![]() |
Pozdrav, sjecam se da je prije na WIN10 bila sistemska aplikacija Telefon i Poruke. Inace posjedujem ThinkPad X1 tablet i silom prilika imam SIM karticu u njemu. Jel uopce moguce upucivati pozive preko racunala i slati poruke?
Nasao sam aplikaciju poruke, i uredno mogu primiti SMS na nju i procitati ali ne mogu odgovoriti, pa mi nije jasno zasto? APN je postavljen za internet i savrseno funkcionira ali ove druge dvije funkcije bi mi znatno olaksale stvar, pa molim pomoc |
Ekipa jesu li oni key kodovi za Win10 na Ebayu za par dolara još uvijek legit?
|
Pred 2 tjedna su bili ;) 2.30 USD sam platio zadnjeg.
Edit: pardon, 2.30 GBP Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Vjerujem tj želim vjerovati da je pod "leđit" mislio da su za po doma dobri tj da aktivacija prolazi :)
Jer ako opet krene saga sa 100 postova jesu li legalni ili nisu za firme i obrte... :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da da, pod legit mislim "za po doma" :)
Ako imate link prodavača od kojeg ste kupovali šibnite mi na pm da kupim od provjerenog ako ne uspijem složit Win7 na PC-u. |
Iz mog historyja su svi "nestali" čak i ovaj od pred 2 tjedna.
Ma samo gledaj ove što ti imaju Instant Delivery i što veći positive feedback. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
m da. kolko sam ja skuzio to nestajanje je najveci problem u biti jer evo neki dan krepala licenca od ESET.a sto sam uzeo. radila nekih 3 mjeseca. i sad bi ja to reklamiro, ali nemam kome...
jednom mi je vec krepala prijasnja, ali nakon 15ak dana, reklamiro tipu i odma dobio novu. treba trazit sellera/shop koji vec dugo existiraju, al neznam koliko je to zahtjevno/problematicno. |
Rokni ga preko paypala i bok
|
al proslo vec preko 3 mjeseca? sta nije limit preko baje onih 45dana ili kolko vec?
|
180 dana na paypalu
|
najjjjs.
pretpostavljam da to idem direkt kroz PP ne baju? zahvaljujem. odoh na*uzit sellera :D sori na OT |
Kolege da vas još nešto pitam, nešto sam čitao/čuo da kod desetke nije potrebno instaliravati drivere jer os ima sve u sebi ili skine preko windows update-a što mi je teško za povjerovati pa da vas pitam je li to istina ili?
|
jeste, donekle
donekle iz razloga što meni skine prastare nvidia drivere recimo, tak da to manualno moram stavit na najnovije što se tiče chipseta i tih ''bitnijih'' stvari, sve skine kak spada |
Preko windows update-a ili?
|
da ali nemoraš ništa kliknut, čim se komp prvi puta upali nakon onog ekrana ''hi, we are setting things up for you bla bla'' kad uđe na desktop ništa ne diraj neko vrijeme, jer on sam pokrene download preko windows updejta
|
A onda dobro, a ovo za grafu što kažeš, je li potrebno baš kroz safe mode brisati drivere pa na “čisto” instalirat ili samo može i update drivera?
|
to je sad od osobe do osobe
ja osobno skinem najnovije drivere, i u installeru odaberem ''clean install'' i za sad funkcionira odlično |
ja nit to .. pregazim ovak .. next next javol .. i to je to
za sad sve radi a i jednom stavis GPU drivere i zaboraviš na igrice osim ako si gejmer i baš te nova igrica zajebava, da se ruši zbog gpu a prije se bude zbog kreka :) |
A je li itko možda prezire desetku kao ja pa da je išao radit da desetka izgleda kao sedmica, je li moguće išta takvo? :D
|
enđoj
:D |
Dobro parče softvera. Koristio sam to godinama na Win7 jer mi je falio UP button u exploreru budući da Win7 po defaultu nema (samo back i forward).
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Dodal bi i Clover k tome.:)
|
Svaka čast svakome tko se uspio prilagoditi na ovo čudo. Koristim desetku 6 mjeseci na poslu i bljuje mi se svaki dan. Možda je to i zbog posla :D ali svejedno nije mi lako koristiti to čudo.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Clover koristim vec duze vrijeme, ali otkako sam presao na 3 monitora, imam problema s njim.
Naime, samo na skroz lijevom monitoru vidim tabove, na ostala dva monitora tabove uopce ne vidim. Nervira bas jako jer sam navikao da mi je explorer otvoren na skroz desnom monitoru. First world problems... |
Imam w8 pro licencu, nekakvu sa faksa koja čak vrijedi za dva kompa odjednom (dobio za đ od kolege sa posla još daaavno).
E sada, na komp iz potpisa sam instalirao w8 pa upgr na 8.1 pa onda na w10, pa friska instalacija. Da li ja kad uzmem sada novi komp mogu odmah tu licencu ukucat ili se moram opet zezat sa upgradeima? Negdje sam načuo da 8.1 key može odmah 10, ali da 8 mora preko upgradea? EDIT: A ustvari pitam gluposti, moći ću sigurno instalirat win, samo neće biti drivera, a zapravo će trebat samo LAN :) Nego i dalje stoji pitanje da li će w8 key ići odmah na w10 bez tramakanja? |
Vrijedi za Win 10.
Osobno koristim licencu s faksa za win7 na sadašnjoj instalaciji win10. Samo se regaj na microsoft i poveži je sa accountom. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
nit to ne treba
kakav ms acc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |