![]() |
Iso miki.... To je prava zvjercica
Amlogic 912 Ddr4 3gige 32gige rom Dual gigaLan Jedino fali usb3.0 da bude tiptop :) |
Pa ak taj ima probleme onda u kujac
500 kn z dojčlanda Hebiga, za 30$ nega zabave |
To bas za android? Jer ako ciljas na libreelec s905 sa 2gige rama je totalni overkill za libreelec. Nema svrhe tragati za icim jacim
|
Citiraj:
Apdejti nikakvi (nesto se rusi trude al sve je to slabo), bencmarci ispodprosjecni (za box tih komponenti), temp. preko 80°, wifi brzina slaba (gore je aluminij pa blokira signal drasticno). |
Ma spojim ga ja na kabel
Htio bi samo android na tvu I normalni youtube Trenutno rpi3 i kodi libreelec radi ko podmazano |
Ma treba gledati samo provjerene boxove, ovakve navlakuse samo probleme stvaraju. Meni najbitnije je da imaju dobru podrsku (apdejti sustava, brzo ispravljanje bugova).
|
a koji su to ?
osim ovog jednog razvikanog gdje ide libreelec pa opet nije android .. vec samo kodi |
Mecool ipak ok radi, 20mbps speedtest, 1080p 1h kodi bez stekanja
|
Ima netko da prati nogometne streamove na nekom media playeru? Da li je slika barem HD/FHD bez stream problema? Preko KODI-ja.
Zanima me Sky Sports, pogotovo Sky Calcio za Serie A. Da li je netko isprobao nešto pouzdano, jer ne bi htio baciti 500kn na player ako ne mogu bezbrižno pratiti vikendom nogač. |
Citiraj:
ako hoces info javi se u inbox.. sad ima puno lista u opticaju, one bolje imaju i ovo sta trazis.. from my LEX720 |
Citiraj:
|
A kakva su iskustva sa s912 čipom i libreelec, trebali bi da su još bolji od 905?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://forum.libreelec.tv/board/38-amlogic/ s905 neide preko 10% opterecenja pod libreelecom, koja je svrha prelaska na jaci s912 procesor? |
Cena im skoro ista a ovi dolaze sa 3gb i ddr4, što da ne za nekoliko evra razlike
|
ko ono tu ima nvidia shield tv,
ja ga uzeo nekidan, ali nikako skuzit gdje se podesi Passthrough zvuka? |
Citiraj:
Moram jos testirati HDR sadrzaj jer mi TV (Samsung KS8002) podrzava HDR. Valjalo bi napraviti firmware upgrade na TV-u da vidim kako izgleda HDR10+ sadrzaj (ako uopce ima razlike). |
Citiraj:
from my LEX720 |
Citiraj:
|
Citiraj:
no dobro the conspiracy spike mene ne zanimaju pa valjda imas pravo ako tako zelis.. inace si mogao koristit samo LE na SD i nikad ni pokrenut android ali eto.. from my LEX720 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Smanji teorije zavjere, ionako nemaš ništa zanimljivo za slanje :D
|
Citiraj:
Ja nigdje ne spominjem teorije zavjere, nego dajem stvarne primjere iz svijeta, u kojima npr. mozes procitati na koji nacin je backdoor u One Plus mobitelima implementiran. |
da, zao mi sta sam uopce zapoceo raspravu..
nadalje da razmisljam ko ti nebi nikad kineski telefon kupio.. inace drugi "poznati" proizvodaci ne "spijuniraju" korisnike, kako ono svi su nevini dok im se ne dokaze krivnja.. uzivaj u boxu, nek te dugo i dobro sluzi.. :) from my LEX720 |
Citiraj:
Citiraj:
Mi ovdje pricamo o nekom no-name/novom-na-trzistu vendoru koji proizvodi Android boxove. Ono sto njih 99% radi je da nalijepe svoju naljepnicu na unaprijed napravljene SoC-ove i eventualno promjene dizajn samog boxa. Vecina njih salje uredjaje natankane sa nekoliko desetaka Android aplikacija, od kojih niti jednoj ne vjerujem kada je u pitanju nekakav s912 SoC koji sam kupio za ~50$ na Aliexpressu. |
Pozdrav ekipa, molim jedan savjet. Stari ima već dosta godina i ne izlazi baš puno iz sobe, sad ima neki Smart TV stari na koji sam ga naučio gledati TV program ali u zadnje vrijeme toliko šteka da se ne može ni učitati i voli gledati tekme, koje mu ja uključim na laptopu stream i spojim na HDMI.
Uzeo bi neki box koji bi bio dovoljno jak da gleda streamove a da nije čisti KODI(koliko znam za KODI nema web browsera) pa da može nekad upaliti internet i pogledati TV program. Ima možda netko koji savjet? Hvala:fala: |
Uzmi neki s 2Gb rama, to bi mu trebalo biti ok.
Svi Androidi imaju Chrome browser ma može i surfati. |
nexbox a95x 2/8,kako staviti libreelec na sd ako box nema reset tipku u av-u?
|
Reset je unutra u jacku. Gurni cackalicu pa ces cuti klikanje. Na prvu sam i ja mislio da nema. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |