![]() |
Citiraj:
Njuk NHF :chears: @brodjo - http://www.g2top.org/forum/index.php |
evo 1001 pica ti je sve rekla :D
www.g2top.org je inace site, no novi sajt nas je nesto zezao pa smo odgodili nes sitno release :) a forum je na linku od pitze koja kempa sa zastavom u nekom cucavcu sa zoljom |
btw g2top = gay2top ;D
i njukane, za taj novi site sam cuo prije cca tri mjeseca, di je stalo ... ;D |
ma gotov je odavno, ali jednostavno na poddomeni radi savrseno, cim se prebaci na www.g2top.org malo razbije template :/
atha vec pizdi, ni on ni andeo nisu nasli sta zajebava :DD |
Ah, nadam se da je dobar ako se toliko pate s njim ;D
|
Degenerirani brat mi je uzeo DVD i naravno đubretu je mrsko iz kompa stavit DVD u kutiju,nego on mora stojat na kompu.Naravno,rezultat je izgrebani medij.
Kome se javit za novi? |
Citiraj:
Ako da onda jedno od mjesta -->> http://www.crovortex.com/ Cijena: 349,99 kn To je ako baš trebaš fizički novi DVD - Keyjevi idu jeftinije. |
Opet sam se pocel malo igrati, i suxam naveliko:)
Ajde dajte neki server da zaigramo koju... |
Pa dobro, nije izgrebao key :D :p
Ja bi rado imao origigi DVD, al kad već imam origigi key... (kupujem DVD, ako netko nudi :fiju: , čisto za dušu, onak da imam :) ), i bio negdje prije na tržnici za pristojne novce al nisam ga ugrabio, brzo je prodan. Žile, imaš image valjda :D Nego, kveščn za (mahom) kempere (AMD :fiju: ) Dali netko zna neki HC kemper server (dakle da je default HC server da se broje killovi i HS-ovi u statistike dotičnog oružja, ne modovi tipa metalheads sniper mod i sl) di se ljudi pridržavaju jelte - kempanja :D Trebam hedšotove na još par snajpera pa bi ih tamo sakupljao, nemrem više na ovim serverima di inače igram jer mi neide baš predobro na jako pokretnim metama :D :D Našao sam par, ali ping mi bude i po 150 pa su HSovi malo teški Pa et, ako netko zna, neka napiše IP :) |
Navrati u Javnu kucu (sig), ima ljudi koje mos ubijat... :D , ali nemoj biti bas osjetljiv na GL, LS i tak, nista nije zabranjeno od oruzja i perkova... heliju health smanjen...
http://www.imagesforme.com/out.php/t...streak1024.jpg |
OKe :chears:
Nisam ja osjetljiv na niš, pogotovo na GL :) EDIT: Mada jesam malo osjetljiv kad neko (kao npr...večina igrača) sa Frag x3 pobaca sve 3 u protivnički spawn :kafa: Ono, 5 spawna zaredom crknem u prve 2 sekunde. Let me spawn FFS -.- |
Koji ti je nick hammer?Ja sam ti SimonaGotovac cum and meet me:D
Ajd dojdi na Javnu kucu, cini se ok server za zajebanciju |
Moj je nick FR| Narsil :)
Ou crep, već će ponoć... treba se ujutro ustat na posao :/ |
Ja sam u zadnje vrijeme većinom na Krešinoj Kuji, www.gamenet.hr, 17.14.222.114:28960.
Ekipa mi je OK. |
Citiraj:
217.14.222.114:28960 |
ljudi molim pomoc!imam d link g dwl g122 wireless usb adapter imam speedtouchov router i provajder mi je amis i imam flat internet 4 mbps(169 kn mjesecno)ovako:meni na serverima dok igram cod 4 mp lagga onako steka ali imam dosta jaku konfu da igram cod4...u cem je problem?bratic mi je rekao da nije do moje veze jer da on ima istu stvar pa mu radi savrseno!ping mi je oko 50.da li znate kako smanjiti laggove i ima li neki fix?nikad mi se ne pojavljuje connection interrupted.HVALA!Konfiguracija sa strane osim sto sada imam raptoxx napajanje 600w advanced
|
wireless
|
Citiraj:
ja sam stalno na krešinoj...dođite ekipa odličan server s modom(awe4) bez aira, helica i bombi:care: nove mape, novi stilovi igranja....:care: IP: 217.14.222.114:28960 |
Citiraj:
Tamo oni koji nemaju strpljenja i jurišaju neslavno završe. Pobjeđuje tim koji ima taktiku. Mora se znati tko je otraga, a tko ide naprijed i obavezno jedan drugome čuva leđa. Bez toga nema pobjede. Za vrijeđanja, pickaranja i namjerno ubijanje leti se sa servera. |
Citiraj:
inače sve je super al mrzim awe mod:fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming: |
Citiraj:
|
ne smiješ ubiti pravog kempera! :D
|
Citiraj:
Isto tako mrzim kada me admin kika iz osobnog razloga... |
Citiraj:
Ja mrzim krekane servere jer tamo visi masa čiterčina :p |
Citiraj:
Ja igram većinom na njemačkim serverima gdje je sve dozvoljeno :) |
Citiraj:
Samo nije kakav je bio,i to picajzlu poput mene strašno nervira. Pa me zanimalo jel ima Activision neku garanciju unutar koje za već kupljenu igru daje novi medij po nekoj diskont cijeni... Da kupujem novu,nema teorije naravno.Prije bi si odsjeko nogu u vratu. :) Nego,ja sam skroz zaboravio na one šarafe.Treba li ti to još,pa ti donesem tamo kad budu izbori,dolazim glasat za Dusparu :D |
Citiraj:
start>run>services.msc>wireles zero config off probaj |
to sam vec ucinio.prije kada mi wzc bio ukljucen pojavljivalo mi se cooncetion interrupteed sada ga vise nema.da li da mozda nabavim vistu anti lag?ima li od toga pomoci?svako vase misljenje mi je vazno!
|
O je*emti igru mutavu, "opet" imam problem sa fps-ima, tj. nisam ga ni riješio. Skidao sam tuđe configove, pravio svoje, isprobao sve živo i neživo i nebi dobio stabilo 125 da si ISUS (bude većinu vremena ali nekad pada, a s obzirom da je sve na low, ne bi trebalo). Je li možda zbog toga što imam Vistu ili koji racku? Stvarno me počinje jako živcirati.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |