![]() |
Razmišljam o dodatnim pravilima, nešto kao:
7. Zabranjeni su izljevi ljubavi prema suborcu i nema onda - Pa to mi je frend: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : Osobno mislim da su ovi da ne velim koji iskvarili prvo savezničku stranu a sada probavaju to isto sa švabama ali - NEČE PROČI:D EDIT: Sad mi je jasnije zašto su se NOB-ovci raspali;) |
To bi bilo super pravilo samo moras uvesti da se odnosi i na admine... :)
Da, zato sam se ja vratio u Amere da pobjegnem od takvih koji su sad u njemcima. Pozdrav, pucamo se veceras! ;) |
ne mogu na serer... nekakav cityhall.iwd file error?!
tražim promptno objašnjenje, ili neki download link... |
Citiraj:
|
Ako ga nisi skinija ili jesi ali moze bit da je fajl corupted...probaj ponovno skinuti! Ja sam sada probao u spectator modu i radi bez problema...ucitava mapu!
|
Vrlo važna poruka u stickyu
|
sta je to ja sam na carentanu ajmo dolazite
|
Citiraj:
LOOL! to mi je bila najjača fora cijeli dan! osim onog kada se (mislim) renesis raznio boNbom. ili kada se doznalo da fleks nosi roza hulahopke. ili kada me je max pogodio u usta. u stvari, kad bolje razmislim, cijeli dan i večer je bilo urnebesno! a ovi koji su protiv gay fora vjerovatno naginju malo tome kad se ne znaju zahebavati u tom stilu! :D meni su ok dokle god mi je guza naslonjena na zid... |
Citiraj:
druga stvar. nisam znao da fleks nosi hulahopke? :eek: |
Hahahahahhaha :D ... mislim da cu malo smirit sa gay forama... :)
|
dokaz i na nasem serveru...
http://img89.imageshack.us/img89/681...00119zs.th.jpg islo mi.. :) P.S. sredio sam ono sa cityhall... radi sad, ali su mi čudne boje snijega na mapi.. gle: http://img89.imageshack.us/img89/149...00058yg.th.jpg |
Citiraj:
Download again. |
mape su skinute.
el daba je, kako sam vech i rekao fantastichna, i zaista bi bila shteta da ne udhe u rotation. ;) hill je takodjer super. downloadajte dechkovi, niti 40mb obje mape. |
Citiraj:
haha , to je rakov t-scum mod! : goood : |
Ja kemper :( pa nisam ja tolko lijen, samo sam jučer bio mortus od maturalne pa nisam bio raspoložen za hodanje :D
mape ću skinuti... pucamo se večeras... |
Ajd nek netko dodje na server da snimimo par zajebancija
|
Evo mene..idemo gore
|
Stižem dok se promjeni mapa sa demolitiona:D
|
Citiraj:
|
Kak instaliram te dvije mape?!?!
|
Citiraj:
Copy Paste u main direktorij Ali smo ako imaš originalnu igricu. Ako je piratska verzija neče ti htjeti raditi više niti jedna mapa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Opet si slobodan dan iskoristio za posjet Štefekovoj kleti.
|
Citiraj:
Npr. copy zzz_eldaba_v2.iwd to Call of Duty 2\main |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema tu puno pameti... |
ah eldaba jedna od zajebanijih SP mapa, kao i Hill 40. Ima na njoj mjesta za skrivanje no izrazito je linearna. Zgodno za S&D ak je sve na vrhu, ergo pokolj saveznika :D:D:D
|
:clap: evo za mali odmak od gey spika i odmor ociju
http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_an...k_spezial.html 1) kliknite na link 2) kliknite na fotku i povucite lijevo desno i pustite mis |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |