![]() |
Breaking bad odličan kao i uvijek. :)
|
Da odličan, ne znam kad sam zadnji put gledao otvorenih usta do poda :D
Ni jedne sekunde nije bilo dosadno. Eh da je više takvih serija na tržištu. Citiraj:
|
drugi dio ove sezone breaking bada je nenormalan.. neviđeno dosad. Vidi se da redatelj od prve sezone i prve epizode zna sta radi, i da ima cijelu pricu od samog pocetka.
|
Citiraj:
|
uhvatio se malo arrested developmenta... moram priznat da su zgubili edge od prije.
daleko od lošega, ali nije to to imho. |
Stvarno? :) Meni je ova zadnja sezona najbolje napisana još. Pogledao ju dva puta i drugi put mi je bila još bolja. Prepuna je sitnih "clueova".
|
možda mi splasnuo entuzijazam hebiga :D
|
Breaking bad :D
Fak jea... konačno se nešto počelo događati. |
Koliko se ja sjećam, prošli tjedan ti je bio too much, a ovaj se počelo nešto događati :D
|
Citiraj:
|
baci oko i na wire ako nisi
|
Citiraj:
|
Solidan kraj za Breaking Bad. Jos je ostavljeno i materijala za nastavak, mada sumnjam kad se sjetim prve scene iz prve epizode ovog kraja ali ko zna..
Vecina serija se pisu u hodu tak je i ova... |
Citiraj:
|
Naravno da su još dvije epke :) Nije gotovo :)
|
Ja mislil da je gotovo. Eh jesam neinformiran. Meni je ovo izgledalo kao kraj.
|
Breaking Bad. :O
Citiraj:
|
Ma ja blesav sam nekak uspio procitat da epizoda traje samo 27 minuta i automatski si utuvio u glavu da je to finale. Epizoda mi je proletila sam tak i cijelo vrijeme je gledam ko da je zadnja. Valjda sad nastavlja gdje je i pocelo u ovoj rundi..
|
Citiraj:
@hylem - to što ste ti i mad duke fanbojsi i očito vam je normalno da je samo vaše mišljenje točno i ispravno, samo dokazuje koliko poštujete tuđe mišljenje. Jamačno ste si vrlo super :D uostalom, što se imam raspravljati sa vama. :rolleyes: |
Briješ. :) Sezona je super. :)
Mislim da ću zadnje dvije odgledati u komadu. ;) Treba samo izdržati ne pogledati. :D |
Ma, neki ne mogu prepoznati kvalitetu ni da ih pogodi u glavu :D Attention whores :P
Baš me zanima sa čim će zamijeniti BB, te iduće sezone Mad Men. AMC je bio praktički nepoznanica prije BB-a, a za tako "mladu" mrežu nisu fulali ni sa Killingom. Šteta Rubicona (Walking Dead ajde, kaj je tu je. Bar im ga hrpetina ljudi gleda). |
Citiraj:
@Hamm pogledat ćeš zadnje dvije u komadu, kao šta si sve ove do sada pogledao u komadu:D Po meni vjerojatno i najbolja epizoda sezone, vjerojatno i serije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Wire je prošlost, pogotovo kasnije sezone, a pati čak i od dječjih bolesti kao fiks ideje da "mora" biti u 4:3 formatu (budale). Šteta, serija koja je počela tako jako da završi sa onim slumom gdje vlada "bezakonje" itd. :D
|
To je format toga doba :D
A sve je to osobni dozivljaj koja je bolja, itd.. Inace, iznenadio se na pocetak epizode BB s obzirom kako je pucnjava tekla u prosloj epizoda |
Citiraj:
|
Ma zahebavao sam se bio (smajli je na kraju).
A to dokumentarno mu je ostalo od The Cornera, koji je ujedno dokumentarac i dramska serija. |
+1 juice.
Uzivam u bb-u, ali wire je wire i uvijek ce bit. Svaka sezona ima ono nešto, i sve to u jednom kompletu na kraju izgleda fenomenalno. Osjećaj kad sam završio sa svim sezonama wirea nisam doživio sa ničime na tv-u dosada. Makar je malo nezahvalno usporedivati wire i bb, ipak su to dosta razlicite serije makar ih dodiruje ista tematika. Wire je ipak dosta realniji i ozbiljniji.. BB je show, zabava, ludilo, šok i nevjerica i to se naravno cijeni :D |
Novi Strike Back je standardno dobar, dosta napeto.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |