![]() |
|
Ima li ikakvih novosti u vezi nastavka ovog fenomenalnog serijala(naravno mislim na igre)?
Zadnje što znam je da se cijela ekipa preselila na Maltu i da bi novi Metro trebao bit manje linearan? |
ehhh np znas vise od mene :)
|
Čekamo da se Drug Brkan javi, on valjda ima više infoa :)
|
Heh, prvi glas... i moram priznat da sam jako oduševljen. Budući će film pratiti knjigu, nebi trebalo biti loše. Ali svejedno, postoji šansa da useru motku.
I bilo bi dobro ga glumci budu rusi za potpuni doživljaj :) |
http://www.gamepur.com/news/23053-ne...-pc-rumor.html
Jedan info/rumor da drugu brku sporije prolazi vrijeme u išćekivanju E3 :-) |
Uhuhu... :) lijepa vijest. 3 godine je prošlo od Last Lighta, valjalo bi da nešto novo ugleda svjetlo dana... iako, što dalje? Tko je protivnik? Red Line je generalno popušio. Čak i Polis.
Što god da bude, morat će se Gluhovsky dobro debelo potruditi da scenarij napiše. Nego, kad je taj E3 2016 :) ? |
Citiraj:
|
Molim neke pametne savjete glede igranja Metro 2033 na Ranger Mode-u :D
Da ne dođem do pola igre i nemam metke npr... |
Štedi :)
|
Ultimativno šparanje je stealth i reciklabilna oružja, nožovi i slično. Iako sa pucnjavom nije tolka frka ako ideš na headshotove, skoro pa sve legne od metka/dva. Isto tak ako si aktivan na kioscima i tradeaš municiju, nabereš love tak da ti nije problem kupit i svoj kalibar :)
|
Citiraj:
- protivnike kolji potiho, što manje pucanja - ako već moraš pucat, koristi što više sačmu ili pištolje - kad si vani, što više obilazi zabačene kuteve i prolaze te obavezno trupla - MGR koristi isključivo za kupovinu - kupuj samo ono što ti je neophodno - prodaj ono što ti ne treba I bitno da je da u Library (to je negdje pola igre) dođeš dobro naoružan i opremljen. Ako ne... spolni odnos sa ježevim leđima garantiran. |
Citiraj:
http://s2.quickmeme.com/img/70/70869...bd435737ca.jpg PS. wabbits zamijeni sa MGR. :D |
Pikni ga nožem!
|
Koga? Librariana? Bwuahahahahahaha :)
|
Ja se nisam niti sa jednim potukao dok sam prolazio. Tj. jesam ali nisam pucao nego zbrijem u rupu pa ga "resetiram".
|
Još one gore kako tako. One crne u podrumu najbolje ne ni gledat a kamoli imat posla sa njima. I još na ranger levelu :D
|
A da, njima sam zbrijao nekam mislim. Na njih treba zbacati pun k.... metaka, bolje bilo kako izbjeći šoru.
|
Najbolje uhvatit tutanj, gore one ladice prekopat i paljba van bez previše pametovanja :)
|
MGR uopće ni ne trošit prije librarya.
to je k'o da lovu kroz pušku pucaš... |
Joj da sad sam se sjetio da ih ima i skroz dolje, tamo di onaj jedan kao spava. Taj mi se majke najebao. Dodatno tamo je bio jedan onaj crni koji nije uopće reagirao na gledanje u oči ali bila je neka cijev u blizini u koju se može zbrisatt.
|
Citiraj:
AK47 se tek može dobiti u Dry station nivou kad je Burbon ostavi na početku nivoa. Citiraj:
|
Na ranger težinama sam ih znao izgađat nožovima ak su solo, na HC je malo zajebano jer nema nišana pa se treba spraksat sa bacanjem :D Također i headshotovi pištoljom rade solidno zbog extra demiđa na tim težinma. Sticky bombe su isto veselje, uglavom ima načina, ja sam ih koji put iz zajebancije sve pobio just becasue :D
|
Sticky bombe su fenomenalne. :)
Najdraže oružje za HC levele su mi Helsing i Tihar. Samo se čuje fijuk zraka. I naravno nožovi za bacanje. |
Da bar ubace malo Stalkera, FONV stiha u Metro.( ne fallout4 koji je katastrofa i totalno se popiso
na apsolutno genijalne f1 i f2). Predoba je igra (metro)da bi bila obicni onrail fps(sto u biti je),spasava ju stvarno okejiš stealrh element. |
|
Ne znam kak je vama, ali meni je Last Light puno bolja igra od 2033. Iako je i 2033 odlična.
|
Ko nije odigrao Last Light, grdo se zakinuo.
Sent from mTalk |
Izludila me igra danas, ne mogu nikako dobit Hedge-hopper achievement: On the level FRONTLINE kill all of the enemy Red Army and Fascist Soldier.
http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Hedge-hopper Probao sam vec 5x i nikako da otključam, ako netko ima savjet neka se javi :kafa: |
Na početku nivoa kad ispadneš iz onog vlakića, odi natrag. Tamo su ti 2 vojnika. Ako ideš odma napred, nećeš ih ubiti.
Moraš ubiti i ranjenike Red Linea također na Red Line strani kao i zarobljenike kod Reicha kasnije. Na Reich dijelu, nakon što uđeš u tunel, ima ulaz za koji kat niže. Tamo su 2-3 Reich vojnika. Je, i ja sam išao jedno 5-6 puta dok mi nije iskočio taj achievement. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |