bez Live) pojeftinio u nekim shopovima pa kao nekom netreba mreza :) :) |
1.5TB mybook vec zeljno iscekuje svog prijatelja. nadam se da ce biti do kraja mjeseca :D
|
ako vam mreža/internet nijsu bitni onda možete uzeti WD TV (gen2) kojih, koliko vidim, ima na lageru....dakle isti je hardware kao kod Live verzije samo nema podršku za net...
|
Citiraj:
|
prodajem mjesec ipo dana star live za 1100kn :D
ne razumijem kako moze biti nestasica tako popularnog hardvera, jel ih wd nije proizveo dovoljno ili nasi pametni uvoznici nisu uvezli? |
Citiraj:
|
imate na njuskalu rabljeni
|
Navodno danas kod uvoznika stize posiljka a sutra/preko sutra u trgovinama, e sad koliko je to tocno budemo vidjeli jer slijedeci izgovor je uvijek "zapelo na granici" :D :).
BTW jel i to uvozi MSAN ili je netko drugi za Multimediu ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da je WD napravio pravu malu bombu i trziste je poludilo za tom spravicom :). Brijem da ce izaci i WDTV Live 2 za neko vrijeme ;) :). |
Citiraj:
|
znaci od sutra navala na WDTVLive :D :D
|
kako im se cijene krecu?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |