![]() |
Ista stvar, nije stigla = 5€ incoming.
Za neku novu tipkovnicu. Vjerojatno se mora zatražiti na customer chatu. |
meni je danas dostava, sada sam malo prije otišao na chat
i bot mi automatski dodijelio 5 eura na račun tako da možete na bilo šta potrošiti a neki su rekli da je temu scam :D |
I samome tako. Ima tko kakav dobar deal s temu za preporučiti?
|
Čekaj miša... da upariš uz tipku
|
Citiraj:
Prosli put preko dpd-a je doslo jako brzo.. |
meni sve došlo, super :respekt:
|
Stigla, isprobana, spremljena u ormar jer nemam pojma šta bi s njom. 5€ claimano, ali ne znam ni šta bi s tim :)
|
Meni izgleda bio poštar, ali nije me bilo doma. Šta će sad bit ko zna :D
Edit: izgleda da je poštar paket ostavio u obližnjem Tobaco shopu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: pokupio i ja svoju u Tobaco shopu. Ženska mi samo dala paket bez potpisa i ičeg drugog. |
Meni doslo 5€, a sad nedavno update sa ovim...
"Available for PickupSelf-pickup consignee" Gdje, sta i kako ? Uopce ne pise tko dostavlja i gdje je ostavljeno lol |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ideš na svoju narudžbu, veliki narančasti “Track” button, onda na “View details on Express One” i tu imaš “Shipment number delivery partner” i broj počinje s 191. Odeš na Overseas track i upišeš krivi broj, izbacit će ti upute kako dešifrirati tracking number. Prati upute i tjt.
|
Citiraj:
"No history information available" valjda bude nekada... :hitthewal: |
Imaš dolje Colli Overview? Tu isto imaš delivery partner i isti broj paketa.
|
Citiraj:
te pod details: Outbound Gateway 2023-09-28, 07:18 / Ivanka pri Dunaji / SK depot 2023-09-27, 19:15 / Ivanka pri Dunaji / SK depot 2023-09-25, 08:51 / China Consolidator / SK al nema veze, valjda će stić do 04.10. #nadamse |
Aha, kod tebe još nije stiglo do Overseas-a rekao bi. Kad se promijeni to Outbound Getaway u "Delivery Depot - Out for delivery" onda ćeš imati tracking number.
|
aha, moguće da je to... čudno mi je uopce što je bilo u hr na carini pa austria, pa opet slovačka :D ko će ga znat šta izvode
|
Carina ne znači nužno HR carina. Carina znači carinski pregled pri ulazu na zajedničko tržište, što se može odraditi u bilo kojoj državi EU.
|
Možete taj trackID upisati na https://parcelsapp.com/ i sve će vam ispisati gdje je paket.
|
stigli diskovi sa Malla.
Dobiješ mail sa linkom za uplatu, platiš i podigneš na BoxNow. Simple. |
Citiraj:
|
Stigao i meni jučer 500Gb Crucial P3 sa Mall. Made in Mexico.
|
Sve stiglo naruceno :D LP 40pro top :D #temu
|
Meni Magege nikako da dođe. Pogledao sam tracking i kaže "Pošiljka je upućena u pogrešan dostavni centar zbog pogreške prilikom sortiranja.
Centar: OSE Pazin" Zvao sam Overseas, oni naravno ne mogu ništa s ovim tracking brojem, nego im je potreban "njihov". Pa pitam ja žensku preko telefona odakle ću dobiti taj njihov broj, kaže mi od Overseas-a. LOL Ima tko ikakav savjet? |
Meni su par puta, ljudi koji to znaju kod raznih špeditera, konvertirali tracking broj A u tracking broj B. Možeš li zvati onoga tko je predao paket overseasu?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi jasna ta firma, dalii 5 €, sad vraćaju 3,5 €, i još možda (premda sumnjam jer se tracking 7 dana nije mijenjao, lako da je palo s kamiona) dobijem tipkovnicu (koja mi doduše ne treba jer tipkam po ALPS-ovima u ovom trenutku). Jedino moguće objašnjenje je da su mi skinuli "sadržaje" s mobitela, te da su shvatili da mi treba pomoć pod hitno :) |
Na de.dhgate.com stranici:
POCO M5 - Smartphone MediaTek Helio G99 Octa Core 6,58" DotDrop Display 90Hz 50MP Dreifachkamera 18W 5000mAh Globale Version Na košarici unijeti kod za popust: DHGATEOCT15 Item Subtotal(1 items): kn821.12 Shipping Cost: kn0.00 Discounts: -kn111.98 Grand Total: kn709.15 Link Nisam nikad naručivao ali našao sam par komentara gdje kažu ljudi da je kao Aliexpress.... kineska stranica Možda netko ima i iskustva sa stranicom ? |
Na ekupi je počeo BF.
Provjerite cijene prije kupnje! Maloprije sam frendici gledao laptop na popustu. Na tom BF popustu je 75 € skuplji nego u drugoj prodavaonici. Jest da ima W11, ali znamo da se on može nabaviti za daleko manje love. |
Klasična BF ponuda, ko i svake godine u Hrvatskoj nema BF.
|
LG 42" C3 na BF popustu kod ovih, skuplji nego kad sam uzimao C2 42" kad je jos bio aktualan model, i to bez popusta 🙈
Prakticki isti TV. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Suti tebi dobro mos skuplje prodat C2 :D
|
Ljudi kačite linkove na DOBRE ponude, a ne kačit i komentirat ove koje su besmislene.
Ne znam čemu uopće isticat BF neke trgovine ako ne valja, zaobiđi ga i nemoj ih uopće reklamirat. :) |
Podržavam kolegu nepalca. Iako ne volim dobre ponude od kojih me svrbi dlan.
|
Citiraj:
https://i.ibb.co/V206rxf/Screenshot-...c16219827d.jpg Osrednje performanse a KC3000 se nadje za 10tak eurica više ... |
Citiraj:
Slobodno okači taj KC3000, nitko ti ne brani ;) Ali ne vidim smisla kačit linkove i onda pričat da su popusti prevara, pa nemoj ih ni postavljat onda jbt :D |
Ma slazem se 100 %
Ma ti je redovna cijena za KC3000 ja cekam da padne jos :D |
Inace je u najava od pocetka 10. mjeseca da ssd-ovi idu i do 70% gore.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |