PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

ivan77 20.05.2011. 17:27

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)
veliš ,vratilo me u 20te,kad sam po cijele dane i noći igrao ,a sad peglam i mijenjam pelene malome :D

ovo je trenutno u beta fazi razvoja još malo :D

Zicy 21.05.2011. 12:10

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1910983)
ovo je trenutno u beta fazi razvoja još malo :D

ah ahahhah :D

De5tr0yer 21.05.2011. 12:14

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)
veliš ,vratilo me u 20te,kad sam po cijele dane i noći igrao ,a sad peglam i mijenjam pelene malome :D

Moraš reć ženi da te igranje Diabla čini mladim, odužit joj se onda u mlađahnom duhu (:fiju:) i onda će te pustit da igraš :D:D

TheProfiler 21.05.2011. 13:00

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)

To i mene ceka za 2-3 mjeseca.....igranje na minimum, kupljenje govanaca i kucanski poslovi na maximum....ah, bilo je lijepo dok je trajalo sve ove godine. Sada kraj. :D

Hido 23.05.2011. 14:22

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1911348)
To i mene ceka za 2-3 mjeseca.....igranje na minimum, kupljenje govanaca i kucanski poslovi na maximum....ah, bilo je lijepo dok je trajalo sve ove godine. Sada kraj. :D

Uvijek postoji baka servis :D , ili uvaljati klinca na čuvanje nekome od rodbine na 2-3 sata... ipak je to diablo :)

mamutarka 25.05.2011. 21:54

Malo o runama, http://us.blizzard.com/diablo3/world...runestones.xml

http://www.gamer.hr/forum/images/smilies/blissy.gif

zwer 25.05.2011. 22:09

Rune se cine odlicne, vec vidim da ce D3 bit mega nadogradnja dvojke i da cu zrtvovat barem 2 misa kad dodje. :care:

Jel bilo sta rijeci o kombiniranju runa? Tipa crossover 2 razlicite rune istog levela i slicno? I koliko levela jacine runa ima? Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Doink the Clown 25.05.2011. 22:17

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913927)
Jel bilo sta rijeci o kombiniranju runa? Tipa crossover 2 razlicite rune istog levela i slicno? I koliko levela jacine runa ima? Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Mislim da se to što si ti napisao odnosi samo na gemstoneove (diamond, emerald, sapphire, ruby, topaz, amethyst) a rune su bile samo - rune :)

hammer_of_thor 25.05.2011. 22:24

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913927)
Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Flawless je bio zadnji i najbolji ako se ne varam :) , i odnosilo se samo na one "dragulje" a ne rune.

Doink the Clown 25.05.2011. 22:25

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913933)
Flawless je bio zadnji i najbolji ako se ne varam :) , i odnosilo se samo na one "dragulje" a ne rune.

Mislim da je ipak Perfect bio zadnji i zaboravio sam spomenuti skull :)

De5tr0yer 25.05.2011. 22:27

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913933)

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913935)
Mislim da je ipak Perfect bio zadnji :)

Correct za perfect ali ne i za rune.

Iako runewords su bile stvari poput slaganja određenim redoslijedom runeova u socketed iteme da bi dobio neke odlične bonuse na obične non-etheral stvari. Sa dosta jakim runeovima se moglo napraviti tako jako oružje da nijedan kompletić nije bio ravan tome :D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:32

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913939)
Correct za perfect ali ne i za rune.

Kako ne? Pa rune su rune, nema ih ni perfect ni flawed ni flawless... Svaka runa ima samo svoje ime i svojstva, na to sam mislio (samo na nazive, slaganje po određenom redoslijedu za dodatne ''bonuse'' je drugi kontekst).

http://newd2event.net/index.php?id=items/rw/runes

hammer_of_thor 25.05.2011. 22:33

Bome možda bi i bilo vrijeme malo utvrditi gradivo iz Diabla, jer izgleda ispadam iz štosa :D

De5tr0yer 25.05.2011. 22:38

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913943)
Kako ne? Pa rune su rune, nema ih ni perfect ni flawed ni flawless... Svaka runa ima samo svoje ime i svojstva, na to sam mislio (samo na nazive, slaganje po određenom redoslijedu za dodatne ''bonuse'' je drugi kontekst).

http://newd2event.net/index.php?id=items/rw/runes

Da, naravno, ali pitao je za kombiniranje runeova, a one se mogu kombinirati.

Eh sad, ja dugo nisam igrao regularni diablo ali u medianu se rune mogu spajati, tri nižeg levela u jedan viši.

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913944)
Bome možda bi i bilo vrijeme malo utvrditi gradivo iz Diabla, jer izgleda ispadam iz štosa :D

GO and play! Mogu ti također dati hint: Median XL. ;)

Igra dobije totalno nove questove i skroz druge iteme.

zwer 25.05.2011. 22:43

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913931)
Mislim da se to što si ti napisao odnosi samo na gemstoneove (diamond, emerald, sapphire, ruby, topaz, amethyst) a rune su bile samo - rune :)

True, true, proklete rune i moj lov na ZOD runu koju nikad nisam dobio :hitthewal:
Nadam se da ce ovdje popravit tu 1 naprema miljon sansu da padne barem level losija runa tako da i mi smrtnici vidimo neki ekvivalent Zod rune u D3 :zdero::D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:47

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913950)
True, true, proklete rune i moj lov na ZOD runu koju nikad nisam dobio :hitthewal:

Je li moguće da ju je itko dobio uopće? Uz takvu runčinu usađenu u armor brzo bi mi dosadila igra iskreno. :D

De5tr0yer 25.05.2011. 22:52

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913954)
Je li moguće da ju je itko dobio uopće? Uz takvu runčinu usađenu u armor brzo bi mi dosadila igra iskreno. :D

Zašto? Jedino što taj rune daje je indestructible na item, ne na lika.

Jedino što valja je recept runeova za epic oružje

NOOOBE jedan :D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:54

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913962)
Zašto? Jedino što taj rune daje je indestructible na item, ne na lika.

Jedino što valja je recept runeova za epic oružje

NOOOBE jedan :D

Jebise, nisam godinama igrao :p

I što ako teoretski nabaviš po jednu ZOD runicu za svaki komad armora, što onda a? :D

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913975)
Onda dobiješ mogućnost ne odlaska u grad i repairanja itema :p Ništa više i ništa manje :D

A vidi se da nisi nikad slagao rune :D

True true, koristio ih jesam ali nikad ih toliko ne bih skupljao da bih se bavio slaganjem.

De5tr0yer 25.05.2011. 22:59

Onda dobiješ mogućnost ne odlaska u grad i repairanja itema :p Ništa više i ništa manje :D

A vidi se da nisi nikad slagao rune :D

Hido 26.05.2011. 00:47

svidja mi se ovakav sistem... pogledavši navedene filmiche dole, biti ce brutalno... :D

domina 26.05.2011. 01:08

Joj sad ste me sjetili kak meni i pajdašima nikad nije bilo dovoljno mjesta u inventoriju, pa smo morali prebacivat iteme, rune i gemove prek mreže na lvl1 likove koji su se zvali tipa: zelenjava 1, 2, 3.. (set itemi), zlatnjava 1,2... (itemi za zlatnim slovima, ne sjecam se više kak se zovu, elite il tak nekak). Uglavnom bili smo pošteni i nismo koristili editor, al smo zato imali zaliha u skladištu :D.

D1viry 26.05.2011. 09:17

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913947)
Eh sad, ja dugo nisam igrao regularni diablo ali u medianu se rune mogu spajati, tri nižeg levela u jedan viši.

Točno tako. I u regularnom su se mogle "transmjutati" tri nižeg u jednu višeg ranga, kao i "poušni" i još kojekakve stvari. Moglo se i miješanjem runa, gemova i raznih itemova (postoje recepti, naravno) stvoriti nekakav novi magic item.

Ako se dobro sjećam, najviše sam koristio (u početku) Tir+El, a kasnije Amn+Ral+Thul. Samo što je ove potonje bilo teže skupiti. Nisam koristio nikakve editrore jer to nije ni moguće na battle.net, a ionako je veći gušt nešto naći nego staviti editorom. Cheat-anje mi ubije igru, koja god bila. Mrzim cheatere. :D

Doink the Clown 26.05.2011. 09:19

Citiraj:

Autor D1viry (Post 1914097)
Točno tako. I u regularnom su se mogle "transmjutati" tri nižeg u jednu višeg ranga, kao i "poušni" i još kojekakve stvari. Moglo se i miješanjem runa, gemova i raznih itemova (postoje recepti, naravno) stvoriti nekakav novi magic item.

Sjećam se toga, samo što su stash i Horadric Cube bili premalog kapaciteta za skladištenje tih svih drangulija :D

De5tr0yer 26.05.2011. 09:29

Citiraj:

Autor domina (Post 1914048)
Joj sad ste me sjetili kak meni i pajdašima nikad nije bilo dovoljno mjesta u inventoriju, pa smo morali prebacivat iteme, rune i gemove prek mreže na lvl1 likove koji su se zvali tipa: zelenjava 1, 2, 3.. (set itemi), zlatnjava 1,2... (itemi za zlatnim slovima, ne sjecam se više kak se zovu, elite il tak nekak). Uglavnom bili smo pošteni i nismo koristili editor, al smo zato imali zaliha u skladištu :D.

Plugy odavno nije smatran cheatom, ali uvijek su se dijelili zbog tih stvari. :)

Nadam se da su riješili takve stvari.

Citiraj:

Autor D1viry (Post 1914097)

Ako se dobro sjećam, najviše sam koristio (u početku) Tir+El, a kasnije Amn+Ral+Thul. Samo što je ove potonje bilo teže skupiti. Nisam koristio nikakve editrore jer to nije ni moguće na battle.net, a ionako je veći gušt nešto naći nego staviti editorom. Cheat-anje mi ubije igru, koja god bila. Mrzim cheatere. :D

Hehe, kolko recepata je bilo, nisi znao kojeg prvo probat jer si uvijek imao premalo runeova :D

A bome si naveo slabiju runu :p Al prilično dobra ak nemaš dobar item i skroz jednostavna za napraviti jer nisu rijetki ovi runeovi :D

--

Baš bih htio da konačno iteme koji su neidentificirani bude moguće identificirati bez odlaska u grad ili korištenja tomeova.

Doink the Clown 26.05.2011. 09:40

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1914104)
Baš bih htio da konačno iteme koji su neidentificirani bude moguće identificirati bez odlaska u grad ili korištenja tomeova.

Baš si party pooper, stay a while and listen :D

De5tr0yer 26.05.2011. 10:09

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1914108)
Baš si party pooper, stay a while and listen :D

Don't you dare!

Franf 26.05.2011. 14:05

transmutiranje runa po po principu 3x niže za 1x višu u D2 funkcionira samo za prvih 10 runa (od El do Ort) ostale rune (od Amn do Zod) ne funkcioniraju po tom receptu...
ima nekih recepta koji funkcioniraju u Single playeru ali ne i na Battlenetu....

Dobiti neku High runu u normalnoj igri je ravno dobitku na lutiji...
na battle netu je princip da imaš barem 5-6 likova napravljenih da ti skladište rune, gemse, iteme... (tzv. MULE caracters) i da možeš trejdati dva lošija itema za jedan bolji itd.

jer. npr. iako je Zod runa najviša, ni po kom principu nije najbolja. tebi za neke Rune words (recepti za stvaranje itemsa) Zod uopce ne treba, treba ti npr. Jah ili Ber, a imaš Zod i onda ju trejdaš...
http://classic.battle.net/diablo2exp...ords-110.shtml

baš me zanima kako će D3 biti iskoncepiran po tim pitanjima
btw. iznenadili bi se koliko ljudi još uvijek igra D2 (zajedno samnom).... ... valjda to u isčekivanju D3

Danko86 26.05.2011. 18:47

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1914115)

jel ti to na 1.12a verziji?!

jer ja sam probo na 1.13 i na žalost ne radi :(

De5tr0yer 26.05.2011. 19:17

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 1914457)
jel ti to na 1.12a verziji?!

jer ja sam probo na 1.13 i na žalost ne radi :(

Sto si probao, multires?

On ne radi na 1.13 nazalost...

ivan77 26.05.2011. 19:21

čisto ono , s kojom budete klasom prvo krenuli? Za mene jedan i jedini : BARBARIAN! Mišići , sjekira u jednoj , mač u drugoj , oklop na sebi , nemoram se zamar sa magijama :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32.