![]() |
Evo link na moj profil - http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1660961
A jbg onda od sada neću više trenirati, samo ću raditi. |
vejita, pa radje ga giftaj svaki dan,nego da ne vjezba...
a ti veky,sparaj golde, idemo u tajkune uskoro... |
Onda treniraj a ja cu ti iducih 2 dana poslati 20 giftova ili sve dok nedođes na lvl 5 da odradis jednu bitku i dignes ga onda na 100. Poslao sam ti i 2 q2 kruha da imas. :P
Ako netko hoce od slabijih ali da igra a ne da odustane ili da mi kajlu zabije, da mu posudim svoju kucu jer meni netreba trenutacno zbog ratovanja svaki dan. |
Hvala za kruh, sad imam sta osam dana za jest sve skupa :D
|
http://www.erepublik.com/en/article/...1-865817/1/all Vidim da idemo sada otvoreno a to je valjda radi onog clanka da se pridruzimo Mađarima.
@Rams daj mi offeraj 3 gifta sta sam ti poslao da si dignem wellnes. |
Jesam, jučer sam ti, čim sam vidio, poslao 3 gifta ;)
I fala za tvoje giftove meni :) |
Citiraj:
|
Veky ajd odradi i treniraj pa mi javi koliko imas wellnesa (budem ti onda digao wellnes na minimum 40) a ja cu ti poslati 2 karte da odes u kanadu ( Alberta ili Ontario jer jedine imaju q5 bolnice )i odradis 1 borbu i cekas sutra jer mozda ce biti jos borbi pa odradis jos 3 borbe pa si dignes well i tek onda natrag u ameriku. Rams a ja cu onda ostatak od giftova (14) dici tebi well.
|
Evo upravo odradio svoj prvi fight:goood: i weak fight je bio xD pa mi je sletio wellness na 30 te sam se heal-o u bolnici q5 pa mi je wellness 80 :D da li bih sad išao u Canadu ili bih ostao u Americi odradit još koju borbu? Vaša uvažena mišljenja? :D
|
Citiraj:
Biraj di ti je bolja plaća, odnosno odnos plaće i cijene weapona. |
Ne ici nigdje nego pricekaj do sutra i vidi dali ce biti ikakva borba, ako ce biti ona se fajtas do 50+ i onda ides u bolnicu se hilati pa onda se vracas gdje hoces. :( Narucio giftove jos prije par sati i jos nisam nista dobio. Veky crni Veky zasto ti je wellnes na 59.56 a ne na 80.:nono:
|
vejita,sad mu je na 38....
veky,sto ti bogova,nikad se nemoj borit poslije bolnice! poslal sam ti giftova za 20$...nej se vise zajebavat,giftovi su skupi,ipak su od dijamanata.. |
Jel ovaj TO zajeb**cija ili što :D? Ne bi se mi trebalo malo za svoj kongres prvo pobrinut? Mislim ispunio sam formular ili to ali sve mi je nekako to "fishy" :D.
|
Ide ide ako ne nikome nista. Veky ja sam malo zeznio stvar pa ajde uđi u veky1991 i pošalji mi karte nazad :P jer nisam vidio da igras s drugim acc opet.
|
Citiraj:
|
Donate i vuces predmete iz svog inventorija u moj i okines donate. A da bi mi slao giftove moras ih kupiti.
|
Ups, znači trebao sam donate :D ok, poslano oboje nazad :)
|
Citiraj:
|
25 su izbori ako ides glasati, a danas je zadnji dan da se prijavis za kongres. (ja sam trebao isto ici ali nemrem selectora uloviti :( ). Dignio sam ti na 62 tako da imas za putovanje (ako ce trebati) +1 borba pa da padnes na 50 i sa bolnicom da imas 100 :D .Ako ce ti trebati karte imam nesta. I yaaay iljaditi post napokon :P
Rams odi pa se bori ovdje i mozes i danas ako nisi vec se borio danas (najkasnije do 12h) i nakon borbe odes tu i kliknes na HEAL i NE se vise boriti. |
phnx, samo da kažem da sam dobio svoje prve golde jeeeeeeeeeej xD ne brini, šparam :D
|
Sad sam tek vidio post, ondje nema active borbi, probao sam se boriti u drugom ratu(spain vs france), ali ne mogu još jer nemam 25 xp-a, odnosno 5. level, mislim da cu sutra preći na 5. lvl pa onda mogu u borbe.
|
Hrvatska je napadnuta od strane Mađara pa evo nam bitke. (nadam se da necemo proci kao ameri) :D
|
Koliko vidim Hrvatska je i uz saveznike zajedno duplo slabija od Madarske same...
Da li se uopce ima smisla boriti ? |
Budemo vidjeli jer koliko vidim da su kod amera 2 bitke poprilicno izgubljene pa mozda budeju saveznici nam pomogli jer vidio sam da su neki Grci dosli se fajtati (neka elitna postrojba :D).
|
Koliko još dana će trajat MPP sa Španjolskom? Pošto sam tamo (i imam posao tamo) pa da se ne selim prije 25. još.
EDIT: Ništa, još sutra samo. Koji klošari ovi Mađari... |
ode ehr u e3pm....
a taman mislil da gore nemre... |
A dobro se jos drzimo jer bas i nejde toliko u -. Prije jedno 2h bilo je -86k. Na -75k je sada. Hehe webstartm 9985 natancao do sada i to je taman to koliko je zid dignut. :D
|
webstartm zakuco 16K - duplo više neg mađarski heroj :goood:. Trenutno je zid na -70 K. Nadam se da Zdrugovci još imaju arsenala u pričuvi.
Znači sutra masovno seljenje u Hrvatsku. Gdje bi mogao u Cro radit jerbo mi fale 2 dana do medalje :D? Kakve su ovo firme npr. manuf. lvl 0 i plaća od nekoliko stotina kuna? |
Ja jos cekam 10xq1 oruzja :( .... ako netko ima za rentati neka renta prije nego sta bitka zavrsi jer mi se bas i neda lupati s q0 a ja vratim nakon sta dobijem. -64k je trenutacno.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |