![]() |
Ovaj Warehouse13 je komična serija :D. Ništa posebno, za zabavit se, al ni do koljena Fringeu, s kojim ima mnogo poveznica(Misteriozni crnci gazde tajnih ogranaka,šašav i ekscentričan lumen ekipe,vladini agent(i) koji se nađu odjednom u borbi protiv paranormalnog i neobjašnjivog)
|
Ljeto izrazito plodonosno za mene s obzirom na serije. Pogledao obje sezone The Bi(n)g Bang Theory (definitvno odlično otkriće :)), sve 4 sezone HIMYM (1. sezona ipak najbolja), 4. i 5. sezonu Rescue me (5. još nije završila i puno puno bolja od 4.), House M.D. 5. sezonu (IMHO uz 3. sezonu ova je imala najbolji season finale), War at Home obje sezone u procesu gledanja.
Ima još tko kakvu preporuku ili da se bacim na filmove :D? |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počeo gledat Sopranos,ponovo...Nisam ih gledao već duže vrijeme pa malo da se prisjetim...ma predobra serija...još je prva sezona u 4:3 :( ali nema veze
|
Nisam već dugo pratio nikakvu seriju na telki, al u zadnje vrijeme na rtlu gledam Heroje iz strasti (Third watch). Predobra serija
|
dobre stare MUCKE - only fools and horses
Nemam nista protiv sapunica, telenovela, i dr ali one su nista naspram mucki, Dela, Rodneya,alberta i ekipe.Takvo nesto se ne ponavlja
|
Ako netko gleda 2. sezonu The Big Bang Theory, sigurno je primjetio u 4. epizodi Holowitzev pronalazak u vezi hrvatskih žena.:D
|
Citiraj:
|
....
|
Gledao danas, također mi se čini ok. Gledao sam onaj CW's Fall Preview, pa vidim da se sprema štošta novoga ove sezone, po pitanju novih serija. Nadajmo se da neće (sve) razočarati :)
|
....
|
Je i meni su to dvoje favoriti :D Surface sam također pogledao (Leighton :D), samo mi je kraj malo mutan...to su prekinuli sa snimanjem ili?
|
....
|
Ja pokusavam voyagera, ali sto ga vise pratim sve je gore i gore od onih najgorih spanjoslkih sapunica....
O boze ali stvarno imaju na pretek epizoda tipa neelix dobio kozice pa jadan nemre kuhat dok harry kima muci E-mol na flauti.... jeezzzss |
Citiraj:
Ekipa sa rollbarom na faci: http://www.imagesforme.com/out.php/i...0910012747.jpg Losa kopija predatora, bez arnolda: http://www.imagesforme.com/out.php/i...0910012657.jpg plazma lampa iz kike (90kn) sa kojom ides brze od svijetlosi, savijas prostor i 3x si povecavas plodnost: http://www.imagesforme.com/out.php/i...0910012453.jpg |
Citiraj:
Inače, trenutno pratim Defying Gravity. Solidno, mada malo počinju zavlačit s objašnjavanjem nekih stvari. Neće valjda toliko dugo ko u BSG. |
Jesam li ja to krivo vidio ili danas izlaze House S06 i How I Met Your Mother S05?
|
Citiraj:
Inače počinje Fringe S02 zar ne (ako netko prati) |
Heroji izasla 1e sezona 4
|
Danas izašlo:
Weeds Heroes HIMYM Big Bang Theory 2 and a 1/2 men Sve serije koje se isplati pogledat :) |
Citiraj:
|
Heroes dve episode tj. jedna od 85 min wee baš idem gleđt
Sam jedno ptanje, kolko dva ipo muškarca imaju sezaon a ako neko zna kolko je prikazano na hrt-u? |
ŠTA?
How I Met Your Mother S05!? :care: |
Evo pogledo heroje, izgleda super zaplet zanimljiv i tajanstven :D
I da kad smo kod novih sezona el zna ko el možd krenila nova sezona terminatora ili je uopće u planu? |
Odgledal prekjučer Chuck, prejaka serija, jedva čekam 3. sezonu.
A jučer navečer pak počela treća sezona The Big Bang Theoryja! (opet budemo slušali mudrosti Sheldona :D) |
otkazan je terminator
|
Trenutno:
• Desperate Housewives S02 • Chuck S01 • How I Met Your Mother S01 • The Mentalist S01 Stvarno prejake serije, svaka predobra na svoj način. BTW pogledao sam Nip/Tuck sve osim S06 (i stvarno mi je odlična). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |