![]() |
Ja sam isto odustao od DX-a, ulijenili su se i pakete čekam po 2 mjeseca. Hebeš to, ebay rulez
|
meni dosle reflektirajuce trakice koje sam narucio 29.10...
tocno 5 tjedana od narudzbe..... kao sto i Mirkopoter kaze: "Hebeš to, ebay rulez" tesko da cu osad ista uzimat s dx-a .. |
Naručio 3 itema sa DX-a, prvi 16.10. i još ništa nije stiglo. U isto vrijeme, itemi naručeni sa ebaya 15-25.11. počeli stizati. Nevjerojatno da sve dolazi iz Kine, a tolika razlika. :fiju:
|
Spori su toliko da sam ja definitvo odustao od njih :fiju:
|
ako je dealextreme tako spor kao što kažete meni stižu narudžbe za cca25-40 dana koja je alternativa za neki dobar site koji šalje u RH +free shiping ?
molim samo provjerene informacije tj od onih koji su kod njih kupovali hvala |
Citiraj:
Relativno brzo dolazi...2-3 tjedna cca. |
Citiraj:
Ja sam naručio neke sitnice sa dx-a i dobio refund za njih pošto mi nije stiglo, a kasnije sam vidio da sam to isto mogao kupiti i na ebayu za manje novce. Tako da, pored ebaya stvarno ne treba tražit drugi sajt, eventualno ako tamo nešto nema ali to je rijetkost. |
Citiraj:
Očekivano, nisu se izjasnili ni na request paypala pa su ovi donjeli odluku... sitnica, ali zašto bi im ostavio kad stvar nije ni došla. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo danas stigla pošiljka za koju sam prije par dana dobio refund :)
|
hoćeš li im vratiti? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ahahaaa |
Evo, prvi put kupio u dx-u.
Plaćeno 18.11. stiglo prošli četvrtak. Ja zadovoljan. Klasično kinesko vrijeme dostave do mjesec dana. Izgleda imam sreće sa kineskom dostavom jer mi i sa ebaya 99% kupovina (a ima ih dosta) stiže uredno i u roku 30 radnih dana (a često i u roku dva tjedna) :) |
dobio neki mail, da na kupovinu od 100$ oni daju bon od 50$ ... jel jos netko dobio?
|
Citiraj:
|
Račun treba biti u lipu 100$. I treba imati sreće jer točno u nekim vremenima dijele to i treba biti brz. Nije malo napraviti 100$
|
Ja ubo jednog. U kosarici treba biti $100.01, 0.01 je onaj free shipping. Nije lose :)
|
Jel to sve stigne u jednom ogromnom paketu ili kako? Pitam zbog carine
|
Imas neku opciju da salju kako im dodje ili sve odjednom. Odvazes sta ti je bolje, nije dobro ni kad ti na carinu stigne 15 paketa u 5 dana...
|
Danas stigo paket naručen prije 3 mjesec, brijem da je 5 puta obišao svijet i onda meni došao.
|
Zasto pise za akciju da je in progress ako pise da pocinje u 18h?
|
Što vi kupite za 100$. Prodajete li onda po njuškalu ili što?
Meni je teško toliki račun nabiti :D |
|
Morat cu te razocarati, za akciju artikli moraju biti razliciti, bar tako pise u pravilima :)
|
I još u lipu 100$. Nema puno kombinacija za to naručiti lol
|
A naci cemo jos nekog drloga onda :)
Gdje se bira to hoće slat posebno ili sve zajedno? Ah očekivano, već 6 minuta mi otvara košaricu. |
Nije mi stigao paket i ovi iz DX-a su mi dali neki refund ID i pitam ja njih šta radim s tim i jave oni da kontaktiram paypal da mi provjere taj refund ID. Da kontaktiram ili negdje drugdje idem s tim refund id-om?
|
Ma ne trebaš ti nikoga kontaktirati.
Meni su nedavno napravili refund i procedura je kao na ebayu, oni ti vrate na paypal i s paypal ti ide direkt na karticu. Pogledaj na paypalu jel ti sjelo. |
Na mail mi uvijek stigne "taj i taj ti je refund toliko i toliko..." ali ovaj put nema ništa.
Već su mi jednom refundali normalno bez ikakvog refund id-a, a sad me hebu bezveze umjesto da normalno refundaju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |