![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam bio na 28mm gumama, tebi na 32mm će vjerojatno biti još manje osjetno :D |
Pitanje da li se osjeti za duplo veću cijenu. O kojim biciklima je riječ?
|
|
Zanimljiv izbor, jel mozda XL da probam? :)
|
L je bajk (ja sam 188cm).
Možeš slobodno. Ja sam ti Vrbanima III, odmah uz Jarun. Dugo sam gledao, i jednostavno, ovo je najviše bajka za najmanje para :D Ubacio sam na njega karbonske kotače sa GP5000 gumama, sic štangu, 3d printani sic, powermetar - tako da je sada prava jurilica/trening mašina i nema se čega sramiti uz bok bajkovima od 5k+€ :) https://forum.pcekspert.com/showthre...14#post3705114 |
a ono, pretvorija si ga u bajk od 3.5k, a ovi od 5k su precijenjeni i vrijede 4k obično, tako da mi je jasno da ide bok uz bok, još pogotovo kad životinja sidne na nju. :D
|
Citiraj:
Iskocilo mi ovo dns fejspuk specialized allez |
od linkova koje je strojnica bacio meni se focus sa carbon ramom najviše dopada.
|
Citiraj:
Bas sam ga gledao danas. 😁 Dost dobar deal |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Kazem uzmes elopsa s njuskala za 150-200€ i uštedio si 2700+-€ |
Evo da se pohvalim, pao je Bianchi Via Nerone 7.
Jako fino ide, ovo mi je prvi cestovnjak, pa nemam nekih usporedbi osim sa gravelom. Jos moram viditi hoce li me manje brzine uspiti pogurati uz Sljeme. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Niti najmanje, 3k za ss bike sa road kotacima. Nisam vec dugo vidio bicikl poput ovog koji doslovno ide u rubriku bačenog novca od A do Ž. Još ga nazovu multipurpose, prejako.😅 |
Zvono preporuka za cestovni?
|
Citiraj:
Važno je samo da pogodiš placement gdje ti odgovara. Kod cestovnog to je ustvari najvažnije. |
Citiraj:
sad samo gas :chears: |
Citiraj:
Ali realno, kome ćeš zvonit na cestovnom? Možeš se jedino derat ko manijak ili baciti bidon u zadnju šajbu ako ti neki auto oduzme prednost |
Citiraj:
Ali dobro mi izgledaju ti modeli i dobro je to ako se nešto desi sa ramom možeš ući u Dechatlon i barem imaš neku podršku. Malo mi je muka kupovat bicikle preko neta danas, pogotovo one kaji nemaju zastupnike kod nas (a i to je malobrojno). |
Citiraj:
Sa MTB-om (marathon plus gume) idem nekih 24 km/h, sa ovim 33-35kmh. Bolesna razlika. |
Citiraj:
iduci put se nakači iza nekog i uzivaj u zavjetrini :) |
Citiraj:
https://a.aliexpress.com/_EjzUIUz |
Vrijede li ovi poticaji za eMTB ili samo električni skuter i motori?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš stravu, da te malo bodrimo? :D Citiraj:
Citiraj:
@Tean - EDR je skraćeno za endurance, to ti je endurance geometrija. I ja se isto nisam usudio ići na neku race geometriju, iako me uvjeravaju da sam još mlad i dotad - samo race jebeš sve ostalo :D :D Navikne se čovjek na sve I guess:kafa: |
nemam stravu, gledam na to kao još jednu stvar koja će me frustrirati kad prestane raditi :D
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |
|