![]() |
Skinuo taj MP demo i probao.
Meni osobno ne valja ništa, nakon pol sata sam odustao. Crysis mi jednostavno nije tip igre za MP, nadam se da će SP biti kak spada. |
svida mi se igra, plus bice map editor il kak se vec zove
preorder sam key. |
Citiraj:
A kako si tako siguran u BF3,a nisi igrao demo? Vidili smo jedan kratak filmic i sad kao znamo kakva ce biti igra... Kao sto je netko rekao,ovo je samo demo i cini se sklepan od konzolaske verzije i ne,ne mora predstavljat konacnu igru. S druge strane,multiplayer ni nije glavni dio Crysisa,koji se uvijek kupovao zbog kampanje,kao sto si i rekao. Ja cekam igru i uvjeren sam da ce biti dobra,jer dolazi iz redova tvoraca vrhunskih igara. Uostalom,sto se tice tehnicke kvalitete danasnjih igara,MW2 je smece,milijun bugova,ne radi matchmaking,glitchevi,prenapucana kampanja i prekratka itd...pa opet imam 2200 sati odigrano i uzivao sam u svakom satu. Ispravka navoda: ponekad bi pozelio zapaliti i igru i sve ljude koji su je radili zbog svih tih nedostataka,od kojih poneki jednostavno nisu dopustivi jer zapravo znace nedovrsen proizvod(zamislite da kupite auto,a on nekad vozi,a nekad ne,ali je kao bas super kad mu se desi da ide),no svejedno bih je uvijek svrstao medju najbolje igre. |
Ne kuzim to "ovo je samo demo",sta da mi se demo ne svida ,al svejednio platim 50e u nadi da ce finalni proizvod biti bolji?
Bf3:Nisam siguran, al cu igrati betu pa vidjeti. CR2: igrao demo, vido boljih MP mehanika 1999, no tnx. I tehnicka nedovrsenost nema veze s nicim, ja igram najbugovitije smece vec 1.5g jer ima zarazan MP. Tehnicka nedovrsenost mi je najmanji problem u ovom MP, preglupe mape,mehanika igre i sl mi je veci. |
|
Jel to demo završio? Ne mogu se više ulogirat.
|
Citiraj:
|
samo cu reci toliko o piratluku na PC-u.necu se pojasnjavat da nebi bilo bananko al skuzit cete..
|
ubili su demo i na PS3 (prije planiranog):
http://www.gameinformer.com/b/news/a...station-3.aspx fail za failom u cryteku |
Joj kolko' piratluka, pa oćel' biti krajzis 3?:stoopid:
Jel'te su rekli da ako im pirati uniste prodaju da mozda nece biti trojke:hitthewal: |
Neki već dobili retail kopije pa ima nekih novosti:
Citiraj:
|
|
GTovi reviewovi su smijurija
svaka igra koju recenziraju ugl dobije devetku |
Citiraj:
|
meni je ign okej
|
Ni jedan od njih ne valja jer ocjene igrama daju ovisno o tome da li im sjedne koja svota novaca na racun ili ne. Ok su za neki površan dojam o igrama, ali ništa više od toga.
|
Citiraj:
|
destructoid.com ima po meni solidne recenzije
|
kog uopće briga kak neko drugi ocjenjuje, jedini mjerodavni sud je osobni
meni je beta bila ok, prošao 70%kampanje i s guštom ću odigrat sad cijelu,, al posle toga shift delete |
Meni najbolje recenzije ima: Link :D
|
Citiraj:
Bez konkurencije :D |
a da, to je šprd, zato i valja
|
najveća fora je da crysis 1 iz 2007. ima podršku za dx10, a crysis 2 u 2011. ima podršku samo za dx9 :goood:
|
taman pročita nema ni dvije minute :D
http://gamereport.tportal.hr/118322/...eywords=vijest Mozda ga cak i zaigram na svom kompu iz proslog stoljeca :D |
Tako je i sa novim Total Warom, nema AA i dx9 je :hitthewal:
|
Citiraj:
|
što se mene tiće može biti i directx 1 ako ovako izgleda :fiju:
|
Citiraj:
|
kakav aim assist dovraga !? to su neke baze sa konzola ?
|
directx 10/11 ce izac sa pecem
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |