PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   MMA i K1 (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=150231)

Flikoman 27.09.2010. 22:13

Citiraj:

Autor morozinho (Post 1740770)
Velasquez je buduci prvak.

:goood: So true.

MAGARAC 27.09.2010. 22:41

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1740118)
Jeste li možda razmislili da je borba i ring jedino za što on živi? Slažem se da nije što je nekad bio ali je i dalje legenda. Napravio je tranziciju kakvu nikad nitko nije amaterski boks, K1, pride, ufc i par borbi za dream. To se mora poštovati i svi mu moraju skinuti kapu.

Iskreno zanima me koliko se vas koji komentirate bavilo nekim borilačkim sportom? Ne mora to biti MMA ali tae bo ne ulazi u kategoriju borilačkih sportova. :)

15-18 godine, boksacki klub Lokomotiva. 5 treninga tjedno, plus trcanje subotim. Jednom mjesecno Zlatna rukavica. 3 x 2 min, poluvelter i velter kat..
25-29 god., Rekreativno Judo, JJC u jednom malom klubu koji se povlacio po teretanama i skolama.
29-33 god debljanje od veltera do teske kategorije.

Zao mi je za Mirka jer je do nesretnog noukauta odradio dobru borbu i vjerujem da bi ukrao zadnju rundu, mozda i borbu.

nino 27.09.2010. 23:43

Citiraj:

Autor morozinho (Post 1740770)
Pa morao bi znati neke stvari prije nego izjavis ovako nesto. Pogledaj bolje borbu pa ces vidjeti kako Mirko cijelo vrijeme podvlaci ruke ispod Mirovih tako da ovaj se ne moze spustiti nize. Cijelo vrijeme prakticki nosi 110 kila na rukama.....

Alo? O cemu ti? Jel bilo zaletavanja u noge? Nije. Jeli bilo nekon izmjene udraca pokusaj ciscenja? Nije.

Jel ti sad jasnije o cemu pricam? Da je Mir imao zelju, mogao je rusit Mirka u parter, sposoban je za to. Isto tako je i Mirko njega mogao rusit. Nema tog koji nece past nakon dobrog zahvata.

Odigrali su stand-up borbu i amen.

morozinho 28.09.2010. 13:36

Citiraj:

Autor nino (Post 1740913)
Alo? O cemu ti? Jel bilo zaletavanja u noge? Nije. Jeli bilo nekon izmjene udraca pokusaj ciscenja? Nije.

Jel ti sad jasnije o cemu pricam? Da je Mir imao zelju, mogao je rusit Mirka u parter, sposoban je za to. Isto tako je i Mirko njega mogao rusit. Nema tog koji nece past nakon dobrog zahvata.

Odigrali su stand-up borbu i amen.

Ti bi mu se zaletavo u noge nekon onoga sto je prozivio Fujita? To ti je kao da letis glavom na top. LOL

Buger 28.09.2010. 15:15

To ne smiješ napraviti u UFCu, da se smije, nebi bilo toliko rušenja i hrvača koliko sad ima :)

Sektor 28.09.2010. 15:23

Još jedan od razloga zašto je Pride bio bolji!!!!!

Hamm 28.09.2010. 15:40

Citiraj:

Autor Sektor (Post 1741306)
Još jedan od razloga zašto je Pride bio bolji!!!!!

U prideu nije bilo laktova. Pride je bio bolji čisto zbog publike koja je poštovala borce. :)

Nije bilo fućkanja i ostalog čobanluka dok je to na UFCu normalna stvar što je žalosno.

robert7 28.09.2010. 17:01

ruku na srce laktovi su najšabanskiji način borbe, pošto ne postoji neka obrana od toga.

ali maknut koljeno dok protivnik te pokusava srusit kao i udarce nogom dok je protivnik na podu, strasno glupo :)

Flood 28.09.2010. 19:26

Citiraj:

Autor hylem (Post 1740022)
Daj ne glumi ... za milju dolara bi i ja išao s Mirom u kavez i pustio ga da me nokautira. Ja mislim da većina ljudi bi isto za te novce.

Samo ima jedan problem,novce bi dobila tvoja rodbina,jerbo ti vjerovatno nebi prezivio shutinu likova koji se time chaste;)

Buger 28.09.2010. 20:51

Citiraj:

Autor robert7 (Post 1741387)
ruku na srce laktovi su najšabanskiji način borbe, pošto ne postoji neka obrana od toga.

ali maknut koljeno dok protivnik te pokusava srusit kao i udarce nogom dok je protivnik na podu, strasno glupo :)

To je zbog kaveza, jer u određenim slučajevima bi moglo doći do smrtnih slučajeva baš zbog kaveza, zato su zabranili to...

Ukoliko bi borac koji je na podu bio glavom prislonjen na kavez, a drugi ga udari nogom nezgodno moglo bi doći do loma kralježnice i smrtnog slučaja

Robi88 28.09.2010. 21:55

Neznam kako vi to gledate ali po meni UFC podilazi hrvačima, evo zašto: prvo kavez, drugo, nema soccer kicka, jer jarane ako ideš na takedown i fulaš a ja te nesmijem nabit e je....ga i ima još pravila koja mi baš nisu ono najidealnija, a što se Mirka tiče ja osobno skidam čovjeku kapu one je svoje ime steko u Prideu i to je to, ostario je, usporio, izgubio motivaciju, a to je teško vratiti.

Emissary 29.09.2010. 03:27

Citiraj:

Autor hylem (Post 1740022)
Daj ne glumi ... za milju dolara bi i ja išao s Mirom u kavez i pustio ga da me nokautira. Ja mislim da većina ljudi bi isto za te novce.

Ja bi se puca steroidima misec dana prije toga, možda bi ga i dobija :lol2:

morozinho 29.09.2010. 12:03

Citiraj:

Autor Buger (Post 1741294)
To ne smiješ napraviti u UFCu, da se smije, nebi bilo toliko rušenja i hrvača koliko sad ima :)

i tekako smijes. Pravila kazu da ne smije udarati nogama sve dok protivnik ima jednu ili dvije ruke na parteru, sto znaci ako spusti samo jednu ruku i dodirne parter ne smijes ga udariti a sve ostalo je dopusteno. Tako dok ti se on baca u koljena slobodno ga smijes udariti.

Router 07.10.2010. 17:42

Za dva tjedna veliki test za Lesnara protiv Caina Velasqueza, UFC 121. Lesnar bi ovom obranom svojih pojaseva, jer od pobjede nad Carwinom nosi i onaj drugi, po njemu izmisljeni pojas, začepio usta mnogim kritičarima njegovog instant uspjeha u Ufc-cu. Za protivnika ce imati iznimno opasnog i kvalitetnog borca, koji ce sigurno imati ogromnu zelju za sacuvati svoj odlican skor i pokazati sva svoja oruzja koja bi ga lako mogla promovirati u novog prvaka.
Mislim da ce najnapetiji gledatelj biti Junior Dos Santos, prvi izazivac za onog koji izadje kao pobjednik iz velikog sraza Brocka i Caina :)

Flikoman 07.10.2010. 18:58

Router, mislim da to bolje nisi mogao sročiti. Slažem se u potpunosti.

benny_blanco 08.10.2010. 14:01

koja poslastica, nadam se da ce bit prjenos na dnevnik.hr il nekom dobrom live streamu..

P.s cain dobiva, meni jedan od najsavrsenijih boraca

s4vgR 10.10.2010. 01:16

Citiraj:

Autor Flikoman (Post 1748455)
Router, mislim da to bolje nisi mogao sročiti. Slažem se u potpunosti.

Slažem se, iako nekako mislim da Dos Santos nije na razini ove dvojice.

Router 10.10.2010. 16:51

Mozda nije potpuno na razini, ali ne bi me iznenadilo da Dos Santos iznenadi prvaka u oktogonu :) U cijelini je zaista dobar borac i dokazao je to, radi u vrhunskom kampu, potpuno opravdano nosi trenutno titulu prvog izazivaca, ispred Mira i Carwina, koji su svoje prilike zasad prokockali ali nekako mi se cini da cemo brzo ih opet vidjeti u samom centru zbivanja.
Takodjer borba Igora Pokrajca koja dolazi u 12.mjesecu na finalu 12.Ultimate fighter Tv showa, protiv Bonnara bude itekakav test za Pokrajca. Subjektivno ne vjerujem da moze nesto posebno iznenadit, svako ko je gledao Bonnar protiv Griffina u finalu prvog UF-a je mogao vidjeti o kakvom borcu se radi, ta borba je tada proglašena jednom od najborbi dotad zbog impresivnih izmjena svih 15minuta. Ali svakako lijepa i velika prilika za Pokrajca.

MAGARAC 10.10.2010. 22:53

Mislim da teska kegorija u Strikeforceu ne zaostaje puno od ove u UFC. Barem po iskustvi boraca kao sto su Fedor i Overeem koji izgleda impresivno. Ne znam dal ste ga gledali ove godine u K1 ali djeloval je super do Haria. Josh Barnett je isto potpisal nedavno itd...U svakom slucaju Strikeforce mi se sve vise svida i polako se priblizava UFCu.
BTW. Diaz vs Noons 2, predobra borba, obavezno pogledat

Flikoman 11.10.2010. 10:18

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 1750337)
Mislim da teska kegorija u Strikeforceu ne zaostaje puno od ove u UFC. Barem po iskustvi boraca kao sto su Fedor i Overeem koji izgleda impresivno. Ne znam dal ste ga gledali ove godine u K1 ali djeloval je super do Haria. Josh Barnett je isto potpisal nedavno itd...U svakom slucaju Strikeforce mi se sve vise svida i polako se priblizava UFCu.
BTW. Diaz vs Noons 2, predobra borba, obavezno pogledat

Gledao Diaz vs Noons 2 još jučer i zaista odlična borba. Nijednom nisu bili na parteru, samo stand up borba. Preporuka!

Flikoman 18.10.2010. 15:41

Baš sam stigao pogledati UFC 120.

Bilo je odličnih borbi, puno zanimljiviji od UFC 119.

Jedino me razočarao Dan Hardy protiv Carlosa Condita.

Router 19.10.2010. 09:59

Citiraj:

Autor Flikoman (Post 1755721)

Jedino me razočarao Dan Hardy protiv Carlosa Condita.

I mene, Hardy me oduševio pogotovo nakon rata u 5 rundi sa GSPem i one izjave na kraju da on ne odustaje i ne zna što znači TAP, iako je bio u dvije situacije iz kojih bi 99% boraca tapkalo za prekid. Ali Condit je iz vrhunskog kampa Grega Jacksona, nakon Koscheka mislim da bi Condit mogao biti sljedeci koji će jurnut na svog kamp kolegu GSPa.

I tako za samo 4 dana, Lesnar - Velasquez, ali veseli i borba Diega Sancheza i Paula Thiaga, te pravi test za finalista Ultimate Fightera 10 Brendana Schauba protiv uvijek opasnog Gabriela Gonzage, a sigurno će iskočiti još koja borba sa carda :) samo još fali Clay Guida na cardu :D

greenfly 22.10.2010. 12:49

I ... gdje ćemo gledati prijenos UFC-a 121 ? Na Gol.hr-u ništa još ne javljaju,nova također...:nono:

Router 22.10.2010. 16:11

Na srecu ovaj put se ne moram brinuti oko prijenosa, gleda se kod jednog poznanika koji to 'rješava' o svom trošku i kako god zna i umije :) Ali vjerujem da će se sigurno moći naći neki stream za pogledati. Nova odnosno Gol mislim da nemaju više prava, nisu prenosili ni prošli ufc120.

Cuky 22.10.2010. 16:13

bas sam htio pitat kako to da nema ufc-a 120 na novoj tj. na njihovom portalu.

greenfly 22.10.2010. 17:19

Citiraj:

Autor cuks (Post 1759080)
bas sam htio pitat kako to da nema ufc-a 120 na novoj tj. na njihovom portalu.

I zadnji put kad se Mirko borio , su tek na dan meča stavili obavijest da će se prikazivati...... i Gol.hr i Nova..nadajmo se.

Flikoman 22.10.2010. 21:25

Ako ništa drugo, "skinut" će se drugi dan iz nekih izvora. Al zaista bih htio gledati prijenos.

greenfly 22.10.2010. 23:19

Ae neka netko da link na neki stream....:kafa:

MAGARAC 22.10.2010. 23:30

Ja rade pricekam pa si iduce jutro skinem i pogledam u miru. Bolje mi je to nego slusat ove na Novoj TV..

greenfly 22.10.2010. 23:34

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 1759402)
Ja rade pricekam pa si iduce jutro skinem i pogledam u miru. Bolje mi je to nego slusat ove na Novoj TV..

A ja neću moći spavati,dosad su sve prikazivali,neće valjda baš ovaj put "zaštekati" !

Ovdje bi moglo biti nešto :

http://www.sportsbun.com/ufc-121-liv...eaming-online/

EDIT:

Upravo stavili snimku od vaganja,, nabrijani su do jaja... :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45.