![]() |
Ima ko od vas na 6 beti bug da kad kliknede na skrol, ostane ko da je jos desna tipka pritisnuta. Znači pustim desnu tipku miša i kak idem gore/dole mišom tak mi se skrola stranica...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Držim lijevu tipku miša na scroll baru i vozim gore/dole i kad pustim tipku miša da prestane skrolat on ko da je i dalje pritisnuta tipka. :D Kužiš sad? |
Ponovo pročitaj svoj post u kojem si postavio pitanje. Klikneš na skrol, ostane kao da je desna tipka pritisnuta, pustiš desnu tipku?
Tako si napisao post da se može zaključiti da klilneš na kotačić miša. "Skrol" se ne klikne desnom tipkom miša nego lijevom. Dakle, ono što si napisao nema smisla. Drugi put piši jasnije postove pa ću te shvatiti. |
Citiraj:
Krivo napisao, dobro mislio :wtf2: Nemoj se odma ljutit :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo da javim da sam riješio problem oko rušenja. Problem mi je pravio IDM (internet download manager) a provjerio sam i na drugim kompjuterima koje sam instalirao. Ako netko zna sa drugim programima probleme neka javi
|
Kako se ulazi u offline mod u Chrome-u. Je li moguće da to - ne postoji?!
|
Citiraj:
|
Ima to i firefox..a dobro je za browsanje historyja kad su stranice nedostupne iz nekog razloga.
|
Javlja mi se problem sa chromom .... kad ga upalim, onda vrti vrti ... i vrti ... i vrti i na kraju napiše da je isteklo vrijeme komunikacije s poslužiteljem....
a paralelno s tim drugi browseri rade normalno ... ima li rješenja za to ? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
evo ovo mi napiše :
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.google.com/support/forum/...2b4c28ae&hl=en http://www.chromeboard.com/showthread.php?t=4062 |
THX... imao sam isti problem kao jedan lik sa ovih linkova... tj. firewall (NOD32) mi je blokirao promet na google chromu ...
E sad, pretpostavljam da bih taj problem trebao iznijeti na temi o NOD-u ... jer neznam kako konfigurirati NOD da mi ne blokira chrome?!?! |
Instalirao sam svjeze Win7 x64 te stavio opet najnoviju stabilnu verziju Chrome-a 5.0.375.99 (vise nisam na 6 Beti posto mi se ne eksperimentira, a i bilo je nekih bug-ova) no zanima me kako da mi zapamti password za PCE forum!
Sve passworde mi pamti kako treba, jedino mi za PCE forum nije ponudilo uopce da mi zapamti password. Dali netko zna kako da rijesim taj "problem". Probao sam obrisati history i sve no opet me ne pita da mi pamti pass za forum, a za sve ostalo pita i pamti kako treba. P.S. Prije mi je normalno radi "save" na forumu. Edit: Stavio opet najnoviju 6 Betu i sve radi bez greske. |
Da li postoji mogućnost da se sve stranice iz favoritesa spreme,odnosno eksportiraju, i kod ponovne instalacije winsa, odnosno chrome-a importiraju?
|
CTRL+SHIFT+B - Upravitelj "oznaka", pa od tamo ih možeš "izvesti" i "uvesti".
Mada je meni puno zgodnije rješenje sinkronizacija s gmail računom pa su ti bookmarksi sigurni u oblaku (na njihovom serveru) :) |
e to mi treba, hvala puno, nisam shvatio dio sa gmail računom, pretpostavljam da je to za import,export maila?
|
Ne, ne, ne :)
Pa nisam spominjao mail, jesam li? Stvar funkcionira tako da ti odeš u opcije i odabereš "Sinkronizacija", upišeš korisničko ime i lozinku svog gmail računa, i onda on uploada bookmarkse na google račun. Nakon toga, na bilo kojem kompu koji ima Chrome samo opet odeš na sinkronizaciju i voila! - eto tvojih bookmarksa nazad. Nema zafrkancije sa spremanjem na USB, CD, DVD...oni su cijelo vrijeme online. |
ok, shvatio sam, hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Povodeći se logikom ne diraj dok radi, nisam neko vrijeme gledao ima li što novog kod Chromiuma a kad oni došli do verzije 6.
http://www.pohrani.com/f/19/oH/36sKd...izdrkotina.jpg Da, kucnem u drvo sve radi super i ima par zgodnih featurea. |
ma odakle ti 468? ja sam nasao 458.1 najvise... :)
|
Mislim da sam već stavljao link ali to je build! Tako da oprezno sa tim! Neki buildovi mogu biti nedovršeni i to nije Chrome, to je Chromium! Preporuka je naći build koji radi i onda se držati njega, nema smisla svaki dan raditi update.
http://build.chromium.org/buildbot/c...us/win/LATEST/ A ovdje su i ostali ako se poželite vratiti na neki raniji. |
da, u trenutku postanja sam skuzio plavi znak i chromium naziv..
hvala na linku, nije meni problem bleeding edge build :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |