![]() |
Znači, počinje opet skidanje vremena :D
Evo da malo osvježimo stvar Pa dečki lovite vrijeme, ja praksam cmr2 stari dok nenabavim onaj PlyStn2 konverter za PC, a ond arasturaljka(barem se nadam da budem :) ) |
Ev ja cu dobit igru u ponedljeljak sa grafon pa cemo vidit kakava je..
|
nejde velebit ispod 1:50 ...a na cem to radite takva vremena volanom, gamepadom, tipkovnicom
|
Citiraj:
o tome ko na čemu vozi imaš par str. prije |
Citiraj:
ti definitivno voziš krivu stazu! Moj frend koji je 3 puta odvozio stazu spustio je ispod 1:50... ti ili si onda fulo stazu ili si veliki antitalent :lol2: |
a koju vi stazu vozite
|
Glupa Igra ne podržava dva kontrolera.Kakvo razočaranje.Ne mogu vjerovati da su si dozvolili takav propust.Pa igre koje su rađene sa višestruko manjim buđetom podržavaju dva kont.
Razumijem ja do ovo nije baš simulacija u pravom smislu te riječi ali da si nitko nije mogao razmisliti da nas ima koji nevozimo na tipkovnice,gamepad-e i ostale single kontrolere. |
Apdejt!
Idemo na vrh! :D Rang lista za Velebit: mislav_os - 1:36:06 Šole - 1:36:48 Mar - 1:38:16 - Evo X[X] Trailblazer (0-100 u 2.5s :D) Blue Fatal1ty - 1:38:53 Tole - 1:40:70 Halos - 1:41:18 Tomekk_7 - 1:41:26 Gile - 1:41:86 Dead Man - 1:43:34 P.S. bilo bi dobro da napišete koje aute ste vozili. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ooooo pa evo nam opet liste...ja mislio da ste vec zaboravili,da vam se ne da...:). Ajde sad cu ja ovaj tjedan dok jos ne budem imao puno za uciti isto probat odvoziti koju :)
P.S. Mar...da,nazalost,morat ces ponoviti voznju,auto mora biti Subaru Impreza..jer ono,moramo svi biti "podjednaki" :) |
1.35.02 Impreza "N" http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_c2f13710.jpg
|
|
kakav je to auto ? anyway 1.33.61 iako je prolazak kroz cilj bio na 2 kola...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_f6f262ef.jpg |
Citiraj:
|
hmm , ako su ovo rezultati za Hairpin Run.....ja sa imprezom N nemogu ispod 1.45 . To su rezultati s nabrijanim verzijama ?
|
Da rezultati su za Hairpin run.
@Magarac - voziš krivi auto, niti ti se ne vidi koja je utrka. Edit: vozite time trial na njemu se sve vidi - uglavnom Croatia - Hairpin run - rally cars |
meni je rekord 1:43,ali sa ford mkII,sa imprezom mi je 1:45 :(
|
Citiraj:
inace ja ispod 1:43 nikako, ovo 1:36 mi je nepojmljivo skroz....... ako nije neki oblik varanja, svaka cast svakome tko dode ispod 1:40 :beer::beer: |
pomoc!!!!
evo kod frenda hocu igrat dirt 2 i do jucer je sve divno radilo,sad se uopce ne cuju oni komentari,niti kaj ti govore Travis pastrana,ken Block i kompanija. pojavi se njihovo ime u gornjem lijevom kutu al glas se ne cuje. pokusana je i nova instalacija i nista se ne cuje,cak i onaj uvod na pocetku sa onim mobitelom nis se ne cuje. muzika se izvrsno cuje,i sve ostalo osim glasova ostalih vozaca u cemu je fora? |
Citiraj:
1:42.91 http://www.imagesforme.com/show.php/...0822591656.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
DIRT 2 je koliko toliko jos OK... Jesi li vozio ikad Richard Burns Rally?? Ono je kao da si sa felgi skinuo gume i onda ''na felgama'' odvozit do kraja stazu... Prvih 5h igranja to mi je bila nemoguca misija (s tim da sam vozio s volanom...) Na kraju sam odustao od igre jer mi je popila zivaca i zivaca.... Zasada mi je DIRT 2 jos uvijek zabavan (na 30%)... |
Citiraj:
|
opa. Vidim ekipa je pocela derat, ajde posto sam ja svojedobno sredio listu, pa cemo ju dalje popunjavati.
Ugl, ovo je LINK Znaci uz vrijeme, pokusajte i ss uzet da dokazete. Vozi se sa defoltnim subaruom, nista frizirano i to, jer nije fer, msilim, kako hocete. Vama na dušu :D Rang lista za Velebit: :D 1. mislav_os - 1:36:06 2. Šole - 1:36:48 3. Blue Fatal1ty - 1:38:53 4. Tole - 1:40:70 5. Halos - 1:41:18 6. Tomekk_7 - 1:41:26 7. Gile - 1:41:86 8. MAGARAC - 1:42:91 9. Dead Man - 1:43:34 p.s. Alen.s jel to 1:33 za fakat? :D |
Citiraj:
Alene,ajde probaj to napraviti s default Imprezom,posto vidim da si se ufurao...vjerovatno ces ici ispod mog reza ;) EDIT: Citiraj:
|
a nabrijana impreza je impreza sa onim pro packom ili sto vec?
|
momci....na slici lipo pise da je to chapel run - ne hairpin ! Samo jos 1 pitanje da nebi bilo zabune , pričamo o bas ovom autu ?
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e226e52e.jpg Ako je odgovor "da" onda sam jako impresioniran sa 1.36 ( bez zezanja ) |
Citiraj:
Citiraj:
Ne znam,neka Šole napise koji je kod njega "paket",ako ima Rookie(a i ostali),mene mozete komotno obrisati s liste ako mislite da je krsenje pravila natjecanja. Kada sam govorio "nabrijana Impreza",naravno da sam mislio na rally car Imprezu...Jer je vidljiva razlika kada se voze jedan i drugi. Neka napise ekipa koja se natjecala jel imaju Rookie ili neki drugi paket,pa neka vecina odluci,odnosno postavi novo pravilo natjecanja...Da li auto(u ovom slucaju "obicna" Impreza,ne rally car) smije imati nesto vise od Rookie-a,ili se ne smije imati. Ako se odluci da se ne smije,neka se obrisu oni sa top liste koji nisu imali Rookie(ja sam medju njima) te da te osobe napravi novi rez sa Rookie Imprezom. Eto ja sam za to da se moze imati ALL STAR npr,posto je po meni nabrijana Impreza rally car i vozio sam oba,vidi se razlika puno da je rally car bolji. Tako da moj glas ide za to da se smije imati Rookie |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |