![]() |
Onda se spremimo na drvljenje samo o Dinamu i sucima unedogled po novinama :)
|
Citiraj:
EDIT: Eto, dizelaš me pretekao :D A Reja, čini se već ima novog ''sretnika'' na vidiku: http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=15395 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al nemojmo zaboraviti da je to bio kontranapad :D |
Citiraj:
|
Daj molim te, Katalinić, Vulić, Bomačić...nije bilo prigode kad su izgubili bod ili tekmu da ne operu po sucima...ni jedan jedini put:)
Papirića se sjetiš svaki put a namjernih startova za zatvor ni jednom? |
Kao ni High kicka u glavu koji nije ni za karton.
I ajd reci mi koji to trener nikad nije srao o sucima. Ni ti se nesjetiš namjernih startova za zatvor. |
|
Kreativni su zaista.
|
A u petak majka svih namjestaljka, Zagreb-Zadar/Stimac-Sinovcic :)
Kolika je vjerovatnost da ce biti poluvrijeme-kraj 2/1? :D :D :D |
Dinamo iduće 3 u goste kod Karlovca, Iste i Međimurja. Ako bude tu 9 bodova sve je rješeno
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mada je još rano za prognozirat čak i ja mislim da će dinamo bit prvi na kraju, Hajduk je u qurcu, a drugi nemogu ništ dinamu. Namještanje, koji je tip namješten jel zna tko? Nije stalo na ovcama: http://www.jutarnji.hr/torcidasi-uza...rukama/359227/ Šta je sljedeće, plačanje računa u kerumovim trgovinama kovanicama od 10 lipa? |
@pinkskin
Sve si sam sebi objasnio u drugoj rečenici Dinamo će gubiti bodove do kraja to sigurno, ali gubit će i prvi konkurent Šibenik još više, ne mogu oni držati konstantu takvu, vidjet ćemo naravno |
Zagreb 4 : 0 Zadar
Šibenik 1 : 0 Međimurje Lokomotiva 0 : 1 Inter Zaprešić Ajduk - Croatia Sesvete 6:0 Cibalia - Osijek 1:1 Varteks - Slaven Belupo 0:0 Rijeka - Istra 1961 2:0 |
Citiraj:
To kako oni igraju sa svojim budžetom,i plaćama igrača,i kakve rezultate imaju,odnosno bang-for-buck performanse su im - za kapu do poda. Pitam se koliko bi dinamovaca ili hajdukovaca igralo za 6000kn mjesečno. |
Gledam ovaj karlovački bunker, yebote, ni drug tito se ne bi posramio takvog bunkera na svom terenu :D
Al' ajde, zabili smo, bude valjda još koji u drugom poluvremenu. Sivonjić cijelo poluvrijeme nije uspio zapucat, zaštopat, dodat, ma ništa nije uspio osim trčat sim tam :D Ovo s Mandžukićem na lijevom krilu je postala neka trajna shema izgleda. Makar je jasno da ne šljaka... |
di je drug brko??? sta je ovo,nesto vam ne ide? :)
|
ipak, ovo je Dinamo :D a i ovo je realan rezultat :D
1:3 |
:wtf2:Mi drugi još uvijek.:D Cirkus se nastavlja.
|
Bit će cirkusa kad UEFA kazni pola lige za namještanje utakmica :D
Jedian pozitivna stvar bi mogla biti ako se time uspijemo riješiti Markovića :D |
http://www.index.hr/sport/clanak/sur...ma/461428.aspx
Naravno da su se i Švabe urotile protiv dalmatinaca i njihovog loptanja :D Nevjerovatno je kako taj Zadar godinama rasprodaje utakmice, kao nekada Belisce dok je bilo u prvoj i drugoj ligi i ...nikome nista, ofkors. Reno i Šošoslav drze svoj reket uvijek u futroli :) |
Francuzi se zguzičarili na svjetsko pa ajmo sad malo skrenut pažnju na druge stvari:)
|
Povratak iz mrtvih :D uo jea :D Karlovac - Međimurje 2:0
svaka čast Zagrebu, šteta šta nisu pobjedili. I sutra se nadam nerješenom rezultatu u utakmici Hajduk - Osijek. |
Bem ti Dinamo:suicide:
|
Cim ne igraju Slepi i Morales, to je kita od igre :D
Prodati Mandžukića, a Vrdoljaka, Čađu i Tomića dati gratis. |
Slepom hoće uvalit otkaz a onom niškoristi Samiru povećat ugovor...nevjerovatno...
|
Tako je to kad Vecernji, Jutarnji i 24 sata i njihovi novinari koji piju na tudji racun, kroje momcad i tako piskaraju...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |