![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Mislim da dačije imaju krble na početnim modelima još :D
Edi: sad vidim da je pitanje za iza, AHAHAHAHAH vic dana! |
Inace se govori da su u HR pocetne opreme lose, ali u Njemackoj pocetni VW Up! nema elektricne podizace prozora, nema klimu i nema radio i kosta 10750 eura :D. U HR za 400 eura manje ima sve to.
|
Ja na svojoj dačiji uz nadoplatu od svega 2500 kn (zove se elektro paket) dobio auto. klimu, 7" touchscreen multimediju sa kamerom i senzorima za rikverc, elektro retrovizore, tempomat, komande na volanu, prednje i STRAŽNJE podizače stakala....naravno u kvalitetnoj dačia plastici :P
|
Citiraj:
|
Kako talijani voze ovi naši su mila majka. S razlikom da taj njihov divlji i protupropisni promet bolje funkcionira nego naš jer ljudi gledaju oko sebe i nema svađe. Plus što su vozači auta navikli na masu motora oko sebe. Nevjerojatno.
|
Citiraj:
Mozda jer je dao zmigavac haha Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Automobili
Kako skinit drugu boju sa svoje? Konkretno iman dvi crvene crtice na bilom skuteru a nije izgrebano nego je samo ostala boja. Mozda je neko necim dotaknia ili je od zeninih lakiranih noktiju :')
Aceton? Oce pojest osnovnu boju ispod? Sent from my iPhone using Tapatalk |
benzin
|
Benzin ili nitro (ali s njim vrlo oprezno, male količine i odma isperi vodom).
|
Citiraj:
Gle kako BMW to dobro obavlja :D: |
Citiraj:
|
Čime skidate onu šugavu SLO vinjetu? Skalpel ili ima neki lakši način?
|
Skalpel (onaj za struganje, mozda bi mogao i zilet) + wd40 pa stelexom u mom slucaju. Tada jos nisam znao za benzin, a on je svakako bolji izbor za ljepilo i ne ostavlja masno nakon zahvata.
|
Citiraj:
|
Pozz svima, dal će me zezat na tehničkom ako mi se ljušti farba na autu, znači nije hrđa nego se samo farba ljušti.. To je na stražnjim vratima ispod stakla...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni na A6 cijeli krov oljusten odvratno nesto, blatobran udubljen ko da ga je golf loptica pogodila, covjek u stp cvh ni a nije reko za to, nema to veze nikakve to ne utjece na ispravnost vozila.
|
Hrđe ne smije bit, to ne prolazi pošto se svaki auto fotka na tehničkom. Oljušten lak nije problem.
|
Automobili
Citiraj:
A i Kia Rio - broj veći segment - ima podizače na žgance čak i naprijed. Toga nema ni u Sanderu :D |
Tko ti brani da doplatiš za viši paket?
|
Al ga cmizdrite....uzmi dvogodisnjaka nakrcanog opremom, ne samo da je neko iskrco lovu za to, nego je i istrpio pocetni pad cijene i bok.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok, hvala svima...
|
Citiraj:
To me podsjeća kada smo ženi konfigurirali novog Tiguana. Tempomat + 3400 kn, ali uz njega se obvezno mora uzeti kožni volan od nekih 2500 kn :fiju: Jer tempomat ne radi ako se koristi obični volan. Citiraj:
Stres vožnje po talijanskoj AC mi je nemjerljiv sa bilo čime. Vozim u srednjoj traci,nekih 130-140 km/h i mene pretječe bakica u FIAT unu ili nečemu sličnome. Svako malo navigacija svira i upozorava na kamere (imaju kamere za mjerenje prosječne brzine, Tutor sustav), a s druge strane svi voze ko manijaci i uopće ne bendaju kamere. A o onom dijelu autoceste od Trsta do Venecije koji se gradi da i ne govorim. Citiraj:
Ona strugalica što je netko napisao . Iako sam skužio da je najbolje prilikom ljepljenja ne pritisnuti do kraja gornji kut vinjete, i onda kada skidaš samo potegne i skine se u komadu. |
Prije nego ju nalijepiš malo ju provozaj po hlačama, nakon toga će slabije lijepiti i onda ju pritisni na šajbu, skineš ju rukom bez problema poslije toga
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |
|