![]() |
Citiraj:
Šta je ljudi nikome se ne sviđa S4 i promjene? Iskreno meni se uopće neda više igrat poslije svih tih promjena, osjećam se kao neki nub koji je tek počeo igrat i trebam tek naučit igrat. |
Edit: sorry double
|
Citiraj:
recimo meni osobno promjene toliko i ne smetaju, svi su se žalili i na promjene početkom S3 pa su na kraju bili svi sretni i zadovoljni, tak da, što se promjena tiče, toliko me i ne smeta (pogotovo kad mi main nije jungler :D ), a i siguran sam da će riot nešto riješit u vezi toga svega ono što se kod mene desilo je obićno zasićenje sa igrom, jednostavno mi se više ne da, kad je bila sezona, prosjek mi je bio po 4-5 gameova na dan tak da ono, sad više ni volje nemam (tak ne'š mi se desilo i prošle godine) |
Trebalo bi fizza nerfati, jer osobno meni nije normalno da on na lv 2 ako doskakuće do mene me spušta za 80% hp :/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i meni volja za lol lagano prolazi...bio sam na 98 points,...odigram igru dogodi se afk od početka igre sa takvim noobovima da to nema nigdje [ nas 3 vijamo heroja ja ga napadnem ova dvojica odustanu i počnu bježati ostave me samoga i takve glupost...] ...80 points...OPET afk :D gdje nemamo nikakav support bot nafida njihovog adc gotova igra...50 points,..3 topa :D počne s vađa počne trollanje lik počne namjerno feedati gotova igra :D 30 points...nemamo adc uopće a nemamo ni supporta :D svi sami trče po mapi i bez obzira koliko im puta napišeš dont go alone svatko posebno dive na njih petoro,...18 points...afk bez supporta :D :D :D 0 points...neznam zašto uopće i igram ranked.... jednostavno ljudi u ovoj igri su nešto nevjerovatno :)riot je toliko glupo napravio to bodovanje i baš to gubim i previše volju za lol...prije sam igrao od jutra do navečer sada odigram možda 3 po danu i to me previše iživcira...nema šance tko zapne u bronze neka obriše account i kreira novi...tamo kakvih igrača ima pa to nema nigdje :) i da sad će mi se javljati pro playeri govoreći kako ako si dovoljno dobar možeš sam pobijediti petoricu kako ako si savršeno odigrao sve nema šance da izgubiš bla bla bla...jedete govna -_- dobar si koliko ti je dobra ekipa i nikako drugačije...koliko mi se puta dogodilo da sa kha imam score bezbroj 0 bezbroj pa glupi bot ili top nafida i moš ga hebati :S glupost kako su napravili to bodovanje....
|
Bok ekipa.
Zanima me da li je itko od vas kupovao RP pomocu "paysafecard" ? Prolazi li normalno ako kupim tu karticu kod nas |
Citiraj:
Btw probao sam sada sa ovim starim bonom od paysafecard uplatit sad 2.5€ i piše sljedeće: Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Piše ti u nazivu linka, LCS promocije. Konačno se i igra na 3.14 patchu. I u ovom prvom gejmu igra bog Solo Q-a, Mimer.
|
Citiraj:
Ok, hvala ti puno ;D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dosadni gameplay..još zadnja 2 metcha otkazana radi connection problema...u usporedbi sa sv prvenstvom ovo je smijeh...:D
|
Ja uopće ne volim te gluposti gledat, kad god sam pokušao gledao sam 2 min i onda pauza 10 min... napokon počne i opet 5 min igre 10 min pauze.. jbt to
|
Mahh.. gorenje ovaj bronz 1. i dalje po 4-5 bodova dobivam/ gubim. sada sam na 35 bodova a odigrao sam već jedno 20-25 gameova u bronze 1 ( Od zadnjih 9 7 dobivenih imam ) i nikako da više počnem dobivat :(( Još nešto počelo me u zadnje vrijeme s gold igračima sapajati da se malo umislim ili ti igrači imaju jako loš mmr ? :)
|
Jako loš MMR
|
Možda boostaju nekoga ? o.O
|
Trenutno traje OGN pa tko želi neka nabaci pogled :)
|
volio bih pogledati ovu sktt1 vs cj blaze...zna netko u koliko sati to počinje? mislim da svi znamo tko će biti pobjednik ali živo me zanima kakve sad boleštine će raditi :D
|
S obzirom da sam ja malo sporiji, ja sam tek sad shvatil da je teemo pravi motherfucker sad, čisti overkill
nema više oraclesa i možeš imat samo jedan vision ward, što u prijevodu znači da si protiv teema jebo ježa u leđa :) |
Za sve one koji uvijek krive druge igrače:
Respect! |
:stoopid:
Da ga vidim uživo poklonio bi mu se :care: Svaka čast :respekt: |
Citiraj:
MA PUJ! |
Citiraj:
Jbg nub sam očito :) Btw Doublelift (klik) je napisao tekstić za pre s4 ADC tier list :goood: |
Citiraj:
Ali ovaj dio zašto nemožemo mi dalje od golda, ili zašto netko nemože u gold etc, ako on može je totalno relativno i po meni malo glupo. Zašto onda ti panda nemožeš, ili nisi u diamond npr. Zašto ja nisam u diamond npr. Čovjek ima super kordinaciju ruku i nogu, savladao je miš i tipkovnicu i gameplay njega i nekoga ko nema taj hendikep je gotovo isti, tj. da gledaš stream a ne vidiš njega, nebi niti znao što je to s njim. Čovjek je talent, mi nismo, neko nije stvoreni za gaming, neko je manje stvoreni od drugoga, neko je manje sposoban, netko jednostavno nikad neče naučiti igrati, ma i s 3k normal mečeva. Možda sam i ja jedan od takvih. Ali od tih milju ljudi koji igraju (bezveze govorim) ima nas različitih. Da ima imalo istine tu, da mi zdravi i normalni bi morali biti bolji npr. od njega, onda bi svi bili diamond IV i više. (pošto je on diamond V). Nemamo opravdanje zašto nismo više od golda, ili zašto nismo bolji igrači od njega. Mnogi od nas igraju nogomet 15+ godina (ili bilo koji drugi sport) pa ne igramo u barci ili realu, ili pak u LA lakersima. Vidio sam već par takvih hendikepiranih u igrama, koji su daleko na vrhu svoje klase, ali šta onda... Ima nas svakakvih. |
Da skratimo priču, frajer celi hebeni dan igra igru. Znači spava - igra - ždere - igra - spava - igra itd. Ne jebe mene to kaj je invalid, al me jebe što sad pljuje druge igrače koji actually imaju posao/život/režije itd i koji ne mogu cijele dane igrati igre i uvježbavati taktike. Možda će ovo zvučati sebično, ali mislim da svi mi (da provodimo toliko vremena uz lol) bi bili u Diamondu. Bez trunka ironije ovo velim. Nekome bi trebalo više, nekome manje, ali krajnji rezultat bi bio Diamond 5. Tj odgovorno tvrdim da svatko od vas može unutar mjesec dana svakodnevnog 16 satnog igranja i žderanja preskočiti jednu diviziju (Silver - Gold - Platinum - Diamond). Tak da ovaj kreten machs ili kaj već može slobodno odjebat u poskocima sa svojim argumentima jer isti ne drže vodu. Jednog dana kad mu naprave umjetne ruke i sve ostalo kaj mu već fali, onda će početi raditi/jebavati/brinut se za roditelje i djecu i past će u Silver/Gold. Eto, ko misli da sam u krivu, ne platim mu pivu :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |