![]() |
vidit cemo, ovo je jako spekulativno trziste, jako osjetljivo
|
Opet sve pada, dosta strmo. Je li to novi pad o kojem se priča? Hodl ili vratiti u fiat?
|
jos jedan odbijanac gore ispod 11k i onda laganini svemu sudeci nekoliko dana struganja prema dole.
|
Citiraj:
|
Šta znači gotova priča?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Da nema budućnost
|
Citiraj:
malo ne stručno od mene, ali to sam pročitao početkom 12 mj i više ne sjećam točnih razloga. Tada mi je imalo logike, a sada ne želim gluposti pisati pošto sam zaboravio.
Zato sam i stavio komentar da dobijem i druga razmišljanja :) |
Kutak za trejdere
Citiraj:
To ne samo da je nestručno, nego i totalno nekorektno. Negdje tamo ne znam gdje i ne znam kada sam nešto pročitao i sada me zanima vaša analiza i komentar toga? Svašta... |
Sad zamisli da to izjavi neki poznati portal/novine i eto ti princip FUD-a...
Pa upravo to...
|
Pardon ekipa, nisam mislio ništa krivo. Rookie izjava...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo tako... Da skratim priču za rookije: BTC, LTC i ETH su sveto trojstvo. Oko njih nema diskusije. Sve ostalo je rizična investicija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. naletio na ovo... Tabela altova za koje je izračunato da bi trebali kroz malo duži period (par mjeseci) donijeti gotovo sigurnu zaradu u bitcoinu (ne dolaru). https://docs.google.com/spreadsheets...Joq47/pubhtml# Tekstualno objašnjenje kako je čitati: Video objašnjenje: https://vimeo.com/255804540 Praktički, ovih prvih 20 imaju najveće šanse, poredani od vrha prema dnu. |
Kutak za trejdere
Neo je tata mata, ja velike nade polažem u njega :)
A ltc, kralju pa litepay kad krene ltc je na konju, plus jos nekih stvari velikih najavljuju, ovo ce biti super godina i za neo i ltc, samo cjenu ce diktirati tata btc. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jeste skužili etc kako raste
|
Je li tko radio SEPA nalog preko PBZ banke prema Krakenu? Odbijaju li to ili uredno prolazi?
S obzirom da se ide po SHA, stigne li manji iznos na Kraken acc i ukoliko je tako, koliko manji? Znači šaljem 100€, 30 u startu uzme PBZ, a na kraju mi na acc stigne..... |
Citiraj:
:chears: volim etc, em je jeftin em ide fork , em ga volim em ga opet volim :D |
Citiraj:
30 kn ti uzme bez obziru na cifru koju uplaćuješ, a tamo sjedne tvoj cijeli iznos, dakle iz tvog primjera punih 100€. |
ICX se približava vrlo dobroj kupnji na području od 38000-42000 sat...
Long-term mislim da je to jedan od najboljih coinova. |
Nije li ETH sad nisko u odnosu na BTC 0,084? A vidim da na Bittrexu jedan prodaje 11000 ETH za BTC pa mi nisu jasni njegovi motivi.
|
Pre dva dana je bila prodaja 111.000. Vjerojatno održavaju umjetno cijenu
tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3) |
Navodno na Yobitu ako imaš litecoin, daju litecoin cash
Jedan lcc vredi 10$ Sad koliko je sve sigurno! Ja nebi riskirao. |
Citiraj:
|
zanimljivo, bitcoin i litecoin su se odlijepili od eth i xrp. Odnosno eth i xrp više ne prate rast bitcoina kako je bilo jako dugo.
|
Top South Korean Crypto Regulator Found Dead “From Unknown Cause”
P.S. Dobar video o Iconu/ICX od navodno cijenjenog trejdera: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |