![]() |
Jel ima app koja bi uključila ekran kad Google maps najavi da će bit skretanje, pa kad je skretanje... Probao sam Glimpse notifications al'ne radi. Treba mi da Moto G glumi bike computer :)
Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Koristi li tko IGO navigaciju. Tražim po netu, ali je sve to starije. Htio bih ju zbog novih kamera za brzinu, jedino kod nje ima upozorenje za kamere i redovno su updetane kamere za njih:
http://snecer-poi.blogspot.com/2015/...-poi-2015.html Koristim i Sygic, ali u sygicu su kamere ubačene kao obični POI pa nema notifikacija, a nemogu naći kako ubaciti svoje kamere u speedcameras.dat od sygica. Eto bilo kakva pomoć ili savijet su dobrodošli ;) |
Citiraj:
Ja koristim iGO Navigation 9.18.27.736653 verziju, sve OK radi, sa kartama HERE 2019.Q2 Da, snecer je jako ažuran oko tih fiksnih kamera. Na forumu motori.hr javljaju promijene oko njih. Imam ubačen taj .txt fajl, i zvučno javlja upozorenje. Vjerojatno se može i glasovno namjestiti no nisam se igrao oko toga. |
Citiraj:
Morat ću se još poigrati sa tim pa si složiti sam nešta. |
Tko kaže da nema notifikacija u Sygicu? Postavke->Obavijesti i zvuk->Sigurnosna kamera. Uključi opciju, stavi koji zvuk hoćeš da ti javlja prije kamere i podesi na kojoj udaljenosti od kamere će aktivirati alarm.
|
Citiraj:
A editirati speedcameras.dat koja je mislim sqllite, nije baš da se ikome da raditi. A dok oni unesu nove kamere potrajat će. U roku mj dana su na područiju Vinkovaca stavili 7-8 novih kamera, sada ih ima mislim 10 sve skupa. |
Da li vam radi youtube vanced??
Pise mi stalno offline Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Radi.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Radi, ali stalno baca reklame na prvoj stranici. Imate li i vi to?
|
Obrisao sve od vanceda.. Skinuo onu verziju gore sto je kolega postao.. I sad sve radi normlano.
Bez reklama ikakvih Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
https://vanced.app/ |
a šta je ovaj magisk ?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
ja za reklame koristim ovaj ad blocker.
https://block-this.com/ Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Kako maknut duple kontakte na viberu na mutavom Huaweiu? Koga god pitam od frendova, još nitko nije otkrio. Napominjem, pod općenito, sve opcije su odznačene
|
Ekipa pomoć u vezi whatsapp,
zanimam me ako zamijenim karticu u mobitelu drugim brojem, dali mogu nastaviti whatsapp tako da mi poruke stižu kao da je još "stara" kartice. Konkretno se radi idem u BiH te bi stavio neku njihovu karticu da mogu koristit internet, ali mi je potrebno da ostane whatsapp od Hrvatskog broja... nadam se da kužite sta želim.... |
Nema ti veze to s karticom....ajmo rec sim ti je kao username kad se logiras u WhatsApp. Samo dr kartica nutra i to je to, nista dr ne diras, WA ti nece vjerojatno nista ni javiti
Sent from my starship using subspace comms |
Citiraj:
|
Hoce. Whatsapp racun je vezan za broj pri kreiranju racuna, a posli neki drugi sim unutra sluzi samo kao izvor podataka/interneta dok je racun vezan na prvi broj.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Uredno radi i bez simice
Edit: ma jasno, samo kazem kako sim nije nikakav uvjet za funkcioniranje whatsappa, app ko app, samo mu daj internet (drugi sim ili wifi) i miran si. Isto i za viber i telegram. |
Citiraj:
|
Sve normalno .
Kao sto kaze kolega nije povezan preko kratice već ako si ga regao na taj broj ostaje na njemu dok god ne odlogiras/obrises.. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Koju aplikaciju za SMS parking koristite? Imam SMS Parking (I. Mažar), ali je razvoj stao i više se ne updatea.
|
Smsparking od autora Ivica Sindičić već godinama.
Jednostavno, radi. Jedino od neke verzije androida ne šalje sms direktno nego pripremi tekst i pozove app za poruke. Možda ima i nešto novije ili bolje :-) https://play.google.com/store/apps/d...ols.SMSparking |
Paydo, izbjegavam placati proviziju na sms parking i dobivam 10% cashback na master.
Odnedavno i kekspay ima opciju parkinga, nisam probao, nema potrebe dok ovaj radi |
Kekspay funkcionira jako dobro, isto nema te sms provizije, locira te i naplati parking bez problema..
|
Kekspay je zakon za parking.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel ima neka besplatna aplikacija za remote control sa mobitela na mobitel koji su spojeni na isti ruter, tipa kao chrome remote desktop ili team viewer što se spaja sa mobitela na desktop
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my starship using subspace comms |
Anydesk
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra aplikacija nisam znao za nju. Tnx Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
evo opet od jutros ovo. par mj me pustilo na miru i sad opet. kako to rjesiti ljudi. jel to forum nekako pocne pushat ili sta. uglavnom nakon sto mi to pocne nudit nemogu uopce otvorit pcekspert na operi jer kliknuo ok ili cancel ona zablokira. ni na jednom drugom sajtu nemam taj problem. i naravno uvjek mi je okaceno da zapamti login, ali se i inace desi iz nekog prokletog razloga da mob zaboravi neke loginove :fuming:. edit: nemoram ni reci da naravno kad zablokira potrosnja moba ode u nebo i zagrijava se nenormalno. |
To ti se dešava samo na Operi?
|
Bok,
Ima li neka aplikacija koja moze zagasiti SVE tonove u odredjenom periodu po danima. Trenutno korisitm aplikaciju "I'm sleeping" i radi super OSIM Vibera, on ne tepe i svejendo stizu zvukovi od poruka i kad je u sleep modu :(. Thx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |