![]() |
Citiraj:
a ja na utrci...100km..kako cu s guštom iza zalit s dvi tri litre gemišta i uživat...pa ko koga :D |
kojoj utrci? F1? Taj vikend je u Kanadi :D
|
Panda dolazi na tekmu. Pce ekipa se okuplja za par dana znacemo jel san il java. Kolko je Bonn od Berlina? :D
|
Pozovite i ove naše njemačke "izbjeglice" poput Destroyera itd. :D
|
600 km u jednom smjeru :D
|
|
Citiraj:
ma pustolovna...Cetina Adventure... malo trčanja,malo veslanja,malo bicikle... :D |
Ma jo sam da se krene. Vecinu tekmi dinama sam proveo 3 soma km u birtiji ispred stadiona. Iskreno ovo da mi neko pricao nakon skupine nebi vjerovao. Poceo vjerovat nakon tekme u torinu....i kad sam vidio kak su tekmu zatvorili uvidjeh da iamo sanse. I proslo....a i polufinale je bilo vrh za Juve. Treba videt ko ce u eufa lizi proc da uzmemo 4.mj za LP....dize se italija nema sta.
|
Di su ovi halaovci, svi redom sute? :D
Burmuz se sigurno oduzeo :D Mirkec nemre objektivan post slozit pa nece nis napisat, nino sutra dize cijene u uziju, kog nismo spomenuli? Jel mi netko moze reci kaj je real osvojio od kad je kristina dosla u klub? |
Citiraj:
Nego, mene zanima kako je igrao Benzema? Nisam stigao gledati tekmu. |
bale mvp za juve
Citiraj:
|
A kup i liga spanjolske?
|
Dobra tekma, Juve je zaslužio finale tko god šta rekao.
Ronaldo još jednom dokazao da je igrač za male utakmice. Finale će biti gušt gledati. |
Citiraj:
sad ce brko sa svicarcima i slicnim opravdanjima... Citiraj:
Citiraj:
potjerat balea, kroosa i ancelottija treba |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znači črabl organizuje put u Berlin.
Ima da se našikamo i pravimo haos 😁 |
Vidli bumo. Karte najveci problem al imam veza jer sam u tome. Ak nis zderonje skup gore. Iso bi i jako....
|
Šteta, u finalu očekivah pobjedu Barce u el Klasiku. Kristina bi preboljela sve klupske trofeje samo da dobije Ballon d'Or.
Btw, nije mi jasno zašto su svi toliko protiv Reala. Imam dojam da bi se protiv Reala navijalo da igra s Partizanom/Zvezdom.:D |
@Panđa i Črabl
Naroljajte i Destroyera "bitte schoen" :D Nek ostavi crijeva u odvodu, onako LANGSAM :p http://www.pohrani.com/?Q/fu/TRKfnNU/dsc01904.jpg |
Citiraj:
Bolje da ne pises vise, samo potkopavas real :D dovedu balea, drugog najskupljeg u povijesti, isca i ko zna kog i osvoje: superkup :D Ko ih izbaci ih loge prvaka: bivsi igrac kojem nisu dali pravu sansu :D Karma is a bitch :p |
Citiraj:
Moreš ti tekmu gledat i u birtiji i centru grada 😂 |
Dan kad je Conte podnio ostavku treba proglasiti praznikom u Torinu. :D
http://i.imgur.com/wHOCwsc.jpg Hvala Milanu na treneru. :D Citiraj:
|
Jel ima netko da je trgovao sa mirkecom da ima njegov broj moba, sad se vec ozbiljno brinem za njega, nema on takvu naviku nejavljanja...
|
Citiraj:
inace, s xavijem i iniestom bi zabio ronaldo jos 30% vise golova |
Ak me mozak dobro sluzi: 1 lp, 1 liga, 3 kupa.
U zadnjih cca 7 godina, uf, covjek bi ocekivao vise od kakti najveceg kluba na svijetu... Ili se kupovi ne broje jer su nevazna natjecanja (bar po rijecima mirkeca), tak da im ostaje 1 lp i 1 liga sa najskupljim igracem na svijetu... |
Citiraj:
|
Navija se za Barcu i konačno gledljiv nogomet, ali Juve uzima :D
Ko i Talijani SP 2006 :) |
Gdje su Hala Mardižani?? Bale je maestroo.. Vrhunski uvaljen igrač za 1xx milijuna. 000 trofeja ove godine i ako Ronaldo ode a otići će, 000 trofeja idućih 5 godina. Haalaaa Madrid.
|
Bas za Contea. Nemrem placat veceru koja dojde 100€ sa 10€. Allegri je dokazao ono kaj se nije vjerovalo....da je bolji takticar od Contea. Posipam se pepelom vec odavno....
|
Ja doso kuci....di su realovci?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |