![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
25-29 god., Rekreativno Judo, JJC u jednom malom klubu koji se povlacio po teretanama i skolama. 29-33 god debljanje od veltera do teske kategorije. Zao mi je za Mirka jer je do nesretnog noukauta odradio dobru borbu i vjerujem da bi ukrao zadnju rundu, mozda i borbu. |
Citiraj:
Jel ti sad jasnije o cemu pricam? Da je Mir imao zelju, mogao je rusit Mirka u parter, sposoban je za to. Isto tako je i Mirko njega mogao rusit. Nema tog koji nece past nakon dobrog zahvata. Odigrali su stand-up borbu i amen. |
Citiraj:
|
To ne smiješ napraviti u UFCu, da se smije, nebi bilo toliko rušenja i hrvača koliko sad ima :)
|
Još jedan od razloga zašto je Pride bio bolji!!!!!
|
Citiraj:
Nije bilo fućkanja i ostalog čobanluka dok je to na UFCu normalna stvar što je žalosno. |
ruku na srce laktovi su najšabanskiji način borbe, pošto ne postoji neka obrana od toga.
ali maknut koljeno dok protivnik te pokusava srusit kao i udarce nogom dok je protivnik na podu, strasno glupo :) |
Citiraj:
Samo ima jedan problem,novce bi dobila tvoja rodbina,jerbo ti vjerovatno nebi prezivio shutinu likova koji se time chaste;) |
Citiraj:
Ukoliko bi borac koji je na podu bio glavom prislonjen na kavez, a drugi ga udari nogom nezgodno moglo bi doći do loma kralježnice i smrtnog slučaja |
Neznam kako vi to gledate ali po meni UFC podilazi hrvačima, evo zašto: prvo kavez, drugo, nema soccer kicka, jer jarane ako ideš na takedown i fulaš a ja te nesmijem nabit e je....ga i ima još pravila koja mi baš nisu ono najidealnija, a što se Mirka tiče ja osobno skidam čovjeku kapu one je svoje ime steko u Prideu i to je to, ostario je, usporio, izgubio motivaciju, a to je teško vratiti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za dva tjedna veliki test za Lesnara protiv Caina Velasqueza, UFC 121. Lesnar bi ovom obranom svojih pojaseva, jer od pobjede nad Carwinom nosi i onaj drugi, po njemu izmisljeni pojas, začepio usta mnogim kritičarima njegovog instant uspjeha u Ufc-cu. Za protivnika ce imati iznimno opasnog i kvalitetnog borca, koji ce sigurno imati ogromnu zelju za sacuvati svoj odlican skor i pokazati sva svoja oruzja koja bi ga lako mogla promovirati u novog prvaka.
Mislim da ce najnapetiji gledatelj biti Junior Dos Santos, prvi izazivac za onog koji izadje kao pobjednik iz velikog sraza Brocka i Caina :) |
Router, mislim da to bolje nisi mogao sročiti. Slažem se u potpunosti.
|
koja poslastica, nadam se da ce bit prjenos na dnevnik.hr il nekom dobrom live streamu..
P.s cain dobiva, meni jedan od najsavrsenijih boraca |
Citiraj:
|
Mozda nije potpuno na razini, ali ne bi me iznenadilo da Dos Santos iznenadi prvaka u oktogonu :) U cijelini je zaista dobar borac i dokazao je to, radi u vrhunskom kampu, potpuno opravdano nosi trenutno titulu prvog izazivaca, ispred Mira i Carwina, koji su svoje prilike zasad prokockali ali nekako mi se cini da cemo brzo ih opet vidjeti u samom centru zbivanja.
Takodjer borba Igora Pokrajca koja dolazi u 12.mjesecu na finalu 12.Ultimate fighter Tv showa, protiv Bonnara bude itekakav test za Pokrajca. Subjektivno ne vjerujem da moze nesto posebno iznenadit, svako ko je gledao Bonnar protiv Griffina u finalu prvog UF-a je mogao vidjeti o kakvom borcu se radi, ta borba je tada proglašena jednom od najborbi dotad zbog impresivnih izmjena svih 15minuta. Ali svakako lijepa i velika prilika za Pokrajca. |
Mislim da teska kegorija u Strikeforceu ne zaostaje puno od ove u UFC. Barem po iskustvi boraca kao sto su Fedor i Overeem koji izgleda impresivno. Ne znam dal ste ga gledali ove godine u K1 ali djeloval je super do Haria. Josh Barnett je isto potpisal nedavno itd...U svakom slucaju Strikeforce mi se sve vise svida i polako se priblizava UFCu.
BTW. Diaz vs Noons 2, predobra borba, obavezno pogledat |
Citiraj:
|
Baš sam stigao pogledati UFC 120.
Bilo je odličnih borbi, puno zanimljiviji od UFC 119. Jedino me razočarao Dan Hardy protiv Carlosa Condita. |
Citiraj:
I tako za samo 4 dana, Lesnar - Velasquez, ali veseli i borba Diega Sancheza i Paula Thiaga, te pravi test za finalista Ultimate Fightera 10 Brendana Schauba protiv uvijek opasnog Gabriela Gonzage, a sigurno će iskočiti još koja borba sa carda :) samo još fali Clay Guida na cardu :D |
I ... gdje ćemo gledati prijenos UFC-a 121 ? Na Gol.hr-u ništa još ne javljaju,nova također...:nono:
|
Na srecu ovaj put se ne moram brinuti oko prijenosa, gleda se kod jednog poznanika koji to 'rješava' o svom trošku i kako god zna i umije :) Ali vjerujem da će se sigurno moći naći neki stream za pogledati. Nova odnosno Gol mislim da nemaju više prava, nisu prenosili ni prošli ufc120.
|
bas sam htio pitat kako to da nema ufc-a 120 na novoj tj. na njihovom portalu.
|
Citiraj:
|
Ako ništa drugo, "skinut" će se drugi dan iz nekih izvora. Al zaista bih htio gledati prijenos.
|
Ae neka netko da link na neki stream....:kafa:
|
Ja rade pricekam pa si iduce jutro skinem i pogledam u miru. Bolje mi je to nego slusat ove na Novoj TV..
|
Citiraj:
Ovdje bi moglo biti nešto : http://www.sportsbun.com/ufc-121-liv...eaming-online/ EDIT: Upravo stavili snimku od vaganja,, nabrijani su do jaja... :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |