![]() |
Danas pogledao Vampires Suck, solidna komedija za ubit vrijeme.Biti će suza kod tineđerica :D
|
Jel igra u kinu? Gledam na IMDB piše tek 18.8. da kreće u kina.
|
Citiraj:
|
Nagovorili me frendovi da s njima gledam Srpski film
Pogledao i što da kažem nego da je bolestan film... Mislio sam da će biti na foru ko Hostel, na kojem sam pola filma imao zatvorene oči zbog gadljivih scena. Ovdje nisu toliko gadljive scene koliko su bolesne... Nego zašto taj film nije ilegalan jer sadrži i pedofiliju? |
Ja razmišljam da počnem gledati 007 serijal od prvog do poslednjeg, redom kako su izlazili. Ima ih 23, danas cu vjerovatno poceti sa prva 2 ili 3.
|
The Ghost Writer (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1139328/ odličan film, zasluzuje vecu ocjenu na imdb-u.... |
Pogledao i ja taj famozni Inception.
I jedino šta mogu reć, Nolane je*em ti majku robotsku, nećeš ti nikad bit vrhunski redatelj. 8/10, mada više vuče na 7. |
Citiraj:
Nikad nisam pomislio na ovo do sada. Svatko vidi istu stvar drugačije jednostavno. |
Citiraj:
Ja bi mu dao 9/10 samo zbog nekih nategnutih scena, inace mi se sama ideja ful svidjela i radije pogledam tako nesto nego one blockbustere i ine hitove. |
Citiraj:
|
Tnx, bacim oko kasnije ;)
|
Citiraj:
A kaj se tiče inceptiona |
....
|
Više se ne snimaju ovaki filmovi :lol2: http://www.youtube.com/watch?v=BDX5Y...eature=related :D
Glumačka ekipa same legende :D |
Pogledat "Clash of the Titans" 8/10
Odličan film za pogledat, dinamičan, dobra priča, glumci i na kraju krajeva ima humora :D |
Citiraj:
Pogledo sam film prije dva tjedna i mogu rec da nisam impresioniran,originalna verzija mi je bolja.Film mogu opisat kao transformers u anticko doba,samo malo bolje(ipak transformers se ne dostize lagano :D ). Moja ocjena 4/10-ispod prosjeka edit:cujem da se sprema nastavak |
Sad kad pogledam ipak bi dao 7/10 :D
Meni je odličan jer sam ljepo pošteno ubil ovaj jutarnji mamurluk, a da nisam zaspal :D napet je zabavan i nije dosadan, kao što rekoh ima i neku priću! No da se razmemo, daleko je to od transformersa(jedinice) |
Citiraj:
Sto se tice srpskog filma, to necu ni pogledati, takve bolestine mi u zivotu ne trebaju.To nije film, to je bolest.I svatko tko kaze da to spada u filmsku umjetnost ( kao i svaki film takvog zanra ) se ili gadno zayebao ili ima problema, IMHO. NHF. |
Citiraj:
Idem sad gledati 007 - Dr. No. |
Upravo pogleda gori navedeni Srpski film (ako se ovakvo nesto moze uopce nazvati filmom). Ispocetka sve ok, sto kaze Milentije, bilo je i zaprepastenja, smijeha, nesto malo gadjenja.. Kako film ide pri kraju Imho sve vise pretjerivanja i ektremizma (besmislenog), sve bolesnije scene koje su ubacene samo da bi se postiga onaj "wow" i "wtf" efekt.. Imho napravljeno iz hira, tek toliko da bi se moglo reci da i takvo nesto postoji i da se zna ko je takvo nesto napravija. Bez svih tih ekstremnih scena film je nista posebno - s njima je upravo to sto jest, osrednji film s brutalnim scenama. Nhf...
|
Potpis.. niti jedna scena nije bila vrijedna gledanja IMHO.
|
|
repo man.... moja preporuka
|
svakako pogledati Layer Cake...
|
Citiraj:
|
Pogledao Edge of darkness i film mi je predobar, od početka do kraja, ima baš brutalnih scena. A i Bojana Novaković mi je dobro sjela, samo da je ima malo više u filmu :) Moja ocjena: 8.5/10
|
Pogledao Splice, nije nista ekstra film ali svakako vrijedi pogledati 6/10.
|
Citiraj:
Obozavam kad glavni glumac doceka kraj filma |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo sad ga maloprije krenuo gledat, odgledao kojih 40min i gubim volju. Inače nisam filmofil, rijetko koji me može zadržat da ga odgledam do kraja. Inception sam odgledao s guštom, uživio se u film i to, ovaj mi je nekako, štajaznam, prazan i dosadan. |
Citiraj:
|
maximalni indie sa 200mil$ budžetom :D
|
Nakon dvije godine sam otišao u kino nakon podužeg nagovaranja. Pogledali smo inception i film je stvarno odličan.
Rezime: dobar film, skupe kokice i kola, retardirani ljudi i krava pored mene koja ne zna na kojoj se strani drži cuga. Neki ljudi ni za kino nisu sposobni. |
upravo ga zato izbjegavam... za dvoje ćeš ubit 100-200kn htio-nehtio + retardosi u kinu.
|
Išao sam s dva frenda tak da je bilo "every man for himself". Nije mi toliko do cijene koliko je do retarda u kinu. Cijeli red drži cugu s desne strane ali ne eto krave stavi s lijeve. Reko dobro između nas nema nikog (za sada) pa me zaboli ali što ako netko dođe? Vjerujem da bi netko prije meni rekao da držim krivo nego njoj jer je cura. U tom trenutku sam počeo biti živčan i htio sam joj nekako suptilno poručiti da je mutava ali nisam imao načina osim da se nagnem prema njoj i nježno joj šapnem kravo retardirana ali to ne bi bilo suptilno. :D
No kako god sad moram i bolju polovicu voditi u kino jer ona pizdi što ne idemo i ako idem odem jednom u dvije godine bez nje, a ne shvata da mi je to stres. Čini se meni da meni neka psihijatrija za koju godinu ne gine. :D Isprike na OT. :) Danas je u planu pogledati "Vampires suck" ali doma daleko od tardova. :p Kad smo kod "komedija" ima netko možda neku komediju za preporučiti? Ali nešto kvalitetno. Zadnje sam pogledao "hot tube time machine" i film je..hm...užasan, loš, dosadan, nije smiješan osim tu i tamo koja scena, bez mašte, bez ideje..preloše. :) |
A gle. Ako ti toliko trebaju kokice baš, ebga :)
Išao gledati inception, platio kartu (nisam išao srijedom, ali tak i onak mi ta cijena od 35 kuna standardna otkad znam za sebe, mislim da je u kinu ZG bila po 30 kuna nekad) i kupio pol litre spritea i to je to. Kad smo kod cuge u dvorani. Frend išao sa curom i curi neki lik popio svu cugu hehehe, a ovoj neugodno bilo i nije niš rekla. Na kraju pretkraj filma to skužila cura od tog lika i lijepo ga zašpotala. Veli frend smijurija. |
Citiraj:
|
Mislim da je već ovdje spomenut ovaj film, ali isplati ga se još jednom spomenuti, tematika je 2. svjetski rat, norveški film, meni osobno jedan od boljih u zadnjih godinu dana koje sam pogledao, rađen prema stvarnim događajima: Max Manus
|
Hunter Pray (2009) - više liči na SW fan video nego na nešto ozbiljnije, hvale ga iako je low budget, pogedao sam naravno, kao Sci-Fi fanatik, ali... 4/10.
Repo Man (2010) - zanimljiv film, završetak jest malo li-la, ukupno 7/10. Kick Ass (2010) - čekao i čekao i opravdano dočekao :D, odličan i jednostavan flimić 9/10 |
Citiraj:
Old Dogs http://www.youtube.com/watch?v=RhY8AP806tU The Game Plan http://www.youtube.com/watch?v=okZ4S4yjvlw Tooth Fairy http://www.youtube.com/watch?v=JqnjK79fGSw |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |