![]() |
mislio sam da nikada ovo neću napisati novom vlasniku vozila, ali nemoj okačiti slike!!! :D :D :D
|
Daj adresu na PM kad dode auto ja cu bit na godisnjem, ima da te šokiram : )
|
nemreš me šokirati... vidio sam prekjučer jednog na parkingu kod firme :D :D
|
Citiraj:
Ja se nadam da ce iduce god. kad udemo u EU cijene novih auti past jer ce doc malo zesca konkurencija. Ove sadanje cijene su nenormalne. |
Kako mi je rečeno, ovako teče:
Prvo idem sutra kod poslodavca po khrok potvrdu, onda to u banku nosim i u ponedjeljak ili utorak će već banka uplatit auto kući (ruting honda) i onda se par dana čeka auto, tak da bi krajem tjedna sljedećeg mogao biti auto ako ne onda onaj tamo tjedan, ako će biti tako kako kažu. |
u danasnje vrijeme uzimati kredit i kupovat novi auto...svaka čast :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj mi reći da si ti onaj koji se interesira za kupovinu moje duje gti? Da je svijet tako mali? |
svijet je mali :)
al se ne iteresiram za tvoju duju, to je izgleda netko drugi :) |
Citiraj:
|
Sveg i svaceg na stazi :)
|
Citiraj:
|
|
Neznam jesam to samo ja ili me uzasno podsjeca na leona?
|
Citiraj:
|
Jep, mene također podsjeca na Leona :)
Ako nista podsjeca na auto koji ok izgleda |
Citiraj:
al opet je narasao,dobio je turbo motor(1.6 iz juke-a :D),par vrata vishe i navodno da su striceki iz nissana petljali po EDC-u (6 speed double clutch automatic :S),al to su glasine sa foruma...uskoro ce ga predstavit pa cemo vidjet.. |
ma čuje se na snimkama da ima edc, ono dok je još vozio pod maskom... serijala će biti 6gang manual + edc nadoplata.
prednji kraj i logo su mi blah, ali strašnji mi je super. |
cuje se na snimci i lijep shhh :D
a jesi siguran da je i kod RS-a manualac odma u igri,jer je bila rijec za onog tcea od 120ks da ce bit manualac pa edc nadoplata...nisam vidio za RS..? |
jep, okačio je mislim novinar jedan na reno forum kaje pričo sa reno sport ljudima.
|
|
Ma da je od zlata za 5K€ :roller:
|
Nikad nebus izglancal Ferrarija iz tog Fiata...
Zamisli vozit se na njegovoj max brzini od 210 km/h. :flyingey: Al bome izgleda maksimalno uscuvan. |
Slažem se za cijenu da nije za 5K€ i Ferrari detalji su malo too much, al auto je sređen ko bombon.
|
Auto je bonbon i uzeo bi ga prije svake nove Corse, Sparka, Punta i inih....
|
Je, ziher bi uzeo 21 godinu staru krđu prije nove corse opc ili clia sport...
|
Citiraj:
|
Možda po količini buke zbog lošije zvučne izolacije.
To što clio sport ne pruža gušta u vožnji, otom potom. Al dobro, ko voli nek izvoli. |
Ma ja sam vise mislio na ove male gradske aute, za koje ljudi daju 9-10k €, a ne uber verzije istih koji su 2, 2.5 puta skuplji :)
|
Pa dobro, nije ni standardni uno bas bio sa 1.3 turbo motorom unutra....
Ili je mog caleta neko gadno za*ebo svojevremeno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:03. |