![]() |
Sve je provjereno, sve u redu. Sutra ću vratit XP pa šta bude :D
|
Nemoj đabe vračat XP, razlike u FPSima nema između VIste i XPa
Do nečeg drugog ti je Pa ja sam 125 lock imao sa jednom 8800GT, i to na visokim grafičkim postavkama, i 1680x1050, bez da sam nešto po configu previše mjenjao Jedino što je must have za svaki config je : /cg_fov 80 /maxpackets 100 /snaps 30 EDIT: BTW, evo djeco kako se to radi :D :CoolRamb: http://72.52.144.107/~w3dizajn/pce/i...zopo_thumb.jpg http://72.52.144.107/~w3dizajn/pce/i...zmv8_thumb.jpg Sa jednom raketom prvi put x3 killa, drugi put x2, i to obojicu iz mog klana :D :fiju: |
Onda nema bit šta drugo osim procesora :nono:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebao sam to zarcniti u pejntu nebi se niš vidjelo :D :D To lik pol sekunde nakon što sam ispalio raketu izašao ispod mosta i ubio me :zdero2: Omiljene lokacije za spucati raketu su mi on kučica kod Spetz spawna na Overgrownu, ja od dolje iz korita spucam u strop kroz prozor, pa kuća sa MG-om kod SAS spawna (kat naravno, HQ kuća) te library, isto ja vani i spucam gore kroz prozor :D Samo čitaš na chatu "lol, wtf, omg" i slično :D |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja cu poludjetiiii,pls help,ako ima gdje drugo ili ovdje rijesenje ispricavam se unaprijed ugl. Reinstaliram windovse prije 2 dana,instaliram sve drivere osnovne programe itd. i CoD4 ,i igram prvi dan sve normalno ko prije reinstalla,cak sam imao 5-8 fps-a više i igra je isla super fluidno....upalim ju danas i boom udje u igru crni ekran izbaci me na desktop i directx error,pls help to je u mp ,sp se niti ne pokrece -.- ,kliknem i nista,cak ni crni ekran nista....pls help
slikica: http://img254.imageshack.us/img254/7047/aaaaau.jpg edit: pokusao sam i bez xf-a isto sra... |
tako je i meni updateaj na najnoviju verziju drivera graficke kartice i directx 9...:)
|
Citiraj:
pa naravno da je ekipa ok kad je snorky tamo :D! |
Citiraj:
Ako ne, reinstalacija, odnosno upgrade directx_a (9.0c naravno) |
Citiraj:
Ma pomogli su novi driveri,ali ne kuzim zasto mi je prije formatiranja sve nromalno radilo sa driverima sa cd-a graficke a sad nije htjelo,direct x ofc 9.0c,a geforce je kartica i reinstalirao sam bio |
Rjeseno
|
http://img29.imageshack.us/img29/564...5113354.th.jpg
mislim da je to ok rezultat, S&D gametype, igrano s najlegendarnijom puskom, G3 + Silencer |
Dobar je rez, ali s obzirom na navedenu pušku i silencer + vjerovatno UAV Jammer i Dead Silence, ne treba očekivati ništa drugo. :D
|
btw može neki ip od servera gdje se igra samo snipom?
|
Ja na Kuji igram samo snipom.
|
Probaj u game monitoru napisati "sniper only" ili tako nesto ;)
|
Citiraj:
Glup potez, najbolja puska u igri |
Ja mjesecima umirem za kakvim Downpour only 24/7 HC serverom, ali ništa...
Uz Overgrown meni daleko najdraža mapa Ima jedan, u Americi, dosta i posječen, samo na 1.2 patchu. :( Citiraj:
Navodno da će ju izbaciti... da... bio sam jako razočaran na tu vijest Očito čemo mi skill-eri bit osuđeni na M14, koji je užasan sa meni najdražim dodatkom - silencerom :/ (zbog nepreglednog polja ispred sebe kada se ide sa sights up) |
Citiraj:
Server Nameo: Fp public [Elite Snipe & Knife only] [Promod_Live] Server IP: 85.190.6.142:28960 Game Type: TDM |
e hvala, dobar je
|
e ak reinstaliram igru i nazad kopiram save game, ispunjeni challengi, rank, exp, oružja...to će mi se sačuvati je?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dovoljan ti je samo mpdata file Naravno, bilo bi najbolje i da je isti key nakon reinstala Citiraj:
Nije bitno sa kojim keyem ideš, mada je preporučljivo imati isti key, onda nema zayebancije sa "prilagođavanjem" novog keya staroj mpdata-i Citiraj:
Gadno :( Sječam se kad sam ja prvi puta sa defaulta prebacio na maxpackets 100 i cg_fov 80, preporodio sam se :) |
Citiraj:
e sad možeš si napravit prije no što deinstaliraš evo ovako 1. odeš u windows registry (može: start->run->upišeš regedit) i nađeš activision i cod4 i to sejvaš(desni klik -> export, i staviš di hoćeš) 2. kopiraš iz foldera od igrice, iz svog profila fajl mpdata (u tom fajlu su podaci o akauntu tvom), a možeš si spremit i mp_config isto(tak da ne moraš ponovo radit novi kad reinstaliraš) 3. kad instaliraš ponovo dovoljno je dvaput kliknut na ovaj registri fajl i yes da hoćeš spremit u reg od windowsa, i vratiš mpdata na isto mjesto (moraš pokrenut jednom igricu prije da ti se pojavi folder sa profile il kak se već zove) i to je to dodatak jednostavnije ali i nesigurnije je da si sejvaš cd-key(možeš ga isto vidit koji je i mijenjat u registriju) s njim instaliraš, i na isti način bekapaš mpdata |
Citiraj:
|
pa key mi je original, pa normalno da ne budem drugog koristil (al je nakndadno kupljen)
a kaj se .cfg-a tiče baš zbog njega brišem igru, imal sam defaultni, pa sam ne netu vidio jednog koji mi je izgledal fora, ne makne nikakvu travu i to nek sve osvijetli bla bla, uglavnom htio sam vidjet kak izgleda...al sam svojeg zaboravil spremiti:hitthewal: pa sam izbrisal cfg pokrenul igru složil rezoluciju, bla bla, al mi sad onak malo šteka igra, baca me iz onog servera gdje je overgrown only, kao neki corrupt memory...dal mi i frend isto svoj cfg (nije ništ mijenjano u njemu) al me isto baca van... btw hammer ti imaš neki costum made ili??? |
Samo izbriši sadašnji modani cfg i pokreni MP, igra će sama generirati defaultni.
ja imam svoj u kojemu sam promjenio tek nekoliko stavki, ugl uključio sve ono load scale rigid, travu, sunce, maxpackets 100, FOV 80, snaps 30 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |