PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261025)

panda505 14.05.2015. 06:02

Citiraj:

Autor trouble (Post 2778671)
Ja doso kuci....di su realovci?

Još uvijek utapaju tugu i frustracije u alkoholu 😂

Kal-EL 14.05.2015. 06:08

Ja sam za Real ali **beš ekipu koja ne zabije iz igre, tako im i treba.
Nisam vjerovat da ću plakati za Modrićem ali je očigledno da im nedostaje. Žao mi bejla, može on puno bolje. Ronaldo nešto vrti ali najbolje bi mu bilo da ode negdje jer nije to to.
Kao da mu je svejedno.
Glupani kupe čičarita a puste moratu, mislim da je i u sportskima nekidan nešto o tome pisalo.
U finalu navijam za Barcu.

Mileni 14.05.2015. 06:54

Sinoc nisam nista htio spominjati, no nakon snimki iz svih mogucih i nemogucih kutova... - ono nije bio penal na Jamesu. Patuljak je naravno simulirao, kao sto je istu stvar pokusao ponoviti i kasnije.

Real je postao jedna smijurija od kluba i to vec duze vrijeme. Steta sto nema mirkeca da nam to obrazlozi, ali doci ce i on. Forza Juve!!

Brko 14.05.2015. 07:10

Citiraj:

Autor buljo (Post 2778662)
Ak me mozak dobro sluzi: 1 lp, 1 liga, 3 kupa.
U zadnjih cca 7 godina, uf, covjek bi ocekivao vise od kakti najveceg kluba na svijetu...
Ili se kupovi ne broje jer su nevazna natjecanja (bar po rijecima mirkeca), tak da im ostaje 1 lp i 1 liga sa najskupljim igracem na svijetu...

Ne zamaraj se. Vidiš da je rastrojen :D
Prvo nije proveo sinoćnji život pred televizijom ali je svejedno našao vremena da malo glumi Liverpool navijača gdje se priča o prošlosti i tako to :)
Al ajd, barem je skupio snage i hrabrosti se javiti pa makar i opravdanjima te uvijek jeftinim floskulama o "userima koji se naslađuju" preko "treniranja 10 puta dnevno" do statistike povijesti "di se ima dvoznamenkasti broj trofeja". :D

I sad opet nađeš moj post od pred negdje tjedan dana i vidiš da je seronja Brko već napisao što će se napisati u slučaju prolaza Juveta. I napisalo se :D

Prajsles :)

No, kakva Hala, kakvi bakrači. Finale će bit odlično. Juve ide do kraja :D

robert7 14.05.2015. 07:15

Hala geloje :D Opet je nestao :D

Svaka cast juventusu, bit ce dobro finale jer toliko svi htjeli juve jer je na papiru bio najslabija ekipa, al su pokazali kak se igra sa zeljom, a ne ova preplacena bagra koju nazivaju kraljevskim klubom i galacticosima a nemaju postenu zvijezdu osim ovog zgeliranog kaj zna punit granadu i slicne ekipe, pa se ne pojavi na bitnim tekmama. Penaldo bog

Kal-EL 14.05.2015. 07:20

Meni se cini da je penal bio ali opet, svasta suci sviraju i ne sviraju (inace u nogometu).

Brko 14.05.2015. 07:24

Penal je bio, po nozi ga je zveknuo a ovaj se još ljepše bacio i penal je neminovan :)
Zato je panj drugi put dobio žuti... a da je malo pametniji tj da mu mozak radi barem u 2/3 režimu rada, lijepo bi se postavio i Vidal bi ga taman pobrao laktom. I eto drugog penala i možda crvenog kartona. Ovako se bacio ko zadnja budala. Hua :D

Mileni 14.05.2015. 07:36

Lijepo je Tudor to opisao (imho naravno). James se bacio, tek nakon sto se bacio nastaje kontakt.

No zanimljiva je realova igra bila nakon sto su primili gol. Nisu uopce pokusavali zabiti, vec iznuditi jos jedan penal. Ne znam samo jel taj dio smijesan ili pak zalostan :D

Brko 14.05.2015. 07:48

Opravdan :)

Doink the Clown 14.05.2015. 07:53

Juve i Real su klubovi koje organski ne podnosim već 20 godina (uz Bayern i Čelski :D) ali prema Realu gajim jedan poseban osjećaj gađenja tako da sam sinoć navijao za manje mrskog i juventini su to pametno odigrali za prolaz ali mislim da protiv Barce to neće proći, ipak Barca ne bazira igru na iznuđivanju penala :D

vorda22 14.05.2015. 07:58

Citiraj:

Autor buljo (Post 2778662)
Ak me mozak dobro sluzi: 1 lp, 1 liga, 3 kupa.
U zadnjih cca 7 godina, uf, covjek bi ocekivao vise od kakti najveceg kluba na svijetu...
Ili se kupovi ne broje jer su nevazna natjecanja (bar po rijecima mirkeca), tak da im ostaje 1 lp i 1 liga sa najskupljim igracem na svijetu...

nazalost, timski sport je to i odlucuju sitnice. ali dobro, ne zavaravam se ja gdje zivim. ovdje je ivanisevic bio indijanac dok nije osvojio wimbledon, iako je 10 godina zario i palio u samom vrhu tenisa. zbog toga se i modric ozlijedio, jer ga je "i moj brat takodjer" morao forsirati u nebitnoj utakmici, samo da bio ostavio sto bolji dojam.

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2778698)
No zanimljiva je realova igra bila nakon sto su primili gol. Nisu uopce pokusavali zabiti, vec iznuditi jos jedan penal. Ne znam samo jel taj dio smijesan ili pak zalostan :D

ma da, treba pritisnut onda jos duplo jace, pa igras doma. ovak u sportu gdje sreca najvise odlucuje, popijes neki odbijanac-krumpir i to je to...

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2778689)
Ne zamaraj se. Vidiš da je rastrojen :D
Prvo nije proveo sinoćnji život pred televizijom ali je svejedno našao vremena da malo glumi Liverpool navijača gdje se priča o prošlosti i tako to :)
Al ajd, barem je skupio snage i hrabrosti se javiti pa makar i opravdanjima te uvijek jeftinim floskulama o "userima koji se naslađuju" preko "treniranja 10 puta dnevno" do statistike povijesti "di se ima dvoznamenkasti broj trofeja". :D

I sad opet nađeš moj post od pred negdje tjedan dana i vidiš da je seronja Brko već napisao što će se napisati u slučaju prolaza Juveta. I napisalo se :D

Prajsles :)

No, kakva Hala, kakvi bakrači. Finale će bit odlično. Juve ide do kraja :D

juve sto je odigrao, odigrao je...

Brko 14.05.2015. 08:09

Nebitno je. Bitno je da je Real zapeo u polufinalu i da sada vidimo oće li Fiorentino slani Perec izvaditi kičmu iz ormara i poterat nekolicinu igrača i trenera. Nadam se da oće.

panda505 14.05.2015. 08:16

Igrač za male tekme geloje.
Granadi zabit 5 komada, a u polufinalima i finalima LPa nestat.

Brko 14.05.2015. 08:20

Ne ne, zabit nebitni penal i veselit se kao da je pobjedonosni gol. Ali ne veselit se sa suigračima kad se zabije gol u 93 minuti s kojim je klub preživio...

ivan77 14.05.2015. 08:20

biti će zanimljiivo ovo finale.
Nekako mi miriši na reprizu finala Chelsea i Bayern,kad je CFC uzeo
titulu, a bio je apsolutni underdog.
Moglo bi se desit isto i sa Juventusom. Očito je da su ovi španjolski klubovi precijenjeni.

freddie 14.05.2015. 08:23

Joj,nemrem nać onaj moj post od prije kad sam napisal da je ovaj Real jednostavno šugava ekipa sa još špugavijem trenerom pa su me popljuvali a eto, i sinoć se to lijepo vidjelo.Sve čestitke Juventusu,odigrali taktički dobro i hrabro.

Brko 14.05.2015. 08:26

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2778714)
biti će zanimljiivo ovo finale.
Nekako mi miriši na reprizu finala Chelsea i Bayern,kad je CFC uzeo
titulu, a bio je apsolutni underdog.
Moglo bi se desit isto i sa Juventusom. Očito je da su ovi španjolski klubovi precijenjeni.

Ne filozofiraj nego daj procjenu, ko osvaja i kojim rezultatom :D

buljo 14.05.2015. 08:27

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2778693)
Penal je bio, po nozi ga je zveknuo a ovaj se još ljepše bacio i penal je neminovan :)

Zapravo ga nije zveknuo, postojao je kontakt i zato se kakti moze opravdat penal al po tome ispada da se svaki drugi takav kontakt moze svirat kao penal.

I molio bi dezurne mucke provokatore koji barcu zovu penalona nek prvo pogledaju u svoje dvoriste, zadnje 2 tekme 2 penala, jucer isforsiran, a bome i kasnije padaju ko pokoseni :D
Da penal ne izbacimo iz konteksta kristinu mozemo pocet zvat PENALDA, tko je za? Svi! Prijedlog usvojen :)

Bome se ovi realovci sakrili ko ciju ciju zivotinje :D

ivan77 14.05.2015. 08:30

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2778721)
Ne filozofiraj nego daj procjenu, ko osvaja i kojim rezultatom :D

Pa nameće se odgovor, po svim pokazateljima, Barca bi ovo trebala dobiti vrlo lagano.

ExtremePower 14.05.2015. 08:30

Stara Dama rasplakala kraljeviće! Čitam malo bosanske i svjetske portale...:D
Haa,haaa evo konačno da se i ja veselim prolasku u finale. :)
vorda22, imam informaciju da Niko i njegov brat također ne vole kraljeviće,
pa su namjerno forsirali modrića da se ozlijedi. :roller:
a i teško je bilo za igrati jučer, sparina, kristina se svako malo polijevao vodom. :D

buljo 14.05.2015. 08:31

S obzirom da ivanu ove sezone ide malo bolje, mislim da je ovu pogodio, nakon par promasenih :)
Fala ivane. :D

panda505 14.05.2015. 08:37

Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2778725)
a i teško je bilo za igrati jučer, sparina, kristina se svako malo polijevao vodom. :D

Neš si ti pobrko.
Nije to bilo do sparine. To je za geloja bila audicija za Nivein novi gel za tuširanje ☺️

EDIT: http://i.imgur.com/T9l3vlh.gif

looooooool

ExtremePower 14.05.2015. 08:44

panda505, ova ti je dobra.... :goood:
a možda se je često umivao da od znoja ne dobije prištiće po licu... :D

vorda22 14.05.2015. 08:44

Citiraj:

Autor buljo (Post 2778722)
Zapravo ga nije zveknuo, postojao je kontakt i zato se kakti moze opravdat penal al po tome ispada da se svaki drugi takav kontakt moze svirat kao penal.

I molio bi dezurne mucke provokatore koji barcu zovu penalona nek prvo pogledaju u svoje dvoriste, zadnje 2 tekme 2 penala, jucer isforsiran, a bome i kasnije padaju ko pokoseni :D
Da penal ne izbacimo iz konteksta kristinu mozemo pocet zvat PENALDA, tko je za? Svi! Prijedlog usvojen :)

Bome se ovi realovci sakrili ko ciju ciju zivotinje :D

barca i njeno simuliranje svega i svacega, te sirenje ruku prema sucu vise od mise kovaca su posebna prica. :)
iako moram priznati da su se nesto popravili po tom pitanju, cak se ni neymar vise onako krvnicki ne bacaka kontra svih pravila fizike.
svejedno cu za njih navijati u finalu.

buljo 14.05.2015. 09:07

Ove godine smo vidjeli da se par barcinih padavicara nista vise niti manje ne baca od decki iz ostalih klubova.
Sirenje ruku i cvil cvil kod suca imaju svi, amdo se kunuo u engleze pa je svih 12 igraca celskog doslo do suca kad je ibra onak startao na oskaru koji je za ono prenemaganje mogao dobit oskar.

Bas sam pratio malo te stvari ove godine da vidim dal sam ja slijep i subjektivni fanboj poput mirkeca ili ipak ima objektivnosti u meni, i dosao sa do zakljucka da se barca nicim ne istice, kako sa bacanjem, glumom, sucima, penalima i mahanjima. :)
Penalona i uefalona govore ljudi koji na spomen barce ce prvo pocet pricat o 2009 iako je proslo vec 6 godina.

1v@n 14.05.2015. 09:23

Ma vraga svi. Bayern (zanemari Robbena) vjerojatno jedini nema padavicu. Koga su god složili u zadnjim tekmama na pod, nit je bilo prigovora sucu, nit je bilo valjanja i držanja za noge.

S druge strane pak...
https://www.youtube.com/watch?v=TQ36cMF6jYY

Brko 14.05.2015. 09:39

Osim mahanja rukicama ko sumanuti kad je barca zabila za 1:1.

buljo 14.05.2015. 09:41

Kak zanemari? Ako imaju jednog to je to.
Na stranu ovaj glumac alba, jel normalno tako udarat igraca?

karlo10 14.05.2015. 09:44

I to je Robben poćel prije 2 godine, dolaskom šarlatana. Prije se nije tolko bacal u 16.

Mene malo smeta dok se Ribery svadi s sucem, istina i bog da dobije batina dok dribla non-stop, ali mogel bi malo živce kontrolirat, ne ko neki ljakSe iz županijske lige deračit se na suca...

I nebrem sakrit zadovoljstvom prolaskom Juveta, sad sam za njih u finalu :)

Uvijek su mi bili dragi poslje Bayerna, Ajaxa i Atletic Bilbaa. :respekt:

1v@n 14.05.2015. 09:47

Pa zanemari jer je Robben odigrao koliko tekmi u LP ove sezone? Gledaj Barcelonu i Bayern u obje tekme. Bayern je odigrao gospodski, bez prigovaranja i bacanja.

A ono mahanje je bilo zbog ofsajda. Neymar je bio u ofsajdu kad je Messi dodao Suarezu. Valjda su mislili da je ostao i kod dodavanja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46.