![]() |
|
Citiraj:
Ali 5 od tih su snake bite-ovi jer volim koketirat sa nižim i udobnijim pritiscima, pa kad naletim na neku jaču rupu, izbočene tramvajske tračnice (khm Savski most)i slične pizdarije, već znam što me čeka... Ne pomaže ni mojih 90+kg... |
Meni su gume na 8.5 bara, tako da snakebite nije issue :D
|
Zato te bajk siluje cijelo vrijeme po ovim našim cestama (ako nemaš neku suspenziju), ali vrijedi, bar si snakebitefree :D
|
Eee, zato sam stalno na nogama.
Nece mene nitko jebat! :D |
Komjut po zgu je vise stajanje na pedalama, nego sjedenje na sicu. Osim ako nije u pitanju bajk sa vilicom ili shockom i vilicom. 😬
|
nakon jutrošnje vožnje na sljeme, skinija schwalbe marathon plus.
Jednostavno su mi ubile cili gušt vožnje. Vratija GP5000. Ako netko želiš Schwalbe Marathon Plus 28x622 (1.1x700c), neka se javi. Prošle su 62 km, kaže navigacija. :D |
Pitanje:
izgubija sam bike mount za Kryptonite U-Lock. Ima li neki zamjenski za uzeti? ovaj originalni košta 33€ sa shippingom, šta mi je apsurd. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
dobija sam ignore ko kuća od njih, sla im mail.
A preko stranice njihove ne možeš naručiti ništa osim ključeva. |
Citiraj:
https://i.postimg.cc/vgTbtxNL/Kryptonite.jpg |
Da, tog bestidnika tražim.
Os ga prodati? |
Odrediti si sam cijenu, koliko za tebe vrijedi, i ceka te na Kneziji.
|
Ili jos bolje, das mu da proba i on jednotavno ode :D
Btw, za zastitu bike-a kakvu takvu. Vidio sam kod jednog lika a kasnije i kupio alarm/straznje svijetlo. Alarm je glasan za p. Da, znam da se moze jednostavno otkinuti i baciti (napravio kad sam izgubio daljinski :D) al' na prvu je panika pa mozda odvrati lopova. A druga stvar, sakrio sam Apple AirTag u bike-u. I to se moze detektirati i maknuti al' dok ga nadje, mozda ja prije nadjem njega. https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1 |
Airtag je fora, ali sta ako lopov ima ajfon pa mu on sam javi da se vozi na ukradenim bajku ? 😬
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Jebote, zaboravio na taj airtag.
Idem to odmah naručiti, stavim negdje gdje se ne vidi, jel hoće raditi unutar seat post cijevi ili negdje. Nemam povjerenja bajk ostavljati ni sekunde negdje vani. Neki dan otišao u bike shop malo poćakulati, vani na zidu bio naslonjen, dosta frenkventna ulica, ja nekih 10m od bajka, ne vidim ga + dvoja vrata me dijele do njega. Više sam razmišljao o bajku nego o razgovoru. |
Pa barem su bajk shopovi ok, ja svaki put bajk odlozim unutar trgovine.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Može vidjeti i netko drugi airtag, to su složili tako da se spriječi da ti nekome airtag tutneš u torbu.
Isto tako, airtag počne pištati kada se upali "lost" mode il kako se već zove. Tako ako hoćete bar djelomični incognito, treba skinuti zvučnih prvo. Imate tutoriala na youtubeu. Stvar radi dobro, tj. onako kako je zamišljena i u skladu s tehničkim mogućnostima tj. ograničenjima. Mi smo to koristili za klinca na putovanju, uglavnom čim se počneš udaljavati, javi ti da se udaljavaš itd.. Ali ima i svojih limita. Ako lopov ne koristi iphone, ništa od lokacije :D :D |
|
1 privitaka
I kako onda imati schwalbe na bicikli ? :D
|
Citiraj:
|
kad je druškanje?
Drugo pitanje: Di uzimate TPU zračnice? |
Citiraj:
|
Naručeno, hvala.
Nažalost neću moći tada na druženje, na putu sam. :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto, mi o AirTagu a kad ono i Google ce uskoro pokrenuti slicnu uslugu. Jedino ne vidim jel' ima kakav device kao sto je AirTag. Meni bi to vise pasalo jer iako imam MacBook, koristim Android kao phone.
https://9to5google.com/2024/04/04/go...k-launch-date/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |
|