![]() |
L4D2 4.75€ xD
EDIT : Gledam preko HMA i ono £5.09 za istu stvar (s tim da je €<£ još !!) BFBC2 & Vietnam za 30$ :D GTA IV EFLC 10$ (Sad neznam dal je to pack sa GTAIV + EFLC ili samo EFLC) Rockstar Pack nedostupan za nas košta $39.99, u njemu su Wild Metal, Midnight Club 2, Max Payne 1/2, Manhunt, GTA 1,2,3 VC, SA, IV, EFLC i Bully Scholarship Edition o.O |
Pokušao preko proxy-ja i kada dođem do djela "Purchase for myself" (ili tako nekako) vrati me na početnu stranicu Steama i to je to... :(
EDIT: Odustao od GTA i uzeo L4D2 :D |
ove sta su nedostupni tu mozete nabavit jedino tako da vam neko izvana gifta. nikakvi proxiji i ostalo ne pomaze.
|
Citiraj:
Jer ipak nisam siguran da mi neće banati ACC od Steama ako skuže da je plaćano iz Hrvatske |
Citiraj:
Naci cu već nekako kao gift, frend meni to kupi a ja njemu nesto drugo OStavi Steam nick pa moš nabacit sa nama L4D2 :) |
mozes doc do zadnjeg stagea al kad ides platit sistem skuzi da je cro kartica i nece ti dat da platis. isprobano na vise nacina :D
|
Citiraj:
Sad sam na VPNu (lokacija NY :D) i odlično je, sam me hebe što ja dobijem karticu dok su popusti gotovi :S Ali opet, jeftinije je nego ovak :D EDIT: Citiraj:
|
Eh da bar postoji mogućnost kupovine al da je cijena u dolarima,ispalo bi dosta jeftinije sve :/
|
Citiraj:
1.Korsitiš VPN, a za plačanje: Link i "vpn/proxy" steam acc za giftanje igri na svoj pravi acc 2. Citiraj:
|
Citiraj:
Probat ću ovo tvoje pa ćemo vidjet, ali prvo karticu treba čekat xD Još manje od 5 sati i onda zadnja ili predzadnja runda akcija kekek |
Šta bi mogla biti najgora posljedica ako te skuže kod ovakvog varanja sistema?
|
Citiraj:
A lovu na račun naravno neće vratiti... Možeš popušit love onoliko koliko si platio igru. |
|
Citiraj:
|
pozz
evo prvi mi post lol, ceka se 19 h za Steam akcije |
Ljudi moji, uzimajte TF2 isplati se ja vec danima igram. Nije loša igra, servera ima na pretek, i definitivno se isplati 3E!
|
STALKER SoC i CoP - 4.99€
|
kupio crysis paket i jednostavno mi je nestao sa steam acc-a .. kontaktirao sam suport pa cemo vidjeti di je zapelo
|
Uzeo TF 2 - 3.75 super cijena
|
Citiraj:
Čak nije nikakav problem vracanje urkadenog accounta. Samo napises na kutij od neke igre koje si aktivirao na steamu (MW2, Orange Box, Black Ops i sl.) svoj username i stari password, i vrate ti account sa novim resetiranim passwordom. |
Fuck:fiju: kupio prije 3 dana Stalker CoP za 13ojra a vidi sad:hitthewal: 5ojra 2 kom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O da! Upravo kupio :) Kupit cu i SC sa 5 € da upotpunim kolekciju :) Evo i C&C pack na -75% na svaku igru. Htio sam ubosti Kane's Wrath za 5 € ali pošto je ekspanzija (makar standalone ekspanzija) mora se imati i Steam verzija Tiberium Warsa. |
Citiraj:
C&C4 nisam jer su igru usprskali. |
Citiraj:
Ma ja se još nečkam, bi-nebi RA3 5 € RA3 Uprising 3 € C&C Tiberium Wars 5 € C&C Kane's Wrath 5 € To je 18 ojra...neznam, sa ovakvim popustima drugih igara, ovo se čini poprilično skupo :( |
Ne gledam na to. Da sam isao kupit negdje drugdje ili cak dvd, daleko bi skuplje porsao.
|
Ma znam, toliko bi platio jednu igru, pa i skuplje, a ne sve.
|
jel i vama Steam ne radi, ili samo mene zebava?
|
Ne radi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |