![]() |
Isuse.. Voyagera u 4h stavili... :stoopid:
Pa tko će to gledat u 4 UJUTRO? :fuming: |
Ja gledao, vrijeme prikazivanja sasvim ok. jer bi mi ostatak noći bio predug :)
|
Ja sad doša s posla. Meni je očito bilo prerano. Al nema veze, pogleda sam jučer popodne :D
|
Mah meni nema ništa bez sedme od devet :D :P
|
...koja stiže za 2-3 dana :goood::goood:
|
Citiraj:
|
@Ice - nije da je bilo neočekivano, a bome nije niti velika šteta ;)
|
A ono, steta, bilo je za pogledat iz dosade.
|
zapravo ta serija mi je koma pogledao par epizoda ostale cuce na disku jer je dosadno...
|
napokon borg i 8472........
mislim da sutra ocekujemo sedmicu od devete :goood: |
Ljubitelji Stargate-a, epizode 1 i 2 Stargate Universe su dostupne...
|
BSG je uskrsnuo! :goood:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako treba pogledat pa vidit. |
Citiraj:
BTW. Ipak se na kraju ne ukida Defying Gravity, barem ne zasad. |
Odgledao sam novi star gate i moram reči da nije nešt. Možda zato je je to prva epizoda pa ima dost objašnjavanja kako i zašto su završili na brodu (Ako sam dobro čuo nekoliko milijardi svijetlosnih godina od zemlje, brod star stotinu tisuća godina). Nadam se da će u ostalim epizodama biti više akcije, ipak bi trebalo jer brod ostaje na jednom mejstu samo 12 sati.
|
Citiraj:
Ovi su samo milijon puta dalje :D |
Zezno sam se nije 70 milijardi godina nego nekoliko milijardi godina, nisu rekli točno i brod je poletio sa zemlje. I brod nema onaj hiper drive nego neku vrstu nad svijetlosnog pogona.
|
Kamera, glazba, dramljenje likova- BSG ripoff :lol2:
|
Jel netko gledao film "Virtuality" ?
Čuo sam da je dosta dobar. |
Teško je to nazvat filmom. To je pilot serije. Al osim pilota, nije izašlo više ništa. Hoće li, bog zna. Što se ocjene tiče, šta ja znam, nije niš posebno.
|
Dobar SG:Universe. U biti uopće nema veze s starijim serijama. Scena kad naganjaju glinu i galzba zadnjih 10 min je baš fora...
|
Unistili su Voyager =(.
E da shvatih,kaze Đejnvejia 65000 svjetlosnih godina,oni napisu 65,koj fail jebote... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da,bar,premutavo.
Onak gledam kao 70sv godina su daleko,a likovi se za 1min udalje 0.5ly onak treba im 2h do doma :D.Ma i to je sve u banani,bolje cak bez titlova gledat,kad titlovi bolesno promjene pricu jbt :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Veliki sam ljubitelj Star Treka, osobno najdrazi serijal mi je bio onaj najkraci - Enterprise, sa kapetanom Jonathanom Archerom. Ekipa završi u zabitom dijelu svemira, a imaju "klasična" torpeda, oklop im je polarizacija trupa (nikakvi nevidljivi baloni u krugu 20metara od broda) itd .. igrali su 4 sezone, a koliko sam čuo, ta epizoda je imala najslabiju gledanost ikad, izmedju ostalog kao jer je sve bilo previše američki ..
ne znam kakvo je bilo, al meni najdraži serijal :) Deep Space 9 ne smatram nikakvim Star Trekom iz razloga što je to statična postaja na koju nešto mora doći i/ili se nešto mora dogoditi da bi bilo akcije .. jbg, call me old fashion, al ja i dalje volim da oni brodom nalete negdje i evo ti problema :) na DS9 kojeg sam kratko gledao, najveće uzbuđenje mi je bilo kad bi Captain Sisko sjeo u svoju letjelicu i onda bi samo čekao kad će ga netko napast :) Zadnji film Voyager što je bio u kinima - bio sam na premijeri sa sekom - i uživao sam svake sekunde filma :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako ne! Star Trek 9 1/2 (tjedana) >D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |